Nyår eller vaaadå?

Sitter här och myser i min nya tröja. Love it! Är så jäkla slö :S :O Det FÅR JAG INTE vara idag! Blir till å rycka sig i kragen och slänga ner sig i duschen nu. Annars kommer det som vanligt sluta i stress och panik.

Kom på en sak igår. Fy fn vad mitt hår växer :O Det börjar bli långt nu :) Nej nog snackat om skitsaker. Nu ska jag gå och göra någon nytta!



GOTT NYTT ÅR på er!

Puss

Kärlek..


Är dom skorna..  Totalkär i dom. Och det bästa är ju att dom är mina!

Men det lär vara den enda kärlek jag fått mig i år. Usch ja. Men man kan ju hoppas på ett ljusare 2010 på den fronten :) Vore ju iaf på tiden med någon vid sin sida igen.

Och fy FN vad kallt det ska vara ute hela tiden då. Nu faktiskt börjar jag nästan ledsna. Vill ju inte att det ska bli jätte varmt, men sisådär en -6 grader är lagomt. Det behöver ju liksom inte bli -27 grader bara för att man önskar kallgrader. Men, det är fint att titta ut när det är frostit och man riktigt ser hur kylig luften är. Så det ska jag inte klaga på :)

Varit till Falun idag med min älskade Camilla :) Hittade inte så mkt, en tröjja och en volymmaster. Men det var en trevlig liten tripp :) ♥

I morgon är det nyår också. Igen. Tiden går fort. Alldeles för fort ibland tycker man. Hm. Men men. Som sagt, nytt år och nya möjligheter. Det ser jag fram emot! :)
Och det nya året infiras med Johanna, vilket kan gå hur som helst. ;) Spännande.

Nej nu blire fan natta för mig! Trött så ögonen står i kors. Gnatt!


2010..

blir för mig ett nytt år och starten på ett nytt liv med nya möjligheter. Hoppas på ett mycket bra år.
Jag har redan satt upp mål för nästa år och jag är så taggad för att börja mitt nya liv! :) 
Detta nyår har även jag ett nyårslöfte, vilket jag behåller för mig själv.

Idag har jag lämnat in min "moviestar" till plåsterhuset.. Hoppas dom hittar felet, bara det inte blir alltför dyrt :O Stackarn. Och stackars mig som fått lov å vara utan egen bil i flera veckor. Gillar inte att låna mamma å pappas. Men som sagt, efter idag kanske min plutt är frisk igen. :)

Annars då? Jo har hunnit med en del idag förutom det sist nämnda, har hunnit städa lite, bäddat rent i sängen, tagit en långpromenad innan frukost, duschat, tvättat och hängt tvätt. Skönt att man fått någonting gjort iaf. Nu väntar jag bara på att Johanna ska vakna och höra av sig. För idag blir det lite kaffestuge-mys! :)

Nu lite sminkning. Puss

Dan före dan före dopparedan

Jaop. Och jag har endast inhandlat 5 julklappar för i år. Fy fan vad trååååkigt det där lät! Usch! Jag vill ju ha råd å handla mer :O Usch.. Men ska försöka få tag i någon mer klapp idag.. Kan ju alltid hoppas :)

Mamma springer runt å städar å är irriterad, så jag ska nog passa mig för henne idag. För jag har också en irritations dag.. Uhhhh. Hade kunnat lägga mig och sova igen känns det som..

Vet egentligen inte varför jag bloggade nu, för jag har egentligen ingenting å säga. :P Så nu skiter jag i det. Puss hej.


Pepparkakebak kl 01.00 hos johanna för några veckor sen :)


Lööööördag

Brr. Lite småfrusen är man sagt efter ett dygn med -30.. Men jag lever och njuter ändå. Det är ju trots allt vinter nu äntligen :)

Gah blir faktiskt lite smått galen på det här med julen. Kan inte komma på vad man ska ge folk i julklapp. Hmm. Brukar inte ha så stora problem med sånt, men i år var det faaan trögt. Har köpt 2 julklappar. Hmm. Haha. Men det lär bli någon rätsida på det kanske. Hehe..

Ikväll blir det utgång med Johanna & co! Kan bli nice (Y) Det blir vad man gör det till. :) Nej usch, här kan man inte sitta, nu duschen! Tjarååå

Ojdå..

..Vad jag upptäckte att jag aldrig skriver blogg mer :O Haha! Men vafan. Finns inte så mkt å skriva om. Händer inte så mycket i mitt liv ändå.

Natten till idag blev det i alle fall vinter. Och det var ju inte en dag försent! :P Eller månad försent kanske.. Mysigt med snöööö.

O idag har jag faktiskt köpt en tröja som verkligen är superskön (Y) Och snygg! Mums på den. Och sen ett sniiiggt skärp till också :D Så var jag pank innan så är jag ingenting nu. Men vafan, man må unna sig nått ibland^^
Har hittat världens snyggaste skor också som bara MÅSTE ligga under granen på julafton. Gah, verkligen kär i dom. Ska nog gå och gifta mig med dom tror jag.

Nog tjabblat om ingenting alls. Dags å glo in i ögonlocken nu. Jobb imon. Får se hur de går den här gången då, sist räknade jag ju bort mig totalt bland alla förbannade tidningar och dvder, så det fattades typ allt när jag var vid sista butiken. Hm, hoppas på en bättre körning imon. Kan gå bättre om man somnar i tid och är lite piggare i huvet, vad vet jag.

Puss


Regniga tisdag..

Försöker hitta ork till att ta mig en långpromenad.. Men känns inte så lockande när man tittar ut genom fönstret. Usch.. Och att vissa andra förstör ens liv totalt gör ju inte saken bättre. Men men. Ska prata med mina RIKTIGA vänner om det här så kanske det känns lite bättre när man fått lätta hjärtat lite.

Nej tro om man ska orka dra sig ut i regnet en vända nu? Med ett underställ eller två kanske det kan gå. :) 

Värdelösa söndag

Var på wasa igår. Inte så kul som sist, rent utav lite tråkigt faktiskt. Men jag ska inte klaga, för man mår ju bra idag iallafall :)

Ska alldeles snart dra mig mot bonäs, äta lite tårta och säga grattis till Kurt som fyller år idag. Sen svänga förbi Johannisen och hämta min tröja. :) Annars händer det verkligen nada idag..

I veckan tror jag att jag och mamma ska till valbo och handla lite klappar. Kan bli kul :) Se någonting annat än borlänge, som man alltid åker till annars när man ska handla julisar.

Ska dra på mig nå andra kläder och fara nu. Tjubree


Jag förstår inte riktigt hur vissa tänker ibland.. Bestämmer en sak, och sen gör precis tvärtemot. Något åt det respektlösa hållet.. Man känner sig som luft ungefär. Att allt man pratat om och bestämt för att göra det så lite smärtsamt som möjligt är skitsamma nu bara för att det kommit in någon annan. Men jag är väl inget annat än luft för er antar jag..

Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig. Fast att det var den bästa tiden i mitt liv hitills.
Men det är för allt som händer, det är så jävla smärtsamt! Jag undrar just hur DU kännt om du varit i min sits. Inte hade du då tagit det med ro som du påstår i alla fall. Och inte du heller.
Kan inte önska dig/er lycka med detta tyvärr.


Övernaturlig?

Kom och tänka på en sak idag. Och det är mina drömmar. I många fall i mitt känsloliv så har jag drömt det som händer innan det händer om ni förstår.. Kan inte tala om vad här eftersom det gäller mig lite privat sådär.

 Men ett exempel; Man drömmer att man träffar någon, man är på ett visst ställe och man gör nått, och senare så händer det exakt det i vakna livet med exakt den personen på den platsen. Ungefär så. Tror ni fattar..
 Har hänt mig så många gånger nu så att jag har fan börjat fundera..

Är det bara slumpen eller är bär jag på nån synsk förmåga? :S



Men även om du bett om det så hade jag ändå inte kunna godta den efter det här.


RSS 2.0