EN LITEN UPPDATERING..

Snart framme i Götelaborg nu :) smuttar på mitt smultronvin å mår allmänt gött :) Väl i Göteborg möter Johanna och älvdalsgänget Nordin o Co upp mig :) blir utgång :)

HEJ Å HÅ

Den här morgonen hade inte kunnat börja bättre! Minuuus på vågen, strålande väder och en Göteborgsresa bakom hörnet :) Sitter på tåget nu och bloggar från telefon. Bra med varmt är det iaf. Borde dom inte ha lite bättre luftkonditionering på tåget? Första bytet i Sala sen andra i Katrineholm. Framme 21.20, och efter en resa på 7 timmar så hämtar Johanna upp mig å så blir det vidare på festligheter med Nordin o co, och Lisa å Jens. Inte en lugn stund här inte :) blir nog en Kanon helg! Hare gött, för de ska iaf jag ha! PS. Önskar fortfarande att man hade kunnat lägga upp bilder direkt från telefonen till bloggen! :C

HALLÅ DÄÄR

En liiiten uppdatering med betoning på lite. Bara för att visa att jag lever! :) inte haft varken tid eller lust att skriva nått på ett tag. Ingenting nytt eller spännande har hänt i mitt liv. Nu ska jag sovaa sen imon blir de ridtur med Helen på bästa Wigglan. Min man de :) godnatt

DUKTIG IDIOT


Har nu äntligen hittat mitt användar ID och min pin-kod till Morastrand. Haha. Hade ju varit så duktig och sparat den i ett worddokument på datorn. Så går det när man ska vara duktig! Men nu jäklar är intresseanmälningarna igång igen.. Men dock lär det väl ta 25 år innan man får någon lägenhet från det där stället.
Men man kan ju alltid hoppas på nått.
Förövrit är nog Morastrands hemsida den segaste i världeeen!

Annars? Grå och tråkig dag. Önskar solen hade kunnat komma fram igen och lite värme? Och att myggorna hade kunnat dö en plågsam jävla död. USCH!

Är helt sönderbiten på hela bena nu. Kan inte sova på nätterna för det kliar konstant hela tia. Finns det nått för oss extra utsatta? Typ nån tablett som gör att myggen inte gillar oss eller nått mot denna jävla klåda?
Får ju så fruktansvärt snygga ben på sommaren, ser ju för fan ut som jag har fått böldpesten blandat med röda hund! Sen har man ju mer ärr än hud. Bläsch. Riktigt trött på dom där statarna!

Idag då? Sov halva dagen, kan inte förstå hur sängen kan vara så skön på morgonen? Ätit lite frulle, fixat håret och nu tar jag det lugnt en stund innan jag rullar mot Tällberg för praktik.

Föresten så är det LJUSPARTY här IMORGON för den som vill :) Det bjuds på Jordgubbs/rabarber paj med Vaniljsås! ;)

Aja, Klart slut.


GÖTELABORGGGGG

Ja då var de bokat å klart. 30 juni sticker jag till Johanna och Galle i Göteborg. Galet kul ska det bli! :D Vart dyrt satan, men är nog värt. Tänkte jag skulle boka mycket tidigare, men det drog ut på tiden pga mitt minne. Är som jag säger, det man inte har i huvudet får man ha i plånboken!

Gött å ha det bokat och klart iaf :)

C U


1234 ALLA BYXOR ÄRÅ DYRA


Praktik. Sol. Stress. Lisa. Mat. Tjat. Simon F. VANSBRO. Patrik--> Minnen(!!!). Gamla Godingar. SMS sekreterare. Punktering. Gå. Ångest. Sova 3 timmar. Bakfylla. Praktik. Turk. Hästar. Vatten. Lite mer Bakfylla. Bigbrother SIIIIMON. SÄNGEN.


Tjaa, ungefär så har det sett ut för min del sen igår. :) Nu mot lopplådan och stirra in i ögonlocken en stund. Hoppas dock på mer än 3 timmars sömn den här natten :)

RSS 2.0