Värdelös

Japp. Jag har kommit fram till att jag totalt SUGER på att sminka mig. BLÄ. Så jag måste bara fundera lite hur jag ska lösa det "lilla" problemet till på lördag. För då hade jag ju tänkt sminka mig lite rockigare. Men eftersom det ser ut som nån treåring vart och kladdat på ögonlocket när jag går lös med mörka skuggor så får jag nog be någon annan lite snällt om dom vill hjälpa mig.

Aja. Nog tjatat. Skulle ha skrivit lite mer, men det blir en annan timme! Ska till Camilla å se hur de går med Svinarmen hennes. ;)
Puss hej!


Onsdag kväll.

Jag sög ju på de där med å sminka. Men det visste jag nästan innan. :P Blir väl till att träna på det. För nått rockigare må jag kunna åstadkomma på lördag. De är ju trotsallt halloween.

Nyss kollat på Grey's Anatomy. Det är fan de bästa som går på tv.

Fattar inte ens varför jag skriver ett inlägg till? Haha, har ju fan inte ens nått att skriva. Godnatt.

Ensamheten bryter ner mig. Ingenting med livet och det som händer känns meningsfullt längre. And I don't know why.


ett stycke rubrik

Sov bort halva dagen idag som vanligt. BLÄ. Måste börja vända på dygnen! Funkar inte att ha de såhär jämt.
Har tvättat lite idag och hjälpt mamma med maten sen setat här. Är väl ungefär det jag fått gjort idag.

Fick en ide för mig om att jag skulle kolla om mitt löshår hade samma färg som mitt hår nu, för sist hade det inte de, varken det färgade eller det ofärgade. Det färgade löshåret va ju inte samma färg, kunde man ju nästan räkna ut då det nästan är svart. Men det ofärgade va nog nästan exakt samma färg som på mitt. Men dock sitter de inga klipps på det. :/ Lite bittert. Men men :)

Hade väl tänkt gå och testa nån sminkning till helgen nu. Får se om jag har några dolda talanger. Haha.

Sen är det Grey's Anatomy för helaaa slanten :D


Tick tick..

Ja fan vad klockan rusar iväg. Smäll på fingrarna borde jag ha! Man ska inte sitta uppe såhär sent, inge bra alls! Och ABSOLUT inge bra om man är sjuk. Så nu blire minsann raka vägen ner i sänga!

Imon ska jag försöka mig på lite olika sminkningar å se om jag kan vara så duktig så det blir snyggt. För att veta vad jag ska ha i helgen om det nu blir någon utgång för min del.
Nej godnatt nu.


Pricktest

Japp, jag var på lasarettet idag och gjorde pricktest. Vilket visade på det jag redan visste, Kattallergi. Sen om nån vecka ska jag få göra ett andningstest också. Kunde inte göra det idag när jag är sjuk. Så får se vad det visar sen då.
Gillar faktiskt att gå till barnmottagningen :P Haha. Fast jag är två år för gammal för att gå där. Men är inne på dom sista besöken nu innan min läkare lämnar över mig till vårdcentralen. Måste utreda mig klart först. Men hade mer än gärna fortsatt gå där i minst 20 år till. Trevligaste sköterskorna på hela lasarettet och en läkare som BRYR SIG om en. Det gillar jag. Mycket.

Annars har de inte hänt speciellt mycket idag. Orkar inte göra nått med feber. Blä. Men om jag är frisk i helgen ska jag iaf följa med Johanna och dom ut. :) Hittat värsta frillan också. Ser rätt enkel ut så med lite hjälp ska den nog hamna på plats. :) Annars är det väl skoterns dag jag hade tänkt kika lite på. Aja, får se vad som händer.

Gah. Vet att man inte borde ödsla energi på att störa sig på folk. Men ibland alltså. Ja fan. Kan inte rå för det. Trött på vissa människor kan jag väl lite lätt påstå att jag är i alla fall. Mer eller mindre behöver jag inte nämna. UH!

 Har sett ett par skor på reklamen som jag är lite småförtjust i. Men har absolut nada pengar så det är bara att fortsätta drömma. Och det gick inte att lägga upp någon bild på dom heller. Knäppt. Men andra bilder kunde man lägga upp. Knasigt. Men nu ska jag se om de är nå å se på tv.


Prosit!

Attjo! Lite förkylning för omväxlings skull! Vad fan är det för fel på mig, eller rättare sagt på mitt immunförsvar ?! Skulle nog behöva en renovering av det i alla fall.

Idag har jag inte gjort nånting just. Bara setat och myst i fotöljen och setat vid datorn. Tagit det lugnt bara med hopp om att man kan bli frisk.

Sov hos Camilla inatt. Hade en så konstig dröm om kryssningar inatt. Tänkt på det hela dagen, nästan som att jag är rädd för dom nu? :S

Drömde iaf att jag hade nån jävla ryggsäck med mig på en kryssning, men jag hade glömt den i bussen. Och det var tydligen hela livet förstört bara för att jag inte hade några skor (xD). En bit in på resan hände något underligt. Jag typ såg allting uppifrån, utan att jag var där, men de va nån olycka, och en man höll sig fast i nått rep i taket och sen släppte han och ramla ner och bröt nacken. Och personen i sig var ingen mindre än Will Smith. Haha. I alla fall så när den resan va över skulle vi iväg på en gång igen på en annan kryssning. Och den här gången glömde jag ryggsäcken också, och då blev jag kvar i land bara för att jag letade efter den. När båten sen kom i land så fick dom liksom hoppa i land och chansa på att dom kom över till land, annars ramla de i vattnet. Och endel blev klämda mellan kajen och båten. :S Hahahaa.

Helknäpp dröm som man blir alldeles frustrerad av. Den där JÄVLA ryggsäcken!? :S Och sen olyckor hit och dit. Måste fan ha betytt något eftersom jag inte har kunnat sluta tänka på kryssningar på hela dagen. :S

Nog om det och mina freak drömmar. Ska snart titta på färjan. (Ha ha ha, kunde inte komma mer lägligt än så)
Puss


Duktigt

Ja jag har varit duktig nu. Fixat till min blogg lite, och ja, jag har gjort det helt själv faktiskt! Trodde ni inte va, att jag var så teknisk så jag kunde det? Ha!

Förövrigt är mitt huvud som en fotboll. Eller känns det som i alla fall. Nyst som en dåre hela dagen, och är täppt i näsan. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det är för att jag sov med Camilla hos hennes mamma och Kurt inatt, dom har ju kisse katt nu. Kan vara det också. Men vafan, man kan ju inte låta bli nått sånt sött :)

Nu ska jag och Alex iväg och handla mat sen hem å äta och därefter drar jag med mig Lisa och åker till bonäs för att kolla på körslag :) Hejjja Team Stefan. :)

Magen kurrar så nu affären!


Livet är en hora

och du har inga pengar!

Hjälpt Helen idag med hovslagarn. Gick mycket bra och skor fick hästarna på alla hovar till och med. (Y) :) Nu vankas det ljusparty. Och jag ska gå och fixa mig. OJ, klockan är 17:11 och Ingela med ljusen kommer halv. :O Jag som hade tänkt skriva ett lite längre inlägg, men det har jag absolut inte tid med nu! Tju bree


För att lyckas

måste man ta risker.

Körslaget i lördags var grymt! Skitkul verkligen! Nästan så man kan åka ner en gång till faktiskt. :)

Imon ska jag upp suuuuper tidigt för att vara jag, kvart i sju sådär. Hm. Men vad gör man inte för sina vänner :) Ska hjälpa Helen med hästarna när hovslagarn kommer kl 8. :) Efter det blir det hem och duscha sen städa å sist men inte minst, LJUSPARTY! :) Myys.

Nä blev ett kort inlägg detta hära. Och här kommer lite bilder från i helgen också;


Svårt att tro det ligger en tv-studio bland alla conainrar som stod everywhere. Men tydligen är det rätt poppis med tvstudior i frihamnen. För att nämna några; Körslaget, Big brother, hm, fler också.


Och det första man fick syn på var den där.


Studion var jätte pluttig. Förstår inte vad dom gör för att få den att se så stor ut på tv.


Team Stefan! Ni är bara klockrena.

Godnatt :)


Det vi inte gör idag,


slipper vi göra om i morgon.

Å vilket bra läk kött jag måste ha :) Min hand gör inget ont och såret är typ inget sår längre. Stygnen är mest irriterande nu, bara ivägen. Kliar lite ibland, men inte så mycket. Är inte handikappad längre. Känns ju typ.. ..Positivt eller nått. :)

Fy FN vad kallt det är. Fryser jämt och ständigt. Om det ändå kunde komma lite snö någongång. Det gör att det känns varmare i alla fall. Det här höstrusket är jag då trött på nu! speciellt att behöva vara ensam när det är så ruggit och bäddat för filmmys.
 Apropå vinter, så har jag och Helen bestämt oss för att satsa på skid-karriären i vinter ;) Haha. Kan bli kul. Tur att vi har privat "spårdragare" så vi får det som vi vill. Längtar nästan lite faktiskt :P Hehe.

Imon blir det en liten vända till Borlänge med Camilla för att kolla efter något rosa så man kan matcha något sånär i alla fall på lördag. :) Tåget går 08.25 imon bitti, så nu blir det tamefan Godnatt!


Du har inte levt

förns du har hittat något att dö för.

Jaha då var det redan onsdag. Hur kan dagarna gå så fort när man inte gör nått? :S Knepigt.

Igår var jag och fikade på stan med Elin. Det var trevligt! Kul å prata lite, var ett tag sen sist. :) Sen vart det cirkelträning, sköönt att få röra på sig lite. Men idag är det mindre skönt :P Träningsvärken börjar göra sig påmind. Förövrigt så har jag och Camilla fått en varsin biljett av Elin till körslaget på lördag, så vi ska dit. Kommer bli skit kul :D Längtarr..

Idag har jag äntligen fått vinter däck på bilen. Skönt. Sen har jag följt med och sällskapat Helen när hon fyllde hästtransporten med spån. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Lika meningslös dag som alla andra i mitt "händelserika" liv.

Nu ska jag tvätta och sen dra mig bort till Camilla!
bye


Att fela är mänskligt,

Att skylla på andra är politik.

Fan att klockan ska bli så jävla mycket jämt då. Blir väl så när man inte har nått liv.

Dagen började med att jag slet av de där feting bandaget, hann knappt öppna ögonen riktigt innan jag drog av det. Och där under dolde sig 4 stygn, ett snitt på cirkus tre cm i längd jäms med en såndär spå-ditt-liv-linje i handen. Huh, tro om dom menar nått med mitt liv om dom skär i min livslinje. Klurigt :P haha. Hur som haver, så såg det iaf riktigt fint ut! Och inte gör de spec ont längre heller. Nice.

Sen drog jag med mig Camilla och så skjutsade vi hem Alex till övdaln. Åkte till pappas firma och skulle byta däck, men bilen var lite för låg för domkraften och vi var inte så smarta så de blev inge däckbyte på röda faran idag. Men imon kanske :)

Ikväll vart det badstumys med Camilla och Frost Anna. Skönt som satan. Och lite löst snack om allt och inget. Borde vi göra oftare tycker jag. :)

Skalla kudden nästa!


Livet är som en påse


Tomt och innehålls löst.

Jag lever. Och operationen överlevde man också. Men knappt bedövnings sprutan. Uh, gillart inte! Lite små ont i handen, jobbigt och gå runt med ett fett bandage lindat 323414532 varv runt handen bara. Men de sliter jag av imon, kan bli spännande. Har inte en aning om vart såret sitter i handen, hur stort det är, hur många stygn eller vad dom har gjort med den, men det är säkert bra skit.

Körslaget ikväll. Stefans kör gjorde bra i från sig, och Elin Pelin sjöng solo. :) Men det allra bästa var att dom gick vidare igen. :) I veckan ska jag och Elin köra en snackis fika. Behövs nog, var så länge sen man hade tid att sitta ner och prata om allt och inget med dig. Men men, nog tjatat om körslag och tycka synd om mig snack.

Jävligt trött. Borde nog kanske sova lite, eller vad vet jag.

Är så himla trött på mitt liv. Vara singel och sakna någon och närhet i vad man än gör, vara arbetslös, bo hemma i detta *******, vara sjuk jämt och ständigt och massor av mer. Har ett självförtroende på 0.00000000. Känner mig som ett stort och äckligt drygo som alla stör sig på. Och det är jämt jag som ska driva saker och ting. GE MIG ETT NYTT LIV! Och att vissa bara blir kortare och otrevligare gör ju inte att man känner sig mindre dryg och dum. Vissa säger dom bara har en idiot till pojkvän och det inte är nått att ha osv, men jag har INTE ENS det. Allting är så jävla pisssurt så jag orkar snart inte ta tag i något med mitt liv längre.

Har varit glad hela veckan och ställt upp och hjälpt mamma osv, och så kommer fyllesnacket därifrån- behandla mig inte som ett svin, för det gör du. och bla bla bla. HUR kul är det att hjälpa någon som ALLTID tycker att man är en skitstövel och aldrig gör nått. Får fan jämt skit härifrån. Hatar att bo här.

Puh, det var skönt att ventilera hjärtat lite. Deprimerad som jag är..


23.55


Jag gillar inte mitt liv just nu.

Jag saknar att få känna att man är älskad. Längtar efter din närhet. Känner mig ensam, tom och kall.

Alla har någon att bli älskad av och att somna brevid. Utom jag. Alla har någon att umgås och mysa med. Utom jag. Alla har någon att ty sig till när dom har det jobbigt. Utom jag. Alla har någon att prata om allt och inget med. Utom jag. Alla har någon. Utom jag. Klart att man känner sig ensam.

Jag vill inte vara ensam mer. Jag vill ha kärlek och närhet. Och jag behöver det mer än nånsin. Jag behöver det för att klara av mig själv och mitt liv.

Någon som står vid min sida, är det för mycket begärt?
Lite kärlek och ömhet, är allt jag ber om.


En tisdags natt..


Lugnt och tyst. Lite trött i bollen..



Haft en såndär jobbig ångest(?)dag. Mycket depptankar om mig själv. Självförtroendet har legat på -943475 typ. Man har känt sig äcklig och extremt ful och undrat vad man ska göra med sig själv för att man ska vara nöjd över sig. Gillar det inte.

Men men. Tycker fortfarande samma sak om mig själv, men försöker tränga bort alla negativa tankar och tänka positivt istället. :) Orka ödsla tid på att må dåligt!

Världens minsta och meningslösa operation på fredag, men ändå, jag är skiiit nervös redan nu. Vafan, dom ska ju faktiskt skära i mig ;O Och i min höger hand. Blä för det. Hoppas det går bra i alla fall.

Kom och tänka på att den här veckan blir förhoppningsvis inte lika händelselös och meningslös som vanligt. Jag har faktiskt ett liv den här veckan. ;

Tisdag; Hm inget spec, förutom eventuellt cirkelträning i Älvdalen (hoppppaaaas! Och att någon vill följa lilla mig)
Onsdag;
Äcklig basinformation på Arbetsförnedringen
Torsdag; Ska åka till Orsa och följa med Anna Bength på guidad tur på hennes skola, samt få en behandling :) Ser jag verkligen fram emot.
Fredag; Operation. Och sen Säter.

Ovanligt mycket på schemat för att vara en arbetslös jag. Hm, jobbigt å försöka fördriva tiden varje jävla dag. mahaha. Nu ska jag sova så jag orkar upp och gå en vända innan frukost imon!

Dra åt helvete så hörs vi imon :)


Moviiiee.


Har precis kollat på denna filmen..

5 av 5 toasters. Verkligen. Riktigt kul och bra film. Se den om ni inte sett den!


Trippen till Borlänge idag var kul. Trots att det börjar svida i plånboken lyckades jag ändå komma hem med en ny klänning. HM! Borde skärpa mig, men jag kan inte ;)

Det måste verkligen ha varit en olycksdrabbad dag idag. Åkte förbi 1 trafikolycka med två bilar som frontalkrockat, såg 4 ambulanser, en bil som kört av vägen och så en fyllekörning (?). Riktigt farligt ute på vägarna idag. Usch.
 I övrigt har det väl inte hänt så mycket mer spännande, så jag tänker inte ödsla er tid på dåligt skitsnack som ni inte bryr er i. Så godnatt!


Hejja Stefan!


Ja då var första pogramet i körslaget avklarat då. Helt okej :) Och det var ju king att Stefans kör tog ledningen redan nu xD Hahaha. Han gör det igen. :P

Haft en mysig kväll hemma i soffan bara framför tvn, riktigt skönt faktiskt. Och imon ska jag följa Camilla, Åsa och Kurt på en tripp till Borlänge :) Ska bli kul.

Ska ta och sova lite kanske ? Fundera på saken en stund till :P

Godnatt iaf. :)


Ny dag. Nya möjligheter.


Go morron go morron! Var på sexparty hos Josse igår. Vart faktiskt bara 3 cider sen for vi hem :O Var hemma vid halv tolv redan. Rätt skönt faktiskt.

Idag vet jag inte vad som händer mer än att kl 20.00 ikväll SKA jag sitta bänkad framför tv:n. Körslaget, rösta rösta röööööösta. We can do it, again. :) Ska bli spännande å se.

Hm, råkade spilla några droppar cider på min telefon igår. Så nu är den jätte trög att dra upp. Hm. Men det lär väl slitas bort med tiden antar jag.

Har inge mer än dösnack å skriva så jag avslutar här.
Tjubree

Varför känns det som det bara är jag som driver saker och ting?

Fint, men kallt

Ja nu går vi verkligen med raska steg mot höst/vinter. Längtar efter snöööö! :)
Hade tänkt ge mig ut på en promenad ett tag nu, men hade hoppats på lite sällskap, men orkar nog snart inte vänta längre så jag går ändå. :P

Mår bättre idag faktiskt :) Inte irriterad alls :) SKÖNT! Och förkylningen verkar ha tröttnat också. Äntligen.


Hm, lite jobbigt tycker jag att det är. Eller kanske ganska mycket? Äsch. Jag vet inte. Men jobbigt tycker jag iaf att det är.


RSS 2.0