ALLMÄNT SLUT

Säger som Emma brukar säga, allmänt trött som människa. Rent utsagt helt slut. Kan bero på den absolut värdelösa sömnen inatt, den regniga dagen ute kämpandes med jobbet + ett träningspass på det. Så jag kanske har rätt att vara lite sleeten ikväll? :)

Träningen idag var askul i början tyckte jag. För i spinningsalen hade musiken dött. Så då kom en Zumba instruktör in till oss och körde lite Zumba istället. (Zumba- typ afrikansk dans, skaka rumpa ;)) Och fy fasen så kul! Och jobbigt! :O Jag o Camilla va dyblöta i svett bara efter en kvarts dansande x) Inget svårt, bara massa skaka typ :P Kul å prova nått annat ibland :)

Blir tidigt ikväll i alla fall! Skönt. Tänkte lägga in några bilder från Midsommar lite senare. :)

Åh känner mig så trött på det mesta nu. Önskar att jag bara hade kunnat få åka bort och stänga av allt ett tag. Massa saker som bara  S U G E R  ur mig energi, bara pumpar ur mig det sista. Jag försöker vara en bra vän till alla mina vänner och lyssna o så vidare, men känner att jag själv skulle behöva ladda mig med lite positiv energi nu också. Annars funkar det inte. Annars rasar jag snart.
Men men,
Keep on walking..

SÅ JÄVLA DÅLIG

människa är jag. Så jävla kass och kan ingenting. Allt jag gör är fel och har jag gjort nått så hittas det fel i det också. Ge mig ett eget hem tack. Klarar fan inte av det här mer snart!
Skulle jag te.x städa hela huset, ja då är det tamefan ingen som säger ett pissljud om det, inte ens ett tack! Möjligen att det näms vart jag missat eller gjort fel nånstans. Ingenting jag gör är bra. Är inte så kul att hjälpa till längre när man jämt får höra hur dålig man är.
"du måste göra si och så, kommer du aldrig ihåg å göra dittan, sådär får du inte göra, måste du ha dina saker här, varför är det här där, varför sitter du vid datorn för, varför har du inte gjort så"

Mina föräldrar måste tycka att deras unge är världens sämsta människa. "/
SÄG FÖR FAN ATT JAG ÄR BRA NÅNGÅNG OCKSÅ :'(

GÄLLER DET NÅN JÄVLA KATTJÄVEL ELLER VAFAN ÄR DET?

Ehm, hur kommer det sig att jag känner mig bakis? Jag var inte ut igår, drack inte en droppe, gick och la mig tolv och vakna kvart över elva idag. Ibland spelar min kropp ett spratt med mig känner jag x)

Har i varje fall alkoholen på kylning, fyllt upp frysen med ett lager is, köttet är tinat och jag är duchad. Och finvädret är på g också. Det kan nog bli en trevlig kväll det här :)
Skit på er och ha en bra MIDsommar gott folk! ;)


DET MAGISKA KLOCKSLAGET

Ja de är fan nått visst med klockan åtta. Jämt när det regnar å jag ska ut på nånting, går jag och tänker positivt hela tiden fram tills man ska ut, att det ska bli uppehåll framemot kvällen. Även om det står på alla vädersidor att det ska regna konstant. Men jag fortsätter att tänka att de ska bli okej väder. Och jaa, har lyckats med det 4 ggr nu. Och vilken tid blir det fint då? Jo klockan 20.00 varenda gång! Fy fan vad jag är bra va ;)
Ni borde tacka mig för att det kommer bli fint ikväll, midsommarafton, klockan 20.00!! :P

Och en annan mysko sak har jag kommit underfund med också. Och det är att jag måste ha någon dålig energi runt mig, typ någon aora som är negativ. För nästintill allt jag är i närheten av krånglar eller går sönder. Vi kan ju börja med min bil, den vet ni ju hur det har jävlats, (men nu är det världens bästa bil) Ja, och sen när vi skulle trimma första gången på jobbet. Aa, jag tog en trimmer, den funka finemang i sisådär 2 timmar, sen gick den sönder eller nått, sluta funka i alla fall. Då gick jag och hämtade en gräsklippare istället. Hann klippa 10 minuter kanske, sen dog den också. Och just ja, Alex skulle hjälpa mig att koppla ljud till min bil här förut, och tror ni det funkade när jag stod där eller? Nej. Men när jag inte var hemma då hitta dom felet och det funka galant. Förra helgen skulle jag och Jessica låna Alexs bil och hämta någon. Vi hade flyttat över baslådan från min bil till hans kvällen innan, och då fick man lov att ta av några kablar när man inte lyssnade. Och ja nu till saken. Jag och jessica skulle åka, och alex hade ju visat precis hur man skulle göra osv. Så jessica satte på dom där kablarna, och tror ni det lät? Nej. Eller ja, baslådan levde ett eget liv. Och sen sa det typ poff eller nå så var sterion heel död. HM! Och vi hade gjort rätt! Och allt funkade kvällen innan. Fattar inte vad det är med mig. Sen i veckan när jag kom hem och vi skulle sätta igång diskmaskin, ja då pajja den också.

Tror fan att jag borde gå till någon såndär spågrej eller nått och kolla om jag har nån dålig aora runt mig :P Haha! Aja nog tjabblat. Nu ska jag göra i ordning lite inför kvällen! Tjing!

ÄNNU EN VECKA

Ja, jag vet att det var länge sen jag bloggade senast. Jag vet jag är dålig på de i mellan åt, men tiden springer liksom lite iväg när man jobbar om dagarna. Det är jobb, hem, sova, äta, ev. träna, och sova igen. Jag är liksom helt inställd, går som på automatik. :P Men ja, Jobbet funkar, och jag trivs, men känner dock att detta är nog min sista sommar på kyrkogården.

Satt här alldeles nyss och tänkte på massor jag hade att berätta om, men självklart försvann både det jag skulle skriva om och skrivlusten ur min skalle. Antar att det är för att jag är så jävla trött. Så de blir nog fan sängen. Godnatt o Glad midsommar! :)

Ps. Myggor, i love them. Ds.

HUR

ska jag ANGELICA PERSSON ta mig upp ur sängen 5 i morgon och orka jobba från klockan sex? Det är en gåta för mig.

Godnatt


TRÖTTER

Oh ja fy fan vad trött man är. Skulle sova en liten stund tänkte jag, en halvtimme typ. Vaknade nu 2,5 timme senare. Ooops! Men välbehövligt tror jag?

Igår vart de parken med Jessica och Helen. Härligt! Vart en bra kväll tillslut. Det slutade ju t.o.m att regna för min skull ;) Haha. Träffade mycket trevligt folk. Sen lifta vi till Mora med Alex Ellinor och Tobbe :) Och kvällen slutade i wåmhus. :) Treeevlans! Nu blire lite mat..

Puss hej!

Livet är underbart

OJ OJ OJ

Vad jag  H A T A R  de sataans jävla myggen! Och regn med för den delen.


OCH BILEN GÅR BRA?

Ojaa min bil går som den ska nu! YEEES! :D Som en klocka! Men, ett litet men, att jag nu har lagt ner så inihelvete med pengar på bilen, när det var 1 liten SIMPEL grej det var fel på, känns inte så jävla kul. HM! Men ja den går nu i allefall! :)
Man tänker typ såhär nu när man är ute å kör; Meen, den hackar inte? Den lägger inte av? Vad är det nu för fel? Haha. DÅ har det gått för långt!

Ska försöka sova lite igen då.. Hm, är livrädd att samma sak händer inatt som igår.. "/
Vet att många är skeptiska till sånt här, så även jag. Men jag måste nog fan skriva av mig vad som hände.

Jag la mig cirkus elva kanske, Somna runt halv 12. Sen en halvtimme senare låter det typ som att någonting dras över golvet, ett klädesplagg eller något liknande, jag blir iskall, och känner typ som att nånting sveper över mig, o jag får kalla kårar, Får typ känslan av att jag blir fasthållen, jag försöker typ röra på mig men jag är alldeles stel och fast, och jag försöker skrika, men får typ inte fram nånting. Men tillslut så fick jag fram ett typ; Mmaaaaaa!!! Och tänker för mig själv om och om igen i skallen; Försvinn försvinn, snälla sluta snälla sluta. Och då bara, poff, borta. Och grejjen är den att jag vart helt klarvaken i det ögonblicket. Men jag vet ärligt inte om jag var vaken eller halv sov när det hände. För sov helt gjorde jag inte, för jag kollade upp i taket vet jag. Helt jävla mysko. Inte ens DIREKT efter händelsen visste jag om jag hade drömt eller inte. Jag var fan så chockad. Och livrädd. For upp och tände lampan, sen låg jag och stirra i taket nån timme innan jag slutligen kunde somna igen. VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER! Försöker intala mig själv att det var en hemsk mardröm i alla fall.

Så inatt sover jag med lampan tänd och hoppas på lugn och ro inatt. Annars ringer jag någon kan jag lova!
Godnatt!

ZZZZZZ

Oh my god vad dööööööd jag är! Första arbetsdagen är avklarad. Och fy vad jag inte är van att gå upp sex och jobba till fyra :P Men, jag vänjer mig. Men ah, nu är jag död i alla fall. Så lär sova efter jag skrivit detta inlägg.

Har trimmat helaaaaaa dageeeen lång. Och haft en fight med trimmern också. Precis allt har nog testat mig idag. Efter 9-rasten så började trimmern jävlas. Jag jävlades tillbaka, och den tillbaka, on and so on. Sen kom Marcus fram o sa åt mig att byta, visst. Jag bytte, och i den "nya" fanns de ingen tråd så skulle byta den lite snabbt. Lite snabbt blev till 20 minuter. Jag kände mig sååå kass! Men med lite hjälp så ordna det sig också lagom tills nästa rast xD
Men. Jag älskar att vara tillbaka. :)

Helgen
Fredagen blev lugn. Och på Lördagen blev det Vansbro på cruising. Det var jag, Jessica och Lisa, Supertrevligt! Haha, och när vi kom in i vansbro så var det nån jävla galning som sprang runt och hotade folk med ett skohorn, ja, jag sa skohorn xD Hahahaah! Herregud. Heltokig. Först så var han och var arg på bilen framför oss, sen gick han emot oss, spände blicken i Alex, och gick förbi *puh* Tänk att man någon gång får ha lite tur med sig :P Väl framme så träffa vi på Helen som körde åt hennes syrra, så vi hänka på dom i deras vrålåk en stund. Sen ja, är det väl lite censur över det hela tror jag. Eller nått. Haha!
 Men kvällen slutade ungefär med att jag stod och predikade nått tjaffs med Simon, stackarn, fick lov att lyssna på mitt fylledrabbel. Förlåt Simon :P Kom hem runt halv fyra tror jag. Helt okej kväll :)

Nej om jag ska ta och sova så jag orkar bära massa blomlådor i morgon då :)
Natti natt!

SMÄRTA

Har verkligen fått känna på vad det innebär, i morse. Vaknade först och främst av att mina bästa vänner surrade BIIIHHHHZZZZHHIIIIZZHHHIIIIBBBBZIIIIHH i mitt öra klockan 06.30. Blev lite irriterad, hade myggslakt och somnade om. Sedan när klockan var runt 8, började det på att kännas lite svidigt i magen. Men försökte ignorera det och somna om. Vilket inte gick nå vidare kan jag säga. Det blev bara värre o värre och när klockan var en halvtimme senare låg jag uppe på köksgolvet och skrek och vred mig av smärta. När smärtan börjat lugna sig lite, så kom jag på; just ja jag åt banan igår! Och det har med saken att göra genom att förut några gånger för ett halvår sen kanske, så fick jag också magattacker när jag ätit banan. Hände 2 ggr tror jag.
Men jag tänkte väl inte på det igår när de där färska bananerna låg där och såg så goda ut??

Aja, när jag trodde att det värsta var över, så kommer smärtan in i andra andningen eller nått, för det gjorde etter ondare. Men jag kröp ner för trappen och la mig i sängen en stund, sen så släppte smärtan sina klor från mig. Smärtan kan nog beskrivas som så här, att det kändes som om det läckte magsyra och att jag höll på att frätas upp inifrån. Ja en frätande känsla skulle jag beskriva det som. Har nog aldrig tidigare upplevt sån smärta, var så att det nästan svartnade emellan åt. Skitsamma, jag lever. Jag mår bra. Men jag ska fan inte äta banan mer!

Varit på Mary-Kay party ikväll hos Anna. Mysigt :) Men nu sitter man här med lite ångest. Köpte 2 produkter för, ah, väldigt mycket pengar. Tänker inte ens nämna summan. Varför tänker man nu typ. Men vad fan, jag ska inte sitta å må dåligt! Jag tycker ju det är kul att lägga lite extra pengar på smink, hår, krämer o dyl, att skämma bort mig själv. Det är roligt att hålla på med riktiga grejjer som har kvalité, ger resultat och som håller! så fan, jag har köpt vad jag har köpt, så visar det väl sig om det var värt det eller inte! Man ska väl unna sig lyx ibland. Men ändå *** kronor för dom där två sakerna? Hm.. Återigen, är huvudet dumt får PLÅNBOKEN lida.

Nej tro om man ska vila sig lite efter denna hårda dag?
Godnatt!


APPROPÅ TIGRAR

så har jag funderingar kring mitt håår. Det är ju såå tråkigt och bara häänger där! Så hm, jaa, har en liten fundering, om man nu skulle passa i det förstås. Sen lite slingor eller nått annat kul på det! Så det blir lite liv i det hela i alla fall. Får väl se vad som händer.

Ikväll har jag o mamma varit lite braiga, och lite öhm, ja, miljöförstörare. Har fifflat i lite diesel här nere i en pöl, så att myggorna DÖÖÖÖÖR! DIE DIE DIE! Åh så underbart om ni bara dog ut, allihopa. Sen har vi städat av helaa altanen och spolat rent den. För imon ska vi olja den :)

Och i morgon ska min bil in igen också. Men dock på bilmetro i noret. Får se vad dom hittar för någe. Själva fan om den inte ska må bra sen :)

Neej sängen och brottas med myggorna kanske? Är lite trött i ögat känner jag. Aa så får de minsann bli!
Godnatt


UNDERBART

Visst är det underbart med sommaren? Alla dessa härliga myggor. HMPF!! Vaknade sissådär klockan 06.55 i morse av; bzzzZZBBBZZZBBZZZZBzzzzzBBzzzz runt mitt huvud! Jag tänkte; Yes äntligen sommar, som jag längtat. Sen var jag klarvaken och hade myggjakt i hela rummet. Fattar inte var fan dom kommer in nånstans? Var ju fan hundratals där inne :S

Tillslut kunde man somna om. Till 11.15!!? Vadfan, finns det ingen medelmåtta eller? Antingen vaknar man sju eller så kvart över elva. Hm. Jag har nog något fel :P Allvarligt fel.

Nu blir det stan, arbetsförmedlingen och säga att jag fått jobb, sen kika runt lite i affärer!
CIAO

SEXANDTHECITY 2

Hann till och me med en bio idag :P Men fan så stressigt. Hade en kvart på oss hem från träningen o duscha. Och guess whaat!? Jag slog rekord, jag var klar på ungefär 9 minuter!! :O Man förvånar sig själv ibland.

Filmen var i alla fall riktigt bra. Haha, dom är för roliga :) Men personligen tycker jag nog att första filmen är bäst.


Åå ikväll är en såndär kväll som jag hade kunnat vara ute o åka bil hur länge som helst. Bara åka mil efter mil, utan att veta vart man ska. Ibland är det bara så skönt. Men det är väl bara till att göra det gamla vanliga tråkiga, sova, I guess.

Så godnatt då.

"Isn't it ironic that we
ignore those who adore us
adore the ones who ignore us
hurt those who love us
love the ones who hurt us?"



RSS 2.0