Less..



Satt och började designa en egen banner nyss. Jag hade världens glöd och intresse att fixa det. Men jag vet inte vart den gnistan tog vägen. Har ingen lust med nå. Bara ledsen och nere.. :/ Kom som en bomb från ingenstans. Hm. Känner mig helt "dämpad" el vad man ska säga.. Låg.. Orkar inget, vill inget.. Nej fy fan!

Fan vad jag saknar dig. :'/  Hm. Hoppas de blir någon rätsida och att dom här månaderna går fort... :( fy fan.. Orkar inte med mig själv och mina tankar..

I mon så går mitt flyttlass från lägenheten. Blandade känslor kring det. Kommer sakna den faktiskt. Att ha någonstans att fly till när det är jobbigt här hemma.. Eller om man bara vill vara själv för en stund. Och den var så speciell också. Lagom och mysig med lågt till tak. Hm, hoppas den eftertagande tar väl hand om den iaf.

Nej ska försöka ta upp gnistan och göra klart min banner.. Om jag har lust alltså..

 P u s s




I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's only me and I walk alone
I walk this empty street
On the boulevard of broken dreams

Äsch då.

Kör på här ett tag ändå även fast den här designen bara är grååå och trååååkig. Vill göra nått eget, men med mitt russin till hjärna så behöver jag hjälp med det.

Idag så har jag varit till Farmor på lite "våffelkalas".. Ätit våfflor så jag nästan spydde. haha. Och väl hemma sen så blev man bjuden på grillat av Camillas mamma och Kurt i Bonäs. Och Grillat tackar man ju inte nej till. :P Så jag blev verkligen Apmätt!

Nu ikväll har jag bara setat och letat massa bakgrunder och banners till bloggen. Och jag hittade ett par stycken :) Bara någon hade velat hjälpa mig som sagt.. Vore snällt om någon ville!? släng in en kommentar om ni är duktiga på sånt :)

Sängen ropar.. Klockan är ju ändå tio över 1... Så Godnatt allihopa.
                          

                                   

Under reparation :)

Jahapp. Jag har ångrat mig :P Ska återgå till denna bloggen inom snar framtid. Men måste bara göra om designen på den. OM NÅGON VILL HJÄLPA MIG!? Är ju inte ett dugg teknisk :/ Men hoppas iaf nån vill hjälpa mig !

RSS 2.0