SNÖRVEL

Ah, då har sjukan brytit ut. Men jag är inte bitter :) Var till skolan en vända i morse, men föreläsaren var sjuk, så då fick man åka hem igen. Skönt att få åka hem och vila. Har inte gjort någonting idag, hur skönt som helst! Kom hem, kolla på film, gick och la mig, åt mat, la mig igen och nu tittar jag på tv. Väldigt händelserik dag.

I morgon är det ingen skola heller. Bara en föreläsning på kvällen mellan 18-21. Får se om jag är frisk nog att ha orken o åka på den.. Hm, jobbigt att den ska ta upp hela kvällen bara. :S
Nää, nu ska jag jävlas vidare med den här dumburken som vägrar få ljudet att funka, fast att jag säger åt han :O

Ah såg föresten på statisktiken att det var flest besökare på hela veckan igår, på en Söndag? haha :)

Vore faktiskt lite kul att veta vilka som läser min "innehållsrika"
(känn ironin) blogg? Ni kan väl kommentera vilka ni är?? ;)
Shoot me!

SÖNDAG


Otroligt trött. Skallebank. Svidig hals. Snorig. Men gladare än vad jag vart på vääldigt länge! :) Puss på dig :*
Bra sammanfattning av nuläget tycker jag. Godnatt :)

..

Oh my gosh! ;)

SUNDAY NIGHT

Då vare söndag då. Och denna söndagskväll tillbringades med Camilla och Peter, o så en bingolott! Ska nog fortsätta vara pensionär på söndagar, har glömt hur spännande det är med bingolotto. Så denna tradition får vi minsann ta upp igen! :)

Imon är det skola, bläääsch! Men detta är sista veckan med Affärsmannaskap i alla fall. *puh* Usch vilket tråkigt ämne detta har varit.

Helgen kommer i alla fall bli en bra helg :) Jag ska på dop till mitt kusinbarn Erik, och Lisa ska ha kalas, toppen! Och sen en till sak meed :D wiee.

Nej dags å söva kanske? Klockan är ju fasiken halv ett Angelica! Fyskäms!

Säger som Gunilla i Masjävlar; Keep smiling :D

KISS :)

Du gör mig bara så himla glad :)

Just nu lever jag verkligen i nuet, tänker inget och bara följer med, o vet ni? Det är sååå underbart! Och det tänker jag fortsätta med. :) Skita i att tänka en massa o bara vara, det är gött.

Och nu tänker jag krypa ner i sängen, en stund iaf. ;) Natti :)


ÖM

Vart ju ett efterlängtat besök hos Kiropraktorn för mig i Furudal idag, Kenneth. Fruktansvärt duktig måste jag säga. Visade iaf sig att de två översta nack-kotorna i min nacke hade flyttat sig till höger o var något sneda. Det har gjort att jag har belastat hela beckenet (stavning=) snett, därav mina väldiga smärtor i ryggen.

Han provade att typ trycka ner det vänstra benet när jag hade det böjt och låg på rygg, så skulle jag hålla emot. Och det gick bra. Samma sak tröck han på min vänsterarm som jag höll upp, och det funkade bra det med. Men sen, när han gjorde samma sak på högersida, hade jag fan ingen kraft alls?! Var omöjligt att hålla emot :S

Efter detta så tröck han till den översta kotan med någon grej, sen tog han i nacken och vred till, jisses amalija vad det knaka och knastra :O Mamma som satt och vänta hörde till o med. Trodde han bröt nacken på mig x) Och sen samma sak åt andra hållet. Därefter så gjorde han samma procedur med benen och armarna igen, helt plötsligt hade jag vanlig kraft i högersidan igen? Underligt hur allt hänger ihop va?

Och jaa, varför var mina kotor så då? Troligen efter den lilla olyckan när jag var liten, klättrade upp för en brant slänt, hade galonbyxor på mig, tappade fotfästet och gled i väldig fart rakt in i ett träd och böjde ryggen runt trädet. skitsamma, men han sa också att det kunde påverkas av stress, och i mitt fall sa han att jag irriterade mig mycket på min omgivning. Och jag måste sluta med det! Det är nog någon jag gör utan att veta det själv? :S

Sen det första han sa när jag gick in i rummet var; Du skulle passa som "talterapeut", efter att jag sagt hej typ. Helhäftig gubbe! Lite mystisk så där! :P

Nu är jag öm lite här och var, är väldigt trött och känner mig yr, börjar även få lite feber som följd av denna dag. Så blir nog att sova nu. :) Natti natt från en glad och hel tjej ;)


ABOH!

Ja då var både resan och helgen över. Resan var helt okej! Hade riktigt roligt på båten :) Såg kocken Glenn, vilket var kryssningens höjdpunkt! ;) Haha.

Men hotellet, det tog fan priset det! Det lukta avlopp i rummet, i andra rum låg det hår i sängarna, och ett rum var det tandkräms kladd över halva toaletten. Jag och Hanna hade när kvällen var slut haft 3 hotellrum, och stod där med åtta nycklar i händerna, så när vi skulle gå och sova så hitta vi inte till vårat rum, vi visste helt enkelt inte vart vi bodde längre xD Det var rätt komiskt! HAAH! Och detta är ändå hotellet som alla idoler bor på, det märktes då knappast på den standarden iaf. haha.

Och JAA äntligen har jag fått tid hos kiropraktorn, på onsdag :D Se om han kan få bukt med min onda rygg :D Som jag har väntat och längtat. Hoppas han kan få den bra.. Skulle ha väntat 4 månader egentligen, men sen fick han återbud och så fick jag komma redan på onsdag. Men med min tur så har vi ju Tenta på onsdag då jag ska vara där. KISS. men ja, jag får lösa det, för vänta längre det kan jag inte! då går jag sönder.

Nu tror jag faktiskt att det kan vara dags för mig att sova :) Natti natt :)

FJOLLTRÄSK

ja åå vad jag gruvar mig. Lite. Jag kan inte somna? och nu MÅSTE jag verkligen kunna sova, för jag ska ju för fasiken upp halv fem i mon bitti??!! Drar ju till fjållträsk då.. Får se hur och vart denna resa slutar. Sj's tåg som strejkar bara det blåser förbi ett moln, och nu är det snöstorm. SPÄNNANDE. Och sen kan det finnas risk för att det är storm när vi åker båten också, så underbaart. Får väl se om jag kommer hem levande ;)

Tränat ikväll också, riktigt skönt :) Men nej faan, måste somna nu..
Godnatt :)

Tänka sig hur glad man kan bli av någon :) Happyface :*

ÅÅÅ JAA HÄRLIGA MÅNDAG


GAH! Segaste dagjäveln som finns vaa.. Man borde plocka bort måndagar. Tänk så bra det skulle bli. eller, föresten, då skulle ju tisdagar bli tråkiga? And so on.. Jag och mina briljanta idéer.

Helgen var bra. Fredag- chaufför åt en kaxig kusin, Lördag- fullt ös medvetslös på Wäsa :) Helt jäkla kung om jag får säga det själv. :) Och attans, vad roligt vi hade, helaaa natteeen låååång! Söndag, åkte vi upp till Älvdalen och lämnade ..... . Och ja, en riktigt skön söndag faktiskt. Summa sumarum- en bra helg!

Känner mig faktiskt riktigt jäkla glad! Lite för glad nästan :P Av någon underlig anledning :S Men äsch, måste det finnas anledningar till allt då?? :) Njuter väl så länge det varar, kan ju vara arg imon till exempel? Haha nejdå! Men.

Nej herregud vad jag inte alls borde sitta häär??! Ska ju upp tidigt imon, lång dag. Planera och packa ska jag göra också. Ujuj vad mycket. Drar ju till fjållträsk med klassen på onsdag, och på kryssning! Kommer nog bli roligt :) Men har dock nästintill fullspäckat schema under alla 3 dagar, så kommer nog vara redigt slut på fredagen iaf. Och då är man erbjuden att komma till emma för en grogg. Hm? jaa, jag kommer säkerligen sluta där, haha!

Neej, fan sova var det! Godnatt!


Bjussar på lite positivitet (?) så här på nattkröken.


..

I wonder if I ever cross your mind?
For me it happens all the time..

HÖST

Ska snart åka iväg på spinning. Och idag följer Helen med också :) Det tycker jag är bra ;) Hihi!
I övrigt så är jag trött trött trött och återigen TRÖTT! usch, vad den här årstiden är deprimerande och tråkig :( Skulle ha gått i ide tills snön kommer.


Nej har fasiken inte just nått å skriva idag? Så ni får mer en annan dag eller så. :P
CIAO

Föresten?? Någon som har nån idé om vad man kan klä ut sig till på Halloween?


KISS, TYP

Åh vad alla är tofflar nu för tiden! Fan bara jag som inte har någon i min vännerkrets för tillfället. Så himla kul, not. Man blir liksom lite lätt ensam ibland då.. Och kan känna sig lite bortglömd. Men jag unnar er det. :)

Trodde vi var värsta gänget som skulle ut på lördag, till Wäsa på halloweenfest. För när det kom på tal verkade alla så himla på? Men ja, nu verkar vi vara 2 st. JIPPI. Fan vad piss. Kan ju hoppas på att någon mer blir på i alla fall då.. Men är väl som vanligt när JAG har planerat nått att man sitter där nästan själv i slutändan. Känns som att det blir så mer eller mindre varje gång jag har någon idé..


Åh, har sån himla positiv (läs negativ) dag idag känner jag :P Haha, ser ni det eller??

Kollade nyss mitt konto, var inte heller så himla glädjande. Har inte fått tillbaka mina jä*la pengar från CUBUS än?? Var 1 vecka och 2 dagar sen jag var där, och mitt kort krånglade så jag inte kunde handla. Sen hade dom visst dragit pengar ändå. Så dom på CUBUS sa ju åt mig att gå till banken. Vilket jag gjorde i Torsdags. Och då sa dom att det kunde ta upp till 5 arbetsdagar att få igen pengarna. Ja nudå, nu har det gått 6 fucking dagar. Jag behöver dom där 500?? Har dom inte kommit in imorgon får jag minsann spatsera in på banken igen och slå näven i bordet! 

Nej fasiken, ska ta och kolla på hollywoodfruarna och sen sova tror jag, har inget mer att få ut av den här dagen.


RSS 2.0