HELG

Ja nu vill jag minsann ha den där förbaskade helgen! :) Längtaaar såå! Valborg- Kalaaas först, sen Övdaln på valborgs-rock ;) Yee, de blir rock 'n' roll som faeen de! Minsann ^^, Och på lördag så blir det förhoppningsvis Gesunda på hillcross, alltså, om vädret tillåter. Vilket det gör! Yehaay, vilken jävla helg detta kommer bli! Underbart.

Wiewiewie. Känner mig otroligt glaa idag! :) Ska ta o slänga i mig nått ätbart sen blir nog en promenix! Men INTE in i den där skogen. Noway. Inte ensam iaf :P

Imon så drar jag och camilla iväg till borlänge, på smink-kurs och shopping :) Nice! Var typ as längesen jag shoppade. Så de är fan på tiden ;) Så kanske man till och med kan se ut som en människa till helgen. Nog med svammel nu! Maaaat..

Over&Out
Puss

GRATTIS

Nej för det är ingen vanlig dag, för det är CAMILLA och ANNAS födelsedag idag! Grattis brudar :)

VILL HA

Åh så typiskt va, att man alltid kommer på allt man vill ha EFTER att man fyllt år eller så. Fan. Men men, sitter här i min egna lilla värld och kikar runt på olika webb-butiker. Och hittade lite smågrejs som jag skulle vilja ha.


Makeup Brush Set. Bild hämtad på Eleven.se


Eyeshadow palette. Något i den här stilen hade varit kul och ha. Så kanske man kan lära sig trixa och mixa lite med sminkningen :) Men vet dock ej vart just denna finns att köpa. Bild hämtad på google.

Ja önska går ju. Men jag tänker minsann börja unna mig minst en sak i månaden som jag vill ha. Tror det är bra att unna sig själv nått kul ibland. :)

Just ja, under promenaden i den mystiska skogen idag, så upptäckte jag dessa "små" tassar. Kan i och för sig vara en väldigt stor hund. Men tyckte iaf att de var sjukt stooora avtryck! Så må nog vara en bamse till hund i så fall.

Bilderna är tagen med min supertelefon, därav den kassa kvalitén. Men nog är spåret lite större än normalt i alla fall?


Sprang på ett vanligt hundspår också. Så tog en bild på det med, för att ha något att jämföra med. Kanske var lite väl litet hundspår, men vafan ;)
Så nu vill jag ha ett svar, vad tror ni det är för spår jag sett?

Over&Out
Puss


SOVMORGON

Ja jisses, kan man lugnt säga att jag hade idag! Rätt ofrivillig också. Tänkte jag kunde vakna lite i tid så jag hann göra nått av dagen. Men när jag slog upp ögonen i "morse", kollade lite halvtrött på klockan, så visade den 12.35 (!!!!!!!!) Oj oj oj. Då blev det lite fart på lilla mig. Kasta sig ur sängen. Var längesen jag sov så länge. Men men, gjort är gjort, och min kropp kanske behövde det efter denna sjukliga vecka.

Drog på mig lite kläder, och for ut o gick i 1½ timme. Så skönt. Trotsade min rädsla för den där ödsliga skogsvägen här nere efter cykelvägen, och gick in där. Hm, fattar inte. Det är nått som ligger över den där vägen alltså. Blir alltid så spänd och orolig när jag går där. Men nu hade dom sågat ner massa träd så det var ju lite ljusare där nere iaf :) Såg årets första trana också. Kom flygandes över åkern, så jäkla stooor fågel det är alltså. Helt otroligt!

Nu ska jag se om det finns nån ork över till spinning ikväll, om jag ska gå eller inte gå. Det är frågan.
Over&Out
Puss

PLÅTSLAGARE

Är sååå INTE bakis idag, och vet ni? Det är underbart! Varit en luugn helg för mig. Skönt med nån sån i emellan åt. Laddar inför nästa istället ;) För då blire livat i holken vill jag lova!

Har jobbat lite idag. Kört tidningar, Helen o Styckan mötte upp mig på bynn. Haha Styx stackarn var heelslut när dom kom upp dit, gått från västäng. Det där är en riktig mysgubb-hund det :) Sötnöt. Sen for vi vidare till Mora. Pappa väntade vid verkstan, för lingonet skulle få sommarskor. Så medans han bytte däck så fick jag plåtjobb att göra. Punkta ut 400 hål i 40 plåtar fick jag o helen roa oss med. Sedan skulle det vikas o trixas, men det gick überfort! För att jag är den bästa plåtslagaren i världen! ;)

Hahaha sitter och kollar på gaaaamla kort, från gamla datorn. Måste bara lägga in ett på Alex. Förlåt, du lär hata mig efter det här, men det tar jag i så fall! Hahahaa
 
Det var minsann ett bra jävla tag sen. Men den bjuder HAN på ;) En sommar i skara om jag inte minns fel :P

Satan vad bilder det var i den där externa. Shit. Så många minnen, i en sån liten låda. Helt otroligt :)

Sommar-09. Ett år sen. Och oj vad mycket som hänt sen dess. På en vinter liksom. Helt sick.

Sommar-Frihet! ♥
Sommaren -10, Det blir nya tider, nya minnen :)

Nä dax å göra nån nytta istället tror jag istället för å sitta här och häcka!
Over&Out
Puss


IDÉ

Ja.. Eller vad man ska kalla det, har iaf börjat gro i mitt huvud. Och Mammas med tror jag. En sak som behöver lååång betänke tid, fundera hit och dit. Men, i slutänden, kan det vara värt det. Det blir nog bra. Det har då iaf satt snurr på tankeverksamheten ordentligt i den lilla hjärna jag har.. Känns nog riktigt bra tror jag.

Feberfri är jag idag med, såå skönt! Men när ett problem försvinner uppstår ett annat, är nån nackspärr på gång nu känns det som :O Hmm. Mamma masserade lite med nån muskelkräm, får se om det blir nå bättre..

Wiie, johanna följde mig på underverket idag istället. Så nu har jag mig en riktig BH. 399 kostade den, inte så himla farligt ändå tyckte jag. Superduktiga är dom då där inne, så i framtiden blir det nog fler bhköp där. :) Tror man tjänar på det i längden ändå, om man tänker på att deras är rätt slitstarka och håller länge utan att "slappa" till sig eller vad man ska säga :P Haha.

Och nu är det inte ens en vecka kvar innan Camilla & Anna fyller år :D Wiwiwiwi! Nästa helg kommer bli så kung! Valborg-Fest för födelsedags"barnen", Lördagen- Hillcross i Gesunda om vädret tillåter! :D

Nej, nu får det nog bli en film tror jag!
Puss

FLYGPLAN

Såg på dokumentären på 4:an ikväll. "Flygkatastrof i vulkanaska". Fy fn vilken intressant å bra dokumentär :) Men en sak är säker, och det är att jag ALDRIG skulle sätta min fot på ett flygplan i det här läget i alla fall. För hur mycket vi än tror att vi vet, så är vi helt maktlösa emot vulkaner och naturen överhuvudtaget. Nej fy och usch!

åh jag hade tänkt börja mixtra med min blogg, förnya och snygga till den lite.. Men har ju inga som helst såna program kvar på datorn sen den ominstallerades. Så blir till å fråga kusinvitamin om han kan fixa nått åt mig.

Usch, varje gång jag hör/ser ditt namn knyter sig min mage, när ska det sluta med det, eftersom allt annat har slutat?

Over&Out
Puss


Make up store


Oh jaa! Jag o Camillis ska ju till Borlänge nästa vecka. Och vi har bokat sminkkurs på make up store. YEE. (Y) Längtar redaaan. :) Sen till veckan ska Johanna följa mig på underverket också, o se om jag hittar en BH som sitter som den ska :P Känner att det kommer bli en dyr vecka, men who cares. Man måste unna sig lite lyx ibland :)

Och min kropp visar inga tecken på minskad aktivitet, Höhö, febern håller ett fast tag om mig. Så snart blir det FILMTIMEE hela kvällen. Det behöver man när man är sjuk :) Hihi.

Å just ja, mamma kom hem med en påse Gojibär häromdagen, och jäklaaar vad gooa dom är :) Mumsimums. Ett tips bara. Supergott och supernyttigt!


Over&Out
Puss

Presentgrubbel och snorpapper

Ja detta presentgrubbel alltså. Varför har jag så svårt att hitta på saker? :P ALLTID när jag letar presenter till någon så hittar jag bara saker som jag själv vill ha. SUCK :P Hmmmmm.. Anna och Camillas födelsedag är ju som sagt här snart, så jag hoppas att jag hunnit klurat ut nått bra åt dom tills dess. Men med lite hjälp ska det nog gå. Och längtar redan till deras kalas, tror de blir superkul! Alkohol och så viskade en liten fågel i mitt öra; Lekar! Weehoo. Kan inte bli bättre kombination ;)

Dagen har bestått av näsdukar och snörvel. Hur mycket snor kan ett huvvu producera egentligen?! Hoppas iaf vara 100% frisk tills nästa vecka, då det blir hårdträning.. Ska även höra lite kring ett personligt träningsschema då hade jag tänkt. Yää. (Y) Och så blir det Borlänge på torsdagen också! Kulkul. Hoppas att man hittar sig nått nytt.

Var till däck o fälg idag också å skulle se om mina däck var klara än, dom skulle ju komma i fredags. Men de hade inte kommit förns idag. Så får väl se om dom är klara att hämta imon då. Jag är glad att jag inte jobbar på en däckfirma i dessa tider :P Haha, K A O S  och katastrof var ordet.

Annars idag har jag setat här som en dö sill. På kvällskvisten trotsade jag febern och gav mig ut på en promenad, riktigt skönt! Rensa huvvu lite med "frisk" luft. Kan ju inte kalla luften direkt frisk nu när det påstås flyga runt massa aska.. Men lite skit rensar ju som sagt.

Igår tröttna jag också på att sitta inne så jag samlade ork och åkte upp till Älvdalen och hälsa på Helen och hundarna lite. Vi åkte och hade lite picnick. Mysigt :) Några bilder blev det också.


Myser i solen.. I några sekunder tills Pidon gör ett desperat försök att få uppmärksamhet av matte. Vovvov som övergick mer eller mindre i gallskrik. Ekade nog ända till Mora. Men efter en stund gav han upp.


Styx med den lilla "pinnen".


"hm, var det korv matte hade i handen tro?"

Puss & Godnatt

Ohh nej just ja! Har ju för tusan glömt att berätta vad jag fick i present!
Tadaaa..



Haha tänka sig, fick allt det där som jag satt och åmade mig för att jag inte hade här förut i ett blogginlägg :P Så nu kan man fippla och trixa lite hemma också :) Men nu, Godnatt igen :P

Snörvel snörvel

Klockan är cirkus halv ett och jag är vaken än, trots att jag dessutom är sjuuk :O Smäll på fingrarna borde jag ha.. Men faktiskt, när man som mest behöver sömnen, när man är sjuk, det är då jag HATAR att sova. Det är jobbigt. Man drömmer konstigt, ligger och snurrar, vaknar av att man är snustorr i hela svalget för att man är täppt i näsan, and so on so on.. Nej fy fan för att söva när man är sjuk! Bläsch. Men borde väl om jag ska bli kvitt nångång.
Fan så rastlös man blir när man är sjuk, och träningen som jag annars brukar göra av med min energi på, uteblir ju. Så snart klättrar jag på väggarna! Men imorrn, oavsett hur jag mår så blir det mat på kaffestugan med Johannis ♥ Var längesen nu. Så det ska bli myys!

Kalaset var skitkul iaf :) Helnöjd. Bilder finns på min fb, och kommer även upp här så småning om skulle jag tro. Neej, jag ska väl snörvla vidare in i drömmarnas värld då.



Puss & Godnatt!


ja må hon levaa

Och så var den här. Min dag, dagen med med stort D. :) Då är man 20 år ifrån 40. Känns bra. Haha, eller? Vad ska man nu se fram emot? :( :P I vilket fall som helst så ska jag duscha och fixa mig lite, sen premiärhandla på systäääämäät (: Mihihihi! Hörs da!

Intervju

Är det dags för imorgon. I Orsa. Klockan 09.30. Lite nervös. Men ändå rätt lugn. Det där kommer gå finemang. Kan ju bara vara mig själv och vill dom inte ha mig så passar jag väl inte bara :) Det är ju bara det som kan hända liksom. Inget farligt direkt :P Alltså, ska på intervju på Scotts. Skolan i Orsa. Har sökt en KY-utbildning där som innefattar massage, spa och träning. :) Så imon är väl "the big day". Men det fixar jag! För jag vill så gärna det här. :)

Idag har det inte hänt så mycket. Camilla har klippt mig lite och färgat håret. Tack hjärtat! ♥
Och träningsvärken börjar smyga sig på allt mer och mer. Speciellt i trappor gör den sig påmind. Men attans så gött det är å känna att man gjort nått iaf. :P

Nej tro om man ska försöka sig på att sova lite då? Så man är klar i huvudet i morgon! :) Godnatt.

Over&Out
Puss

Vår! (bad)

Aa och fy skjutsingen vad skönt det ÄR! Hade de skitbra som alltid i grövelsjön. Älskar verkligen det placet! Hade inte så speciellt bra väder, men det är fanemej lika underbart att vara där ändå! Men lite finväder fick vi allt. Så är inte lika blek som när vi for upp iaf. :P

Och påvägen upp stötte man på en grej som fick en alldeles vimmelkantig. Bara av att SE. Det är märkligt hur saker och ting kan vända upp och ner på en. :) Nåväl, tänker inte avslöja något, behåller det för mig själv :) Skönt iaf att se att denne fortfarande finns, för ibland har man faktiskt börjat tvivla på det. Hehe.
 
En annan incident som hände under veckan var ett litet bad! HAHA! xD Vi roade oss med att skjusta runt varandra på madrass bakom skotern, och så var det då lite stöp på vissa ställen på sjön. Men vi höll oss så gott som på spåren för att undvika blöta olyckor. Men så fick vi syn på mamma och pappa sittandes och fiska en bit bortanför leden. Vi svängde in där och tänkte inte mer på det. Jag själv satt på madrassen förövrigt. Stannade och prata lite å så. Sen skulle vi tillbaka. 1,2,3,4 11 15 meter gick det bra.

Sen så sjönk skotern igenom till stöpet, inte så farligt låter det väl som, nä inte för dom som satt på skotern kanske! Men värre blev det för stackars mig som satt på madrassen BAKOM. Försökte hålla mig breve spåret, men madrassen var mer bestämd än jag och förde oss rakt ner i det blöta spåret. Och efter en liten sekund så var både skotern och madrassen ute på leden igen. Men KVAR I DET BLÖTA DIKET låg jag. Hahaha, fattade inte vad som hände nästan xD Men fasen vilka bra kläder jag må ha! Blev knappt blöt igenom, bara lite fuktig, trots att jag låg i stöpet och FLÖT. Så kan det gå. ;) Hahahaha

Nä tro om man ska börja göra sig lite redo för MRL träningen då? Spännande med nått annat träningspass. :) Slänger upp lite bilder från grövel sen! Oo just ja, var ner på amtech igår och skulle se vad det var för fel på min data laddare, vilket slutade med att Alex gjorde en ominstallation av min dator. Så nu har jag ingenting kvar på den. Men tur är väl att jag lagt över det mesta på externa :) Tack Alex!

Over&Out
Puss

Grövelsjön nästa.

Ja då åker vi igen då. Äntligen. Ska bli så skönt att komma ifrån allt här hemma ett tag. Inget internet så blir tyst här en vecka. Men jag uppdaterar ju ändå inte just nått längre så ni lär inte sakna mig :P

Men har lite kvar att packa innan vi åker så lär fortsätta med det. Tjaråå
Over&Out
Puss

Varför

går allt emot mig idag? Hm, började med att när jag vaknade så logga jag in på mailen och fick se att jag fått svar på mitt mail från skopunkten. Och dom hade inte fått min beställning så de skulle föra tillbaka pengarna. Happ. Bara att göra om de då. FAN.

Sen så när jag vart inne på facebook ett tag så fick jag ett mail, om att jag begärt nytt lösenord på min fb. Hm, tänkte jag, jag har inte alls gjort det? Så då begärde JAG ett nytt igen, frid och fröjd trodde jag. Men efter en minut så är det nån jävel igen som ser till att begära nytt lösen! :S Sen när jag försökte trycka på mailikonen på messenger, då när jag kommer fram till hotmail är det jätte konstigt utseende på det, sen så måste jag skriva in min mail och mitt lösen igen. Så well well, jag gjorde väl det då. Men då var det fel lösenord (!?!?!?!?!) provade med MITT lösen 3 ggr, men ändå FEL. Så, är det så att någon har hackat sig in på min mail nu eller? :S ah men sen fortsatte jag att byta tillbaka lösenord på fb och den begära nytt, so on and so on.. Men nu har jag gått ur de grupper jag senast gick med i, och än så länge är det lugnt iaf.. Får se om det låter bli att göra sådär nu då..

Och HUR BYTER MAN LÖSENORD PÅ MSN? kan någon tala om, för jag hittar ingenstans jag kan göra det. För jag är ju fortfarande inne på messenger..

RSS 2.0