KALLT

Varför förklara när jag slutat tro?
Vad finns det kvar mer än the biggest blow?
Den é så hundraprocentigt effektiv
När den tar våra liv

Vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt
Ja, vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt

När jag slutat tro..


ÄPPELPÄPPELPIRONPARON

Ja då vare kväller igen då. Och i morgon fredag?! Vart fan har denna vecka tagit vägen? :O Hm. Men får sista lönen från i sommar imon plus studiebidraget, så efter skolan så sticker jag Jessica o Camilla till Borlänge på lite shopping. :) Jag åker väl mest för att köpa nytt shampoo i leksand, för både mitt shampoo, balsamet och min inpackning är tvärslut. Så äre väl bara ett plus i kanten om jag "råkar" hitta nått mer! :P

Jag skulle baka äppelkaka ikväll. Men eftersom jag är så blåst å inte kan nått så ringde jag Helen så hon fick komma och baka med mig :D Haha! En äppelkaka liksom? Hur svårt kan de va? Men fy fasiiiken så goo han blev! Och min special vaniljsås var grym! Yumyum.

Tänkte jag skulle kolla Fejsbock innan jag somna, men det ser inte ut som att det funkar ikväll. Så det blir till att sova lite tidigare istället! Godnatt :)

LEK


Jaa det är inte speciellt mycket allvar och hårdplugg på min utbildning, inte än så länge i alla fall. Idag har vi lekt lekar från klockan 08.15 till 14.30. Och så slutade vi efter det. Igår var det ju Siljan runt. Imon går vi mellan 10.00 och halv 12, och på fredag har vi Yoga :) Men senare, då blir det nog vääääldigt många resor värre skulle jag tro. Men är sjukt motiverad o det ska bli askul!
I mars/april är jag certifierad massör, genom axelssons ;) Kan säga det där för mig själv hur många gånger som helst, AH! Blir nästan lite lyrisk av detta :P ÅH Vad detta känns rätt. För en gångs skull i mitt liv har jag gjort ett val som känns rätt, känns som mig liksom. Såå jaa, antar att ni kommer tröttna på mitt tjaat om skolan här framöver :P

Kaanske kan vara dags att sova, menar, så man orkar den långa och jobbiga skoldagen imon ;) 
Nattinatt :) 
P
usskram&nypistjärten

SILJAN RUNT


Var det idag jaa. Rätt intressant faktiskt ändå trots allt. Fast på slutet så lessna jag nog ur på å sitta och lyssna, blev en aningens tröttsamt efter 8 timmar. :P

Några bilder från dagen, blev inte så många dock eftersom min kamera beslutade sig för att dö.






Förbaskat kallt var det iallafall! Här är vi i Tällberg.


Hahaha, Lisa Holknekt, Kan du se vad detta är för rum? Minns du denna tid, heelt sjuuk ;) Haha, nu var jag väl fiffig! (Imponerad av mig själv att jag lyckades få med just detta rumsfönster i förbifarten sittandes i bussen)


Riktigt fin utsikt över Siljan.


Vi stannade och åt på Gyllene Hornet i Tällberg. Passade då även på att kika in en sväng i SPA & Relaxavdelningen :) MYSIGT VAA?

Och nu ska jag mysa ner i sängen och SOVA! Godnatt!

MONDAY..

Och hur mycket gladare vaknade jag idag då? Hm få se, inte speciellt. Är nog inne i nån sorts depp-period. Men idag har jag i alla fall inte hunnit tänka så mycket negativa tankar, och det är bra. Så jaa, liiiiiite gladare är jag väl. :) Men ändå, VAR ÄR KRAMEN JAG BEHÖVER?!

För att inte få detta till en depritionsblogg tänkte jag nu nämna lite grann hur det går för mig i skolan. Det går askalasbra! Klassen har hunnit "stadga" sig och man börjar hitta rätt bland folk, dvs man har hittat sånna man gillar, och som man går bra ihop med. :) Veckorna flyter på bra, skönt att dagarna går fort! Än så länge har vi det ganska slappt tycker jag, skönt det. :) Men blir annat sen när massage-biten drar igång. Men herrejösses vad jag lääängtaar!

I morgon blir det guidad busstur runt siljan, kan bli spännande. Även om man är från dalarna så finns det nog säkert någonting spännande och nytt att lära sig av! :)

Men vad faan, klockjäveln har sprungit iväg igen. Vi går inte ihop jag och den där, den är snabb och jag är långsam= dålig kombination. Såå, godnatt.


PISS

Nu, idag, så struntar jag i vilka som läser min blogg, för jag måste verkligen få skriva ur mig.. Gilla eller inte.

Har så mycket tankar som snurrar, och jag har vetat ordagrant vad jag skulle skriva här nu. Men här sitter jag med datorn i knät, och ja, får inte fram ett skit? Hm.. Konstig helg. Fattar inte varför jag måste fatta tycke för personer, personer som är för mig fel. Jag lovar mig själv från och med nu att jag aldrig ska gilla någon igen, för det bådar ju inget gott? Hm, nej jag vet inte. Men de senaste gångerna så slutar det alltid här. Borde inte sitta och skriva såna här säärgrejer. men jaa, ut med det bara. ÅH! Hatar mig, mitt liv, mitt hem allt just nu. förutom mina vänner.
Behöver närhet, närhet som bryr sig om en. Inte närhet som bara är ute efter en sak. Men ändå, inte en partner, men, ha någon som finns där, ger en närhet samtidigt som den bryr sig om en. Ge mig en sån. Åh. Så ensam man känner sig.
Fuck. såna här gånger önskar jag att jag hade haft dig.

Men i morgon, fan vad jag ska vakna glad och inte bry mig mer! Never ever ever!
Godnatt!

TUFFT

Jag gillar min utbildning mer o mer för varje dag! Idag så började dagen med att läraren på 60 plus kom in och presenterade sig, och sen gick hon ner i spagat! DET är fränt. Cool utbildning man går.

Nu ska jag snart dra mig mot Bonäs och hämta upp Camilla, sen åka vidare på 2h cirkelträning i Älvdalen! Ska bli gött :)

Men uuan, jag hinner inte blogga nått längre inlägg idag heller ser jag, klockan springer iväg, må kuta ikapp den! Ciao!

INGET VETTIGT


Du är typ så ah, puss liksom.

Sitter åh försöker vara duktig och plugga. Det går väl sådär, jag gör fan aldrig det jag ska! :O Allt annat råkade tydligen bli mycket mer intressant helt plötsligt? Nej fan, dags å ta tag i det här på riktigt nu.

SEG

Sitter här och är fan så seg idag. :P Var till Röjeråsen igår, på lite röj ;) Hehe, kulkul! Ikväll är det fääst hos Emma o co som gäller! :) Så sitter och försöker vakna till liv, få se om jag får i mig nån grogg snart så blire nog bra. Peppar med lite John Lindberg!



Brand New Philosophy


BIL OCH MUS

Vilken kväll. HAHA! Jag skulle skjutsa hem Jessica. Och så får hon syn på en mus som springer över vägen, med svansen rakt upp; "En muus! hahahahaha" Vilket får mig att bromsa av ren reaktion, Och så fick jag förstårs kärringstopp då jag visst råka glömma att koppla ur. :O (xD) Jag vred på nyckeln för att starta igen, men bilen var döö! Vi kämpade men fick fan inte igång den, vilket resulterade i att vi fick putta bilajäveln hem igen, och under den tiden tror jag att vi dog av skratt! Bilen dog, men nog fan överlevde musen allt. Herreguu!
Allt detta för en MUS??!!!!


I ETT FOTOALBUM

DÄR STÅR TIDEN STILLA, MELLAN PÄRMARNA ÄR ALLTING SOM FÖRUT.

Kvällen bestog av film, jessica, chips, dipp, ljus- En riktig söndagsmyskväll! Det blev filmen The Guardian, för andra gången. Sjukt bra film!
 

Har setat och kollat massor av "gamla" bilder. Åh så mycket minnen! Åh så mycket kul. Och oj vilken längtan till vintern! Helt sjukt vilken "vinter-abstinens" jag har! Gah! Åh, ibland vill man faktiskt bara spola tillbaka tiden.. Meen, det är väl bara att glädjas åt de minnen man har, och skapa sig nya :)

Såg på min statistik att sidvisningarna har ökat sjukt mycket, rakt opp! Tro vem som följer min blogg så frenetiskt då? :) Kul med någon som är intresserad av vad man skriver för skit :P
Nej nu jäklar får det vara nog! Godnatt :)


JAVISST


Försöker mig på en av mina första läxor på ett år. Sitter med pennan i ena handen och försöker komma på 5 frågeställningar kring min utbildning, eller ja, mitt blivande arbetsområde; Massage,spa och turism. Jag har hitills lyckats få ner en ring på ett A4 papper, och ett streck. Duktigt va? Min framtid känns lovande.
Står fan helt still i huvvu! :O Men det löser nog sig, sa kärringen som sket i vasken.
Pappret får helt enkelt följa med mig resten av kvällen, så kanske det dyker upp någon förnulig liten fråga!

Åhåja, såhär ska sensommar/höst se ut. Som idag. Strålande sol och 17-19 grader ute. Fortfarande lite värme, men ändå lite små svalt. Man känner att sommaren ändå hänger kvar en aning medans hösten sakta tar överhand. :) Men ändå, ge mig lite snö nu? Mm, tänk milsvida vyeer, halvmetern med snö och skotern som bara väntar på att få motioneras! Gah!! Blir ju alldeles till mig! :P Men jaa, back to reality.

Har haft ännu en trevlig helg :) Blev lite spel och sånt igen :P Och igår vart det Tacos, spel och film! :) Inte helt fel. Och just ja, sommarens sista (?) kulglass blev det också, i solen. :)
Idag har jag mest plockat rätt på alla kläder som jag strött omkring mig i detta hus. Och försökt sortera upp och få lite ordning. Men jaa, det var vad som låg i tvättstugan som jag hann med idag, har inte ens öppnat mina garderobs dörrar än, och det må nog dröjja ett tag till :P Haha! Fy fan vilken inte ordning jag har på kläderna. Bläsch! Hann även med en långpromenad på kvällskvisten, göööörsköönt! Rensa tankarna lite.

Nej nu känner jag att jag bara sitter och skriver massa dravvel bara för att, så nu sätter jag punkt och tittar på en film i stället.

CIAO


SLUT


Som människa! Denna vecka med alla nya intryck, all information och så första riktiga skoldagarna på det har nog tagit hårt på min hjärna :P Men nu är det torsdag, och i morgon har vi egna studier typ, så då är man ju ledig imon! eller jaa, ska väl plugga lite men bara litee ;) Skönt ska det i alla fall bli med lite ledigt!

Allting känns fortfarande superbra! Känns som att vi kommer bli en bra klass också. Får hoppas på det :) ÅHH jag bara lääängtar tills vi får börja med massagen! :D Och än mer tills vi får börja med spa i 2;an.. Känner mig sjukt motiverad och gillar detta! Kul att känna så för en gångs skull inför att plugga :P

Har krupit ner i soffan med lite filtar och tänt massa ljus och myst! Skönt med lite "egentid" såhär för sig själv ibland.. Men Jessica har iof vart hit och sällskapat mig en stund. :)¨

Och vi skulle då kolla på film. Och det vet vi ju hur det brukar gå? Nu när förstärkan funkar som den ska och vi har fått tillbaka den externa hårddisken hel och ren så tänkte jag att vi skulle ha lite filmkväll. Resten kan ni väl räkna ut antar jag med min maximala "tur"? Jo, tro't eller ej, datorn ger upp ;) HAHA men idag skratta jag mest åt det faktiskt. För det är så ironiskt att jag aldrig lyckas kolla på film helt felfritt utan tekniska problem!

Nuu ropar faktiskt sängen på mig, och det ska bli underbaaaaart skönt! I morgon väntar lite plugg, och så lunch med Camilla! :)
Natti!

TVÅ SJUTTIOFEMMOR OCH SELMA LAGERLÖF


Först och främst vill jag påpeka att stolen jag befinner mig på är hemskt jävla oskön! Dags för en ny för ungefär 10 år sen?

Har då varit på föreläsning hela dagen idag, studieteknik. Jäkligt intressant och användbart måste jag säga! :) Riktigt duktig och rolig föreläsare också. Så tiden gick snabbt och man var intresserad hela tiden! :)
Har bland annat fått lära oss ett tyskt bank nummer vilket lyder;

Lucia går arm i arm med James Bond som har en sjuttiofemma i vardera hand, de sätter sig i en VOLVO åttafemtio och kör över selma lagerlöf på julafton! I siffror lyder detta; 130077575850202412
Fiffigt va? ;)

Detta handlade om associationer. Man associerar en siffra med någonting som symboliserar det nummret. Och sen avslutar man med att göra en historia av hela sifferkombinationen. Då blir det plötlisgt mycket enklare att komma ihåg! Sifferkombinationer är numera en baggis för mig ;) HAHA! Där ljög jag nog så att jag trodde mig själv! Men det blir ju i alla fall lättare nu :)

Så vi fick lära oss massa knep och trix för att studerandet skulle bli enklare, fastna bättre och för att man skulle minnas allt man lärs sig! Supernöjd med denna skoldag. :)

Men nu är jag vråååålhungriiiig! Så ska gå och fixa i ordning lite mat. Och vänta på segaste i världen, min pappa. Tro om jag ärvt nått av han kanske? :P

RSS 2.0