Hejdå! Back to Bloggspace :)

Okej, Nu är det så här, att jag har gått tillbaka till min gamla blogg igen eftersom att den har börjat funka igen, Och jag gillade ju faktiskt den bättre också så.
Nu kommer jag inte vara aktiv här nå mer. Utan denna blogg ska jag ha som en reserv ifall det skulle gå åt helvete med min gamla igen :P


Angelicaa.bloggspace.se     Är det som gäller nu :)





tack och hej!


Fredag.

Hemma. Skönt :)
Nu sitter jag inne med en brasa och datorn i knät. Riktigt mysigt faktiskt :)
Ska hämta Camilla om ca 1.5 timme på tågstation.

Idag har det vart skola, Har ju Barteknik nu ;) Sen hem å spelat Guitarhero en vända, sen packade jag och åkte med mamma hem till Mora. :)

Igår var jag, Elin, Sara, Tove och Jossan först till wäsa och käka, sen åkte vi på bio i Mora. Twilight. Bra film :) Men Jossan gjorde det roligaste på hela kvällen. Hahahahahaha xD Fy fan! xD Och just precis i det tillfället också . Haha.

Imon så hoppas jag verkligen på feeeest :D
Är så partysugen! Hoppas bara Elin fortfarande vill ut då :)

Den här veckan har vi spelat guitarhero, så kul :P Haha eller, ja , Om jag hade varit liite bättre på det så :P
Sen har jag faktiskt varit aktiv också, Hunnit med någon promenad den här veckan iaf. :) Och nästa vecka så börjar cirkelträningen också :D Nu SKA jag gå!

Näe, måste göra klart det här jävla hemprovet i naturkunskap nu :( Usch!

HejSvejs

Tisdag och Skola.

Sitter på religion nu. Ska börja med nå abete om all sån där skit nu. USCHA fy fan. Jobbigt..

Och imon är det skolfoto också. SISTA dessutom. Hmm. Jaja.

Igår satt jag, Elin och Sara hemma i lägenheten och lirade lite guitar hero. Och ja, JAG SUGER PÅ DET! Men det hade man väl kunnat räkna ut med röven att jag skulle göra. Men men. Kul var det :) Och lär bli mer av det den här veckan.

Ikväll blir det nog en promenad tror jag. Skulle vara gött :) Hmm. Aja.

Får väl se när det blir kluddat här i nästa gång då.. Kommer ju inte hem nåt förns eventuellt i helgen.

Hejs så länge!

Hallo igen.

Sitter här nu igen.. Fortfarande i skolan. Har svenska nu. Hmm. Snaaart får jag bege mig hem,. Eller snart å snart. Om typ 35 minuter, vid fyra alltså. :/ Hmm.. Usch.. Vill heeem!

Ikväll har jag nu bestämt att jag ska ut och gå. Men verkar som det blir en promenad på egen hand, ingen har tid eller lust att följa mig :P Sen blir det en dusch och guitarhero :)
Eller ska väl se om man hittar nå vettigt i garderoben att ha på sig imon på skolkortet först.
Och sen så skulle jag väl ha gjort klart det där jävla naturkunskaps skiten också. USCH!! :( Skolan får en verkligen deprimerad! Ne nu ska jag ta och jobba på med mitt svenska arbete så det blir klart snart iaf!

Och föresten GRATTIS ELIN TILL KÖRKORTET!! :D :D <3

Hej

Måndag

Är hem en snabbis för jag skulle prova hjälmen. Och ja, Den satt PERFEKT! Som gjuten^^
Är verkligen supernöjd! :D

Blir inte så många rader varken nu eller resten av veckan. Måste skynda till bussen nu, och kommer hem på fredag igen.
Bye!


Sundaay

Söndag idag. Usch hatar verkligen Söndagar.

Idag har jag inte gjort nått sen jag kom hem, mer än ätit och setat framför den här dumburken. Ska väl förflytta mitt feta arsle och packa om lite grann.

Älvdalen imon, suuuug skola igen. Blä. uscha!
Men Elin har fått låna ett nintendo Wii och guitarhero så nu ska här liras hela veckan lång ;) Hehe.

Hoppas på att vi drar ut våra arslen på några promenixer den här veckan också :)

Och imon ska jag hämta hjälmen som äntligen har kommit :D Hoppas den passar! :)

Aja. Ska gå å packa lite å så nu.

Bye

Fredag

Var hemma från skolan idag.
Kändes skönast så eftersom jag vaknade med världens huvudvärk i morse.. Så jag gick och la mig å somnade om igen. Och vaknade, som vanligt, 12.00 <.> Gaaah! Fan att man ska sova bort dagarna så fort man är hemma. Hmm. Men huvudvärken är borta iaf, och det är ju bra :)

Har varit med Helen nyss, varit ute i skogen och lekt med hundarna lite. Riktigt skönt ute faktiskt :)

Nu väntar tvättning, packning, mat, byta om, fixa sig och sen iväg!

Oj så klockan tickar på.  :O Redan 15.10.
Då har jag då verkligen inte tid att sitta här!

Hey!


Finns det någon ände ?

Jag sitter här. Har fått en klump i magen av allt tänkande.

Kände varken dig eller de andra bortgångna. Men det berör mig starkt ändå. Att så unga människor bara dör en efter en ? Jag menar, Hur många dagar har det gått av året 2009? 8 dagar.. Det är hemskt. Jag tänker på alla er anhöriga och bekanta, hur mycket ska ni behöva gå igenom ?! Det tär faktiskt på psyket även om jag inte kände er.. Skulle aldrig någonsin kunna föreställa mig hur det är att mista en vän, en familjemedlem eller partner.. Förut fanns det inte i mitt huvud att det skulle kunna hända. Men nu har jag faktiskt insett, Att det kanske inte finns en morgondag?

Så nu ni som är nära med dessa bortgångna personer, jag tycker ni ska försöka vara starka och ta hand om varandra! tillsammans blir ni starka.

Läste precis på en av dina vänners (? antar det var din vän) bilddagböcker. Blev nästan tårögd. DET ÄR SÅ HEMSKT! När ska det ta slut?! NÄR
?!

Mina tankar går till er.

Vila i frid.

Tröttis..

Blev många inlägg skrivna idag :P Haha

Sitter här med vetekudden i knät. Så varmt o skönt. :) Hmm. Skulle kanske ha varit med antingen Jessica eller med Helen ikväll. Men jag är så jävla trött och slut, så jag tror faktiskt inte att jag orkar.
Blir nog en lugn kväll hemma med datorn och tvn. Sen en varm dusch och sen sova :)

Jag tror inte att min kropp är riktigt inställd på att gå upp ungefär 6.5 timmar tidigare än vad jag har gjort under lovet. :P

Hmm. Har mått illa till och från hela dagen idag. :/ Undrar just vad det kan vara. En förkylning som lurar kanske.. Hoppas inte "/ Orkar inte vara sjuk nu!

Nog tjatat om stackars mig och min trötthet nu :P

Ska åka och hämta mamma på jobbet nu.

"Hedjå macken, syns imorn"

Här igen

Sitter fortfarande i skolan. Sitter och fördriver lite tid, så då kan jag lika gärna skriva ett par rader här medans jag väntar. 

Slutade för en halvtimme sen. SUCK! Bussen går 15.25..
Men Alex ska till Mora snart, så han har varit snäll och erbjudit mig skjuts, Så åker med han hem :) Det tackar jag för :)
Då slipper jag i alla fall vänta på bussen i 110 år.. Han är snäll min kusin :) <3

När jag kommer hem vete fan vad jag ska göra. Kanske beställa tåg biljetter. (?) Men vet inte.

Ska nog iaf vara med Jessica idag med :D Rowliit Rowliit :) Och sen ska jag väl försöka lägga mig i någolunda tid ikväll också, Så jag tar mig upp imon. För i morse så var det bra seegt vill jag lova! Fast inte så konstigt när man får lov att gå upp 05.15.. :/ :( UUUUAAN!

Nä ska väl ta och resa på mig och se om han är påväg nu eller hur han är. Skriver säkert mer innan den här dagen är dagen är slut =)

Tjuo!

Skola.

Uuuan. Då var man tillbaka till helvetet igen då. USCH. Sitter på projektarbete nu.. Känns som en seeeeg dag. Trött är man också och mår illa :/ INGEN BRA DAG IDAG!

Nästan alla är sjuka idag också. Bara Jag, Tove och Sarah av tjejjerna här idag. Hmm.

Aja, ska väl försöka göra någon nytta nu..

Hejs

Tisdag.

Tisdag idag, och som vanligt har jag sovit halva dagen, vakna 12. Ställde klockan i morse med, Men som vanligt igen, så stängde jag av den i sömnen <.> Vad ska man göra för att vakna då? Fan. SKÄRPNING ANGELICA!

När jag äntligen hade vaknat och gått upp, så tror jag nästan jag fick en chock när jag kollade på TERMOMETERN (nöjd nu Linus? :P) det är bara -5 ute!

Nu kan man ju till och med gå utanför dörren utan att alla kroppsvätskor fryser till is. Det är bra :) Kan kanske till och med gå ut med shorts? ;) Haha. Nej, Men en promenad kan man ju tvinga sig ut på nu iaf :)


Usch! Imon är det tillbaka till helvetet igen. :/ Vill Inte Vill Inte Vill Inte !! Ska väl bli kul att träffa alla och så. Men ligger efter så himla mycket i allt nu :/ Så blir att plugga gärnet. HMM!
Sen så är det vårtermin nu, då är jag inte ledig på Fredagarna längre heller, fast iof, så ska vi ha barteknik nu och det är väl inte så tokigt det heller :)
Men kommer massa slutprov å grejjer nu på vårterminen också, Huua.. UschUsch!

Kan fan inte tänka mig att det bara är EN fjuttig termin kvar av SKOLAN, En enda! Den sistaalla dessa år. Rätt obegripligt faktiskt.
Hmm. Studenten, Kul ska det bli iaf :D Men kommer sakna alla så fruktansvärt mycket  "/

Dyrt
kommer det bli också.. Hmm, det ska vara balklänning, smycken, skor, frisyr, smink, Studentklänning, studentmössa, dricka och bla bla bla.. Kommer bli ruinerad!! Men som sagt, Kul ska det bli :D
Inte har jag någon att gå med på balen heller än, men det ordnar nog sig, är ju ( hmm, räknar på fingrarna ) 4 månader kvar. FYRA BARA?! Hjälp :O
Ne ska nog sluta tänka på det här nu, och ta det som det kommer istället :)


Vad händer idag då? Hmm. Ska tvinga Jessica att hjälpa mig att fixa till den här bloggen så den ser normal ut  ;) Hehe. Sen ska jag nog umgås med henne resten av dagen också :) :D Om hon vill det vill säga :P


Igår så var jag och kollade på den där hjälmen som jag har fastnat så för, på både Mperformance och på Görans Motor. Men jag har för litet huvud så de hade ingen storlek åt mig :(
Men på Görans så var de snälla och  beställde hem en extra hjälm i min storlek, så snart har jag den! :D Om fyra dagar ungefär :D Dessutom så var den 200 kr billigareGörans ;) Haha.





Ne ska ta och göra något med mitt liv nu så

Bye



Börja om från början.

Jag skaffade en blogg på bloggspace.se igår, Vilket tog en halv dag. Men som med allt annat jag rör uti så började den krångla och jag kommer inte åt den. Bara ungefär vart 20:de försök kommer jag in där. Jävla Skitsaker! <.>

 Så nu har jag gett upp den och skaffat mig en blogg här istället. Inte lika snygg design som på bloggspace, Och inte kan man ändra teckensnitt, storlek eller färg heller (?) Men men, har ju en blogg som förhoppningsvis funkar nu iaf. :P

Som med allt i början, Så fattar jag inte så mycket av det här än. Det tar lite tid, men jag lär mig nog ganska så snart :P Lite jobbigt innan man lärt sig dock..

Idag har jag inte gjort ett jota, känns det som iaf :O Har sovit halva dagen, som vanligt <.> GAH! Fan, jag har börjat sova så himla länge när jag är hemma i Mora. Ställer klockan på typ halv nio men jag hör den inte, och när jag väl hör den, så stänger jag av den i sömnen. Hmm. Men när jag sover i lägenheten i Älvdalen eller hos någon annan, då vaknar jag pigg som en lärka vid nio-tio tiden. Hmm. Konstigt det där :/ :S
Och drygt med, för man får ju fan ingenting gjort på dagarna!

Har iaf vart med Jessica och Johanna en liten vända idag, vi var ner på stan lite snabbt för att hämta ut mer medicin till mig, sen åkte vi på dollarstore för Jessica & Johanna skulle köpa godis, Sen Willys där jessica köpte makaroner.
Nu har jag nyss ätit och sitter här.. Jag ska snart åka och hämta Mormor och Morfar..

Nä, ska gå och hjälpa mamma att bära upp madrassen från mitt rum nu.

Bye


RSS 2.0