BB

Fy fasiken vad fränt big brother var idag :P skräcknatt. Fy vad kul om man vart där :P men men. Lite upptrissad skulle jag gå och lägga mig nu efter pogrammet och upptäcker då till min fasa att min "nattlampa" har slocknat! Buhuuu! Ja jag är mörkrädd. Nå så fruktansvärt! Förr var jag aldrig det, men nu det senaste året har det bara blivit värre och värre. Nu går det bara inte att somna i mörker. Det funkar inte. Är nog fel på mig. 20 år och mörkrädd, väx upp för fan!

HEEEY ARNOLD

Onsdag. Ångest och stress och så lite nedstämdhet på det. Inte så bra kombination. Har tagit ut pengar som jag ska betala det där satans provet för idag. Många pengar. Mycket ångest. Och dålig självkänsla. Men äsch, nog borde jag klara det? JAA intalar jag mig. Och på måndag Anatomiprov igen. = stresss och NOLL fritid igen. SKA ALDRIIG BÖRJA PLUGGA IGEN. Påminn mig om det den dagen jag får för mig nått sånt igen. Dessutom ska jag få lov att missa den bästa veckan på året pga skolan också.... No Grövelsjön för mig :'( eller eventuellt 2 dagar. Om jag har tur. Alltid nått! Nu ska jag sluta skriva om hur dåligt jag mår och sova :) godnatt

!!!?)#"¤!!!

ÅÅÅÅÅ nu grinar jag fan snart. PISSSSSSSS vad bra det går jämt!


2011-03-19


On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Nanana :) Har den på hjärnan. Uttjatad, men ändå bra :) Den går ju in i hjärtat på nå vis.
UNDERBAR dag i Rämma idag. Solat, åkt skoter och pluggat. Det sist nämnda hade jag klarat mig utan, men de var inte så farligt när man fick sitta och njuta av solen samtidigt :) Nu dusch och sen till Camilla och äta! :) Tjubree


FREDAGKVÄLL VILKEN HÄRLIG KVÄLL

Fredagkväll- Ensam. Potatisgratäng. Vatten. Och mixmegapol. VILKEN DUNDERKVÄLL VA?

Men imon blir det iaf Rämma med Camilla om vädret tillåter! Plugga i solen vore inte allt för fel faktiskt :) Och så skidor. Sen tar vi middag och vin hos Camilla med Frost! :)

Nääe ta å stoppa i sig lite gratäng och kycklingspett i min ensamhet jag då.

DAGENS FRÅGA

- Varför fastnar INGET i ens huvud när det MÅSTE? - Varför gör man ALDRIG som man tänker från början? Svaret är enkelt; livet är inte lätt! Sa till mig själv att INTE skjuta upp pluggandet till provet till sista sekunden. Men här sitter man dan innan dopparedan. Min kropp gör tvärtemot vad min hjärna tänker! Det i sin tur kan ge förödande konsekvenser. Imorgon klockan 12.00 gäller det. Anatomiprov 3. Behöver nog både ett och två lycka till.

!!!

Jag är så JÄÄÄÄVLA TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT! Totalt slut som människa. KILL ME

TUESDAY

Tisdag - andra dagen efter lovet och jag är heeelt slut. Har även feber igen, kissit som fan. Hoppas jag inte blir sjukare bara. Men borde inte bli det efter alla dundertabletter jag har stoppat i mig- esbeditox (stavning?), Cvitamin, Dvitamin, nån blandad vitamintablett, kan jang alvedon och gud vet allt! Lite sömn på det gör mig förhoppningsvis frisk like a nötkärna! Kort inlägg idag, nu säääängen!

DET ÄR INTE RÄTTVIST, INTE NÅNSTANS.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. "/ Sånt som inte får hända, ingen är värd nått sånt. Jag finns här i alla fall, och även om jag inte alltid kommer med så bra svar så lyssnar jag. Jag finns här, glöm inte det min vän.

RSS 2.0