SKOLDAGEN+HELGEN

Första skoldagen är då avklarad. Och det känns riktigt bra. Lite rörigt med all information o sådär nu i början. Men det ska nog gå bra när man kommit in i det hela. :) Vi är en stor klass, runt 30 stycken ungefär. Och jag vet kanske vad 6 st heter? Haah! Jag och mitt minne, det kommer ju fasiken ta dom här två åren innan jag vet vad alla heter. :P

Helgen då. I fredags käka jag och mamma tacobuffé på moraparken och efter det så drog jag och Jessica på en trip till Borlänge. Handlade lite kläder och så. :) Sen så svängde vi förbi Jimmy och skulle hälsa på han oh Alex en snabbis, den snabbisen varade i typ 5-6 timmar! Haha! Vi fick mat o grejjer också :) Sen kom även Peter. Så vi stod väl ute och snacka hur länge som helst, sen drog vi iväg och åkte lite bil.
Men jaa, utanför bowlingen i Rättvik fick vi Dieselstopp xD Sådär stod vi ensamma i natten och väntade på Alex mamma som var snäll och kom med lite diesel. HAHA! Kul och nästan lite händelserik kväll ;) Var inte hemma förns typ halv två på natten. Men trevligt hade vi minnsan!

Lördagen då, hmm vad gjorde jag? :S Fan har nog sämst jävla minne alltså. :S HAHA Justifan! Umgicks ju med Johanna. :P Vi drog till venjan en vända, och till älvdalen och skjutsa hennes pappa. Sen hem. Och så var vi och hälsade på Tommy i Bonäs o kikade hur det gick för han och hans bygge. Kommer nog bli superfint det där! Och jag o Johanna har anmält oss som tapetväljare! HAHA! Men om vi får tillåtelse till detta återstår att se ;) Nejdå, haha!

Kvällen blev riktigt rolig. Jimmy, Peter och Alex kom hit och så drack vi lite, spelade spel och hade allmänt kul :) Vi spelade charader, och jag var sämst och förlorade. Som vanligt! Men det var trevligt.
Och mysigt! ;) tihii ;)

Inte riktigt tid att sitta här känner jag. NEXT UP stan och se om jag hittar någon almenacka och nått block. Div skolmatrial alltså. CIAO

TEKNIKENS UNDER


Och så var även den här dagen till ända..

Denna onsdag började med att jag drog mig upp 07.50 för att jag skulle börja dona till en mästarfrukost. Meen, när jag stod där i köket, stirrade på receptet på scones, tänkte jag; Neej, fy fan, jag går och lägger mig igen. Jag är för trött för detta. Och dessutom sover mamma än. Så ja.. Jag hamna i sängen igen :P HAHA! Men 40 minuter senare kände jag mig mer motiverad, så då blev det Äggröra med bacon, och nybakade scones till frukost! Muuuummmms! Seen mina damer och herrar skulle jag och Helen fortsätta våran morgon med en film..

Just det, en film. En liten film. Jag stoppar i externa hårddisken i datorn uppe, för över de filmer jag ska ha, drar ur den och tar bort filmerna från den datorn. Jag går ner i mitt rum, sätter igång datorn och letar rätt på ljud kabeln. Stoppar i den i datorn och så ska jag stoppa i den i förstärkan också. Det är DÄR som problemen börjar. Skiten låter inte ett SMACK. Som vanligt när jag ska använda den där skit saken. Vi kommer inte överens! Jag provar tamefan alla uttag som finns på den där jäveln. Men helt tyst ändå. Jag provar alla igen, fast denna gång bakvänt med kablarna. Fortfarande tvärtyst. Kommer då på att jag inte ställt in förstärkaren på data-läget. Så jag gör det och gör samma procedur 1 gång till, och 2 5 7 8 10 75 gånger till. Men fortfarande hörs bara.. tystnad. ÄH tänker jag, jag skiter i ljudet, får gå med bara dataljudet. Så jag sätter i den externa i min dator. MEN då hittar inte datorn igen den?! Då börja mitt tålamod tryta på riktigt. Vi provar och provar och provar. Men inget händer. Jo plötsligt så står det att den har hittat något! Yes trodde jag. Meen, den hade hittat nått, men den visste inte vad. GAH! Så jag drog ur skiten och så åkte vi ner på amtech, i tron att det var kabelns fel mellan hårddisken och datorn. (sladden har nämligen råkat ut för något, så kontakten är helt böjd) Men neej, då visar det sig att fanskapet är trasigt eller nått!? Så dom får lov att skicka in den. Jahapp, hejdå alla mina bilder, filmer musik mina minnen mitt liv. Faast, det behöver inte ha gått så illa får vi hoppas, och har det de, får man väl skaffa nya minnen och ett nytt liv. ;)

Ja allt detta jävulskap för 1 FILM?? Men det är inte slut där riktigt. Innan dom kunde ta min hårddisk fick jag lov att åka hem och hämta kvittot på den. När vi åkte hem därifrån för sista gången idag så åkte vi förbi helen och hämta hennes externa. Kom hem, satte igång andra datorn igen och tänkte, nu så äntligen ska vi få se på film. Ska bara föra över dom till hennes istället. MEN NEEEEEEJ! Jag tog ju bort filmerna från datorn! Jävla pucko! Skrattanfall. Nu så, andas. ladda hem filmerna igen. Och äntligeeeen så rullade filmen igång..

När vi skulle börja kolla var klockan 10.30.. När allt krånglat färdigt å vi i verkligheten börja kolla så var klockan 15.00. Det var min dag det! HAHA!

Beställde hem min första "skolbok" för en stund sen. Och jaa, jag börjar på måndag. Har inte riktigt fattat det än. Blir nervös när jag tänker på det :) Blir lite förvirrad och tänker konstiga tankar liksom. Nu när man kämpat som fan, och väl kommit in. Då känner jag typ såhär nu istället; är det de här jag vill? :O var det värt allt de där?
Men äsch, bort med sånt strunt! Har ju velat det hur länge som helst, klart det var värt det! Är väl alltid så när det är stora nya saker på gång.. Antar jag. 

Köpte även en till bok, uppföljaren på Grabben i kuvösen bredvid. Och den heter Ett cp-bra liv! Så nu blir det läsarkvällar igen. Åh så mysigt när det börjar bli höst!

Fan vad jag tjabblar! neext up; stirra in i ögonlocken i åtta och en halv timme! Sleep tight!

SLEEPY

Åh varför varför VARFÖR kan jag inte lägga mig i TID nån gång?! Gah. I morgon ska jag faktiskt upp tidigt å göra dundergoo frukost åt mig och Helen! Hon ska upp och röntga sig vid åtta. Så då har jag lovat att göra en mysfrukost. Så ska väl se om man lyckas med det då ;) Har väl någon plan på vad jag ska göra i alla fall. Och imon kväll så ska jag till Älvdalen och finslipa lite på mitt hår igen. :) wiie. Och så har man fått lön också.

Meeen, skitsamma, SOVA var det! Sleep Tight!

LÄNGTAN


Känner en plötslig längtan till härliga vinterdagar på skotern och mysiga vinterkvällar framför brasan.

Det spöregnar ute. Har så gjort hela dagen. Tänk om det vore snö flingor som singla ner istället. Då hade man i alla fall kunnat vara ute utan att bli deprimerad och dränkt.

Hur kan detta komma sig, att jag mitt i augusti längtar efter december dagar med en halvmeter snö och 20 minusgrader? Jo, hela sommarn har snart gått. Och jag, jag sitter fortfarnade och väntar på att sommaren ska börja? Vart tog den vägen liksom? Jag har inte ens badat ute en enda jävla gång i sommar! :O Jag har jobbat hela sommaren. Och nu fick jag två veckor ledigt innan skolan börjar. Ja då blir det sensommar och halvruggit ute. Och helt plötsligt var det bara en halv vecka kvar, och ja, då blir jag sjuk.

 Fattar inte, men den här sommaren svepte förbi i en vindpust.


HÅRVÅRD

Satt och läste i en tidning i morse, och så fick jag se en annons på en hårvårds-sida på internet. Så jag gick in och kollade runt lite. Å ja, dom hade massor :D Och så har dom märket som jag och Camilla har letat överallt efter, Sassoon shampoo och balsam. Hur bra är inte det?! :D Och när jag nu satt här och kikade runt på hårvård, så hittade jag en till sida, som dessutom var ännu billigare än den första.

Här är den första sidan; Bangerhead.se 
Andra; Lyko.se men denna sida hade dock inte några Sasson produkter. Men det mesta var riktigt billigt. Och så hade dom det märket jag använder just nu, Goldwell InnerEffect ReSoft. Där jag brukar köpa det kostar det 220 för ett shampo ungefär, och på den här sidan tar dom 199 :)


SWEET DREAMS

Mm vart en bra natt det här minsann. :) Sov dock till ända till ett :S Men jag antar att min kropp kanske behöver det då?

Hade en mycket bra dröm, ;) Hade hittat på väääärsta lägenheten. AS stor och skitfin, för 2000 i månaden :S HAHA! Tänk om det vore på riktigt va.. Och sen drömde jag om lite annat myspys också, men det håller jag för mig själv minsann ;)

Och när jag vaknade så hade mamma gjort frukost åt mig ♥ Tack :) Ojoj vad klockan tickar på. Dags å försöka få ut nått av den här dagen kanske? Fortfarande sjuk, men orkar inte sitta mer :P Haha!

Ciao



ÄLVDALEN OCH KONSTIGA TANTER


Blev en tripp till Älvdalen ikväll. Jag och Camilla följde Jimmy och Alex upp till Älvdalen för att lämna Peter, och se hur han bodde. :) Roligt. Jälaa trevliga karlar de där :P Och när vi satt där, småpratade lite och skrattade, halvtittade på nån film, så kommer tanten som Peter hyr av in genom dörren, Nu grabbar får ni prata med SMÅ bokstäver, klockan är tjugo över tio (?) och det är arbetsdag i morgon!
HAHA! Vi prata ju i normalt tonläge? Vi satt ju inte direkt å skrek :P Så sant som det är sagt, det är det jobbiga med att vara inneboende.
Men ja, kul kväll :)

Nu har jag tryckt i mig lite knark (bokstavligt talat) för å se om man kan sova nå bättre inatt. Utan att vakna av att man hostar. Så fick lite hostmedecin med mamma, som innehåller morfin så att man kan sova bättre. Har tagit den förut, å man känner verkligen när den börjar verka, man blir typ halvdöd å dåsig.

Nej nu jävlar är det slut på den här dagen. Godnatt mina vänner o ovänner!

En lite suddig tjuvkik på "nya frillan". Har dålig hårdag också på kortet, så jag ska fixa en bättre bild senare. Och nu har det redan börjat växa så det snuddar örat, må fixa det med. Det är mycket man ska dona med jämt..



Ooo vad jag vill, vill vill vill! Mmmmm ;) ja, herrejösses vad jag vill.


EN ANNAN DAG

Är det idag. Har tillbringat mestadels av helgen i stugan i Venjan. :) Men igår vart det lite jobb på grannens kalas. Jag och Lisa hade disk och baren. Jobbade mellan 19.00 och 03.30 ungefär och hade feber dessutom. Så idag är det inte mycket människa kvar av mig. HELT SLUT. Och då menar jag det. :P Sov till två idag :O :S Men vaknade först vid 10 och gick upp o gjorde mig honungsvatten. Var så jävla tjock i halsen så jag hade kunnat spy. Sen gick jag och la mig igen.

Vill bli frisk nu! SÅ JÄVLA RASTLÖS av att inte göra någonting! Och av det blir jag så lättirriterad också. Bara av att nån pratar med mig kan göra att jag vill slå ner den :P Haha!

Ne ska snörvla vidare med min snuva och se om jag hittar nån film att kika på..

RUBRIK HIT OCH RUBRIK DIT

Jag hatar att komma på bra rubriker till mina inlägg. Måste ha sämst fantasi i hela världen! :P 

Idag har jag följt Helen på hundkurs. Jag tog Styx å de gick rätt så bra i alla fall tycker jag :) Även om den hunden förvisso är lite trög, precis som en annan ;) Haha! Blev ett litet "utfall" för han vela leka med den andra hunden, men annars sprang han mest brevid mig å titta på dom andra hundarna.

Vitaminchocks drinken igår höll mig faktiskt inte vaken så länge ändå, blev nog mer upp som en sol och ner som en pannkaka med min energi av den :P Är inte just nå bättre idag heller :/ Men ska fortsätta trycka i mig c-vitaminer får se vad som händer. Ska ta de lugnt å kika på lite serier nu en stund, sen åka till Helen å baka scones! MUMMA! Har även en liten plan på att åka till Venjan ikväll och sova där inatt. Få lite riktig skogsluft så kanske jag blir frisk fortare.

Nej nej, här kan man inte sitta, next up; Lägga sig ;) HAHA!

HAHA

Detta klipp gjorde just min kväll! :D
ENJOOOY!

Vet inte om det är min dator som är cp eller om det är blogg.se som är dumt i huvudet, men åt mig så sticker klippet långt ut i kanten över annan text? :S Verkar vara vint och knasigt här inne när man skriver också :S Aja, jag vet om det, om fallet skulle vara så åt er med, men de får ni leva med!


Dags att försöka sova lite då kanske? Men fick ju en vitaminchocks drink hos Camilla så jag lär ju inte kunna sova än på ett bra tag.. Men försöka går ju ;) Natti natt


EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Det regnar å regnaaaar.. Men ändå, skönt med en anledning att sitta inne och myysa bara. :) Jag gillar när det regnar IBLAND, men bara ibland och vid rätt tillfällen, så nu hoppas jag inte att gud tar fasta på det jag nyss sa ;)

Men det har ändå inte blivit nått mys idag. Följde Helen och körde tidningar, efter det hem till henne och åt lite, ut med hundarna i spöregnet sen kom jag hem. Åkte ner på stan med Lisa, köpte lite allergipills på apoteket, ögonsalva (?) mot ögoninflamation, bomullspads och FLUX fluorskölj. Har ju börjat få ett hål i en tand så lämpligt nu när man får betala för det. Har ALDRIG haft ett hål i hela mitt liv, men nu när man fyllt 20, då jävlar passar det på minsann. Så inbillar mig att lite FLUX och tandtråd ska få fanskapet att bli bra genom egenvård.
Blev även en vända in på Cubus, skulle köpa ett par nya mjukisbyxor. Sen såg jag en randig tröja som ropa på mig så jag plocka på mig den också, vid kassan säger hon att "det var tag 3 betala för 2, så gå och hämta nått mer du" =) Wihoo. Så blev en myspyströjja också.

Sen kom jag hem, tog på mig mina myskläder och tänkte mig fiiiiilm för hela slanten. Nej då ringer Helen och säger att hennes hästar hade rymt. Så då var det bara till å ut i regnet igen. Men NUUUU är jag hemma, och strax ska den efterlängtade filmstunden sättas igång! :)
CIAO

00.15

Är klockan i skrivande stund & jag är riktigt sovpömsig =) Hör hur regnet piskar mot rutan, och det är såååå mysigt att somna till!

Idag har jag verkligen fått bevisat för mig att jag har kattallergi. Har inte reagerat just nått förr. Bara om jag haft katter nära annsiktet eller slarvat med att tvätta händerna (och även om katten i sig är orenlig av sig? :S), men då har reaktionen typ bara varit att det kliar lite grann i ögonen och rinner lite så går det över sen. Men här om natten sov jag hos Camilla i Bonäs. Och dom har ju kisse, så på morgonen så hade jag kliat i sömnen så det var små sår under ögat. Reagerade lite att det var lite kraftigare än vanligt, eftersom jag knappt känt av den katten. Men sen var de inge mer med det. NU till SAKEN jag skulle berätta x) Och det var att jag var till Lisa idag, och vi skulle planera lite inför ett kalas i helgen. Så sitter vi där i säkert två timmar, jag känner som vanligt ingenting. Men så PANG small det bara till, och det TOK kliade verkligen i ögonen, ville typ riva ur dom. och det spred sig till näsan. Och så svullnade ögonen upp som fan och vart blodröda och tårarna spruta nästan. Ena ögat svullnade så pass att det vart en glipa mellan själva ögat och nedre delen av ögonlocket. Helt sick :S Så ja, jag antar att jag är kattallergiker på riktigt nu..

Ikväll har jag setat hos Helen och haft myspys bara! Lite prat, och sen kolla vi lite på det okända, programmen som vi missat. :) Nu blire minsann sängen, så ska jag följa Helen och jobba i morgon! Natti natt :)

RUBRIK

Tisdag. Och åååååååoooj vad ont jag har i ryggen!? :S Vad har jag gjort? :S Hostat massor inatt också, fuck, inte sjuk igeeen :(

Aja, har iaf skickat in de sista papprena till CSN idag, och hittat en skönlitteratur som duger, och sen ska jag beställa min första kurslitteratur idag, det känns att det börjar dra ihop sig minsann :) Hihi! Nu ska jag se om jag kanske kan få ihop musik till en skiva.. Eftersom alla mina nya på någe vis försvinner jämt?

CIAO

MÅNDAG 7 H SENARE

Första dagen på mina 2 veckors arbetslöshet. Och jag är redan rastlös?! HM. Jag borde ju njuuuuuuta nu? :P Hoppas på fler såna här fina dagar, för då tänker jag bege mig mot stugan å ligga och glassa på flotten! DÅ kommer jag njuta, och förhoppningsvis bli brun också :P

Sitter just nu och lyssnar igenom lite Spotifylistor som Jessica har skickat till mig. Jag har ju faaan så dåligt med musik :P Haha! Så ja, ni andra får också MER ÄN GÄRNA skicka NÅGRA SPELLISTOR till mig?! Jag lyssnar på allt ;) Nästan i alla fall. Bara att skicka i en kommentar :) Vore snällt.

Och så mer tips vill jag ha, tips på BRA skönlitteratur? (Jag börjar skolan, och behöver en bra sån bok. Men ja, jag vet inte själv vad skönlitteratur innebär, och det känns ju som en bra början? xD) HAHA!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ut och motionera popgolfen och handla. CIAO!

MÅNDAG

Och jag kan inte lyssna mig trött på Eminem och Rihanna. Borde ha tröttnat för länge sen, men inte :)



Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie


NANANANANANAAA

Åh det är bara måndag, och jag längtar ju så gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt mycket till helgen :( Men snart är de onsdag, sen torsdag och sen är den häääär :D Wöwöwöwööooow! Då blire fan kalas för hela slanten :)

Är så grymt taggad, och känner mig hög på livet typ :) Hade egentligen ingenting att skriva om, mer än att jag mår så suuuperbra!


PUST

Sitter och pustar ut lite efter en cykeltur. En tur som jag trodde skulle bli hur skön som helst, skulle försöka slå mitt rekord på broarna runt. Meen. En viss granne hade visst lånat min cykel igen utan att säga nått. Så jag fick ta mammas istället, och visst vad bra den funkade mamma! :P Jag har plågat mig runt 1.1 mil på en cykel som det knappt var nå luft i däcken på, och den vägrade växla, så nog fan vart det tungt allt. Och nå rekord blev de väl inte direkt, men svettigt blev de :P Sen körde jag lite med mitt "superlätta" gummiband. Så nu ska jag bara lugna ner mig lite, så blire duschen!

Jag ska nog fasiken skaffa lås på min cykel om de ska fortsätta såhär :O :P

.....

Jag tror att jag lägger ner :'(

BLABLA

Hm, hur lång tid tog det innan första efter jobbet? Och hur långt ifrån den första börjas det klaga? Japp, känner att detta blir precis som mina vanliga "hemmakvällar på helgerna". Blir det mer skitsnack så drar jag. Ja, det gör jag. Jag tänker sticka härifrån på en gång. Orkar inte höra hur värdelös man är gång på gång.
Ska man inte kunna sitta hemma en lördag kväll, utan att höra en massa klagomål och bråk? Måste man vara hos någon annan för att slippa det? Tamefan varenda gång! Nej fy fan.

FIRMAFEST

Skitkul kväll igår! Började med lite gocart. Kom faktiskt tvåa i B-finalen :O Trodde jag skulle hamna absolut sist, men tydligen var jag bättre än så :P Sen åkte vi hem till Johannes och grillade, drack, spela kubb och hade allmänt roligt :D Och sedan vidare ner för backen till Brasseriet. Men först så gick vi en vända på festivalen, HAHA! vilket FIASKOOO!! Knappt en käft ute. Och inget öltält, lägg ner för fan! Men Brasseriet var helt okej :)

Men jaa, en riktigt trevlig kväll, som slutade med att jag och emma gick med Johannes hem igen och käka, la oss i soffan ett tag och sen for vi hem :P Riktigt trevlig kväll må jag säga. Fler personalfester tack! :D Vi är sånt bra gäng. ;)

Idag då? Hm, får se vad som händer, lär väl sitta själv i nå hörn här om inte nån vill umgås med mig :P
Ne en film kanske?
CiaO


Allt jag kräver är en ursäkt.

LEDIG

Japp, hade ju tagit ledigt igår och idag. Idag för att det var tänkt att vi skulle på Drive in bio på classic igår. Men så blev inte fallet, och jag tänkte att jag skulle jobba istället. Men klockan 05.10 i morse kändes det bäst att vara ledig. Nu några timmar senare så kommer ju ångesten för vad jag förlorar på det! :O Fan att sängen alltid ska ha sånt jävla sug! :O

Men som man alltid säger, Ikväll så blir det tidigt ner i lopplådan. Men som alltid, lär det väl inte bli så :P Haha! Så enkelt att säga men så svårt att få det till handling :P Och imorgon äre personal feeest! :D Ska bli kul! Gocart först, sen grillning (Y) Och sen eventuellt Rättvik kanske :)

Nej nu så ska jag gå upp, och försöka göra någonting av denna dag, som jag promt skulle ha ledig. Ciao!

WÖÖOWÖÖÖOOW

Haha, jag sa så stort i fredags att jag skulle ha en vit, lugn helg. Hm, jag kom hem efter jobbet och städade lite, sen så räckte det med ett sms från Emma att hon var sugen på John Lindberg Trio, dom spelade på Wasa. Så jaa, den fredagen blev då allt annat än vit och lugn. Lördag. Helen kommer förbi och hälsar på med hennes mammas hundvalp, Fireblock. Och herreguuu så söt man kan varaaa!!! Sen for vi upp till sandtaget med dom. Sen ner på hela mora surrar och kikade lite. Alex kom tvåa i Burnout tävlingen :) Grattis du. :) Sen så gick vi hem, hämtade Jessica och sådär. Sen efter många om och men satt vi där, i en bil, påväg till Rättvik :P Och fulla blev vi igen. Som vanligt när man ska vara lugn. :P

I morgon äre jobb igen. Men bara en halv dag. Ska till Älvdalen och klippa mig och färga håret, har tid vid ett, men lär väl gå från jobbet vid straxt efter tolv då, om sullkärringen Angelica Persson ska komma i tid. GAH! Lite nervös är man dock, över hur frillan o allt kommer bli. Men jag litar på att dom är duktiga nu så får vi se om de blir kanon eller kalkon. :P

Hemskt trött. Antar att det är för att man sov till typ två idag.. Sover ALDRIG så länge annars, men har gjort de dom två senaste gångerna jag sovit med "dig". Men antar att jag behöver sömn då, så jag ska väl  ta å nanna mig nu. Natti natt :)

RSS 2.0