BAD BAD BAAAAD day

Iiiiihhh vad kallt! Nu är det verkligen höst iaf.

Och morgonen kunde inte börja sämre. Jag som trodde jag blivit frisk. Näe, man vaknar av att en äcklig slemklump satt sig i halsen och jag håller på å spy. Yes. Hm. Jag gick upp och gjorde några desperata försök att få bort den men den vägra. Så jag la mig en stund till. När jag vaknade andra gången hade jag magknip. Vilka sitter än. Och det gör sååå ONT :'( Jag vill bara dö för en dag eller nått.

Sen när man vaknat till riktigt då började man tjaffsa här hemma. Med mamma. SUCK. Henne ska man alltiiiid hjälpa när hon behöver hjälp, och gör man inte det så får man skit för de. Och när jag ber om hjälp en gång så nee gör det själv å bla bla. Då får man skit för det också. Hatar att bo hemma. Känns som att man aldrig får credit för det man gör. Eller så är det så de känns nu. Eller nej, det känns så oftast.

Och inte blir dagen bättre av att cpinternet fuckar sig. Och fuckbook funkar aldrig nu för tiden. Åh vilket liv. Jag vill försvinna. Värre irritations dag har jag nog inte haft på läänge.
>.<


Natta

Då var det kväll igen då. Fan vad det aldrig är dag känns de som? :S Haha.

Har precis duschat och nu sitter jag i sängen hos Camilla och spelar lite på king. Imon ska vi på arbetsförnedringen och boka tid för att skriva in sig. HM! Åh. Ska man inte kunna få ett jobb utan att blanda in dom. Suck. Har ju sökt hur många som helst. Gah. men men. Man har väl inget val. Inge länge jag behöver jobb ändå så, Ska ju söka skola till våren. Men vore ju inte helt fel med extra jobb heller. :) Får la se vad de blir.

Funderar starkt på att skaffa gymkort nånstans. Men kan inte göra det förns jag vet om jag ska jobba i Mora eller vart jag hamnar. HM! Seeeeegt med jobb alltså.
Men men. Ska väl spela klart på king nu sen sova. Godnatt!

Avslutar med ett klipp på den här lilla tjejen på 6 år. Åh vad jag gillar henne! Att man kan ha sån talang redan vid sex års ålder!?


Sol sol sol

Åh vilket underbart väder det är idag! Så man verkligen vill ut och göra nått. Typ en lååååååååång promenad. Men återigen stoppar den envisa äckelförkylningen mig. Jag får väl nöja mig med att sitta här på trappen i solskenet så länge.

Sov till halv ett idag. Jag tror att jag behöver sömnen? Verker lurt iaf. Febern verkar vara liite bättre idag, men snuvan tar död på mig >.<
Ikväll kommer pappa hem med en sten borr, ÄNTLIGEN ska hyllorna upp! Bilder kommer sen :) Kommer bli skit sniiiggt! :)

Imon ska jag följa Camilla till Josse på ljusparty. Mysigt. Får se vad som händer sen. Kanske till stugan en vända eller så. Visar sig :)

Nu ska jag hänga tvätt!

So long fuckers.


*host* :(

Heelt jävla slut i hela kroppen av allt hostande och nysande. Och framförallt av febern. Inte alls mycket feber jag har, men det behövs så lite nu för tiden för att min kropp ska total strejka. :'( ORKAR INTE MER!

 Läkaren har iaf sagt att vi ska avbryta "exprimentet" med min medecin omedelbart, så jag ska gå tillbaka till normaldos. Tack för att du äntligen lyssnade på mig! Men han tror inte att det är pga medecinen jag är sjuk jämt, ne, för han tror att jag är allergisk mot nått så jag ska göra nå prover :S

(känner på mig att detta är lite utav ett klago/gnäll-inlägg, sorry för det. men måste ju gnälla av mig lite)

Blir såå besviken på folk som man bestämmer saker med, som sedan; Nej men det vill jag inte och bla bla bla. Fjärt på er! Handlade iof bara om en töntig middag på skolan. Men ändå.

Ah, glömde berätta om en lite creepy sak som hände inatt. Satt här och spelade, å så plötsligt hörde jag det klart och tydligt att någon kom ner för trappen (vår trapp knarrar lite när man går i den). Frågade mamma i morse om hon eller pappa hade gått ner hit inatt, men det hade dom inte :O Lite konstigt.

Åh jag tänker alldeles för mycket! Stop it!

Hm okej. nu börjar det bli lite läskigt, jag skakar och är darrig och snurrig :S Kan va dags att sova kanske.

Trött trött trött trött trött trött.....



Det var du som fick mig att skratta när jag inte hade styrkan att le


Go morgon

Vaknade för en stund sen.. Inte ett dugg utvilad. Bara hemskt jävla trött och ännu mera sjuk. Vaknade av att man var totalt igentjockad i halsen och täppt i näsan. En irritationsdag idag också tror jag tyvärr. Suck. Gör mig frisk. Tur man är ensam hemma då så man inte behöver göra någon illa med sina irritationer.

Regnet bara öser ner. Tror nog faktiskt jag tänker dra täcket över huvudet en stund till! Eller om man ska sätta igång en film kanske? Lät lockande. Men kvar i sängen blir jag då ett bra tag till!

snörvel snörvel.. Host host.


Ny människa


Ah! Man blev som en ny människa. Irritationen rann av i duschen tror jag. :) Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och dra några omgångar på king. Puss på det.

Förövrigt så klarade jag ytterligare en till stjärna på stjärnjakten i amazon survival idag, så nu har man 4 stjärnor :D *inte alls beroende av king. Höhö.

Justifan! Glömde ju berätta om rekryteringsmässan igår. Var väl hyffsat bra. Sökte väl det mesta som gick att söka på Gesunda berget så vi får väl se vart det leder. Och fick lite information om adecco. Ska registrera ett cv där också tror jag. :)

Nu mot sängen och king!


Dagen till ära..

.. så vaknade man med lite feber igen. Men men. Är rätt van nu. Idag har jag och mamma varit på polis-station och skulle göra en anmälan på dromklanningar.se. MEN deras apparater :S hade gått sönder så vi skulle ringa nå annat nummer istället. Hm. OVANLIGT att det inte kunde gå smärtfritt åt mig va!?

Ett under var ju iaf att man fick tag i skruvar till hyllorna på mora järn å bygg utan att behöva leta i halva sverige och ringa halva världen. 

Idag har varit en skitdag helt och hållet. Irriterad på ALLT i min väg, känt mig allmänt ful och äcklig och varit förbannat trött. Nu tänker jag iaf vara duktig och bädda rent i min säng sen duscha. Kanske man blir på lite bättre humör. SNUSKDAG.

Oh kaninkraken är ute också, ut å släppa in o mata! SEN duschen. Och Idol efter.


Men åh, äntligen lite feber

Hm. fan. Sjuk igen. Måste fan va nå allvarligt fel på mig. Jämt sjuk. Sen blir man frisk. I en vecka, och så sjuk igen. Blir helt craaaazy på den här skiten snart.

Och alla verkar tro att bara för att man har lite ont i halsen och feber; Ohh noo, gaaah, hon har svininfluensa, spring för livet! , ungefär. Hm.
 Ärligt talat tycker jag det där med svininfluensa är löjligt och bara ännu mera löjligt. En vanlig jävla förkylning! Det är ju till och med bevisat att det dör mer folk i den vanliga influensan. Ge er.

Man är väl inte direkt nått jävla monster bara för att man är lite snuvig?!
( eller jo, jag ska döööööödaa eeer! jaga er tills era ben inte bär er mer och sen låta er lida sakta till döds medans jag äter upp er.) Herregud! Tycka vad ni tycka vill. Men jag tycker denna hysteri är förbannat töntig.

Borde kanske sova när man är sjuk. Men gillar inte alls att sova med feber, och allra helst inte ensam. Usssssh.

Imon ska jag försöka vara händig och slänga upp mina nya hyllor på väggen. Det kommer bli grett (y)

Näe Godnatt mina vänner & ovänner.



// Förkylnings monstret. Höhö


Telefonsvarare

Juu. Idag var jag duktig och gick upp ur sängen tio över nio, för att ringa ett viktigt samtal och boka en tid. Jag ringde, det var upptaget. Jag ringde, det var upptaget. Jag ringde, och MED MIN VANLIGA TUR så kom det en fin liten telefonsvarare. Jag la på i irritation. Ringde igen för att höra om telefonsvararen sa nå viktigt, MEN man hörde fan inte ett skit vad kärringen sa; "Var god schhiu pssdäa PIIIIIIP." Hm. Jag ringde igen för att försöka höra vad hon sa i tron om att det var jag som var trött och döv. Men samma sak igen; "Var god lämn schhiu pssdäa PIIIIIIP." Jag blev sur och gick å la mig igen.
Jag undrar just vad man skulle vara god och göra? Och jag undrar fortfarande varför dom har telefonsvarare under timmen som är döpt till telefontid. Och jag undrar varför dom sätter någon som inte kan prata på att göra telefonsvar. 

Jag vaknade igen halv tolv. Något gladare. Något piggare. Jag och Camilla åt frukost och åkte hem till mig för hon skulle klippa alex. Äh, varför skriva vad man gjort under dagen när man ändå inte gjort något speciellt?

I alla fall så var vi till Åsa och Kurt och hälsade på en stund ikväll, lika trevligt som vanligt :)

Svenska Hollywood fruar. Hahaha. Riktigt underhållande program. Den ena är en produkt, Den andra en blåst blondin och den tredje, Tjaa, funkar ju rätt okej uppe i bollen verkar det som. Om man jämför med de 2 föregående alltså.

Och JAAAAAAAA mitt älskade pogram Grey's Anatomy börjar den 30 sept! Yeeeees! Som jag längtat. En heeel sommar har man väntat på den spännande fortsättningen.

ne men har nog inte nått mer att skriva tror jag.. Eller jo, ska på Rekryterings-mässa på Mora parken imon, hoppas på att få nå jobb. Nu är det tomt på ord. Godnatt!


Bio

Var ett tag sen sist. Vart på Bio för en stund sen med Camilla och Alex. Helt okej film. Man blir ju bara så himla tagen av dom där filmerna. Flickan som lekte med elden.

Hmmmmpfffff.. Är väl ungefär vad jag känner nu. Tankeverkstan jobbar för högvarv och jag orkar inte undra mer. Hoppas det inte är som jag tror. I annat fall tror jag på dig. Och att du finns där.

Nej fy fan. Börjar bli bra slut uppe i mössan nu. Godnatt.


Promenix!


Ah så är de. Varit ute på en kvällspromenad med Lisa, på en timme ungefär. Skönt. Massa prat å så. :) Måste göras oftare! Som sagt, vi får göra det till våran tradition :)

Jobbet idag gick strålande. Klar tidigt också. De gillar jag starkt. Riktigt skönt å köra tidningar faktiskt. Synd att det bara är ett "hoppa in som extra ibland"-jobb. Men men. Det är ju alltid nått.
Inget av de jobb man söker får man nå napp på heller. Och jag tycker det är JÄVLIGT dåligt att dom INTE ENS hör av sig och berättar att man inte fått nått jobb eller tid till intervju. HM!!! Men men. Bara att söka vidare och hålla tummarna.

Sen har det hänt en liten olycka här idag också, grannens katt blev påkörd. "/ Usch. Missen stackarn va helt förstörd. "/ Hoppas att det gick fort då så han slapp lida. Usch. Hemskt att mista en familjemedlem så lider verkligen med dom. Och djurvän som jag är så var det nog inte så smart av mig att kolla på kraken heller. Tänkt på den bilden i huvet hela dagen sen dess.

Har läst lite om en såndär reningskur, när man bara äter frukt och sallad i princip. Funderar starkt på att göra det, vore ju skönt att rensa ur kroppen på lite gifter och skit! Men frågan är ju om min mage pallar det, efter alla konstiga magattacker de senaste veckorna "/ Men ska lugna mig lite och se. Får jag ingen mer attack på två veckor så ska jag nog prova den där kuren. Är ju bara i en vecka så. :)

Och nu börjar det allt bli för länge sen som man såg klassen. SAKNAR EEER! Tycker det börjar bli dags för klassträff/fest snart!! Eller??

Nu ska jag försöka sova lite så att man kanske kan komma ur sängen i någorlunda tid imon iaf.
Tjubree


Natta


Ja då var det kväller igen. Rätt trött faktiskt. Nyss duschat också, så nu luktar håret mums igen, You gotta love GOLDWELL! :)

Imon ska jag köra tidningar igen. Var ett tag sen sist. Får se hur det går, med tanke på hur irrig och borta i huvet jag är på mornarna. Hm. Tur Mamsen är snäll och följer med som sällskap. Jobbigt å gå upp så tidigt bara, Men men, lite cash tackar man ju inte nej till! :)
Men lär nog bli lite krångligare att ta sig fram än sist, för dom jävlarna håller ju på med Dalgatan fortfarande och 1000 meter höga trotoarkanter klarar inte ens en tidningsbuss av. Så blir å trixa sig fram. Kan gå bra. Kan gå dåligt. Den som lever får se.

Hm. Har en stor klump i magen. Beror nog på allt saknande och tänkande de senaste dagarna.. (låter löjligt men) Varje gång jag ser dig online så isar det till genom mig och jag får en klump i magen, en bra känsla blandat med en ledsen känsla. Men men. Life's a bitch.

Nu lär jag nog sova om jag ska orka dra mig upp halv åtta imon.

Hej hopp!


Bilder från i Lördags


Ja här kommer det någon bild från Lördagen. Blev inte att jag tog just nå kort. Men några blev det.


Camilla inne i GH.


Lisa mongo ;) Haha. Smygknäppta bilder är kul!


Alex och Camilla. :)


Sen spårade de ur. Kisspaus bakom Wasa. Är nog rätt glad att det inte blev fler bilder den kvällen :)


Baaaakis

Vart Wasa igår med Camilla o Lisa. :) Kommer inte ihåg spec mycket efter den där konstiga blåa shoten som Lisa övertalade mig att pröva. Usch! Har ett svagt minne av att jag sprang in i en vägg X antal gånger. Och det känns i mitt huvud idag. En stor bulaaa i pannan. Hm. Sådär full var det absolut inte meningen att jag skulle bli, och sådär full har jag nog inte varit sen första fyllan skulle jag tro.

Fick liiiiteee ångest när jag vaknade 5 i morse och upptäckte att jag låg på köksgolvet med jackan på mig (??). Tur att jag var ensam hemma så ingen såg mig. Haha. Pinsaaamt*

Och idag har jag inte mått bra. Inte alls. Värsta bakfyllan någonsin. Bara velat dö och önskat att någon kunde skjuta mig, typ. Men nu lagomt till natten har jag lite smått börjat leva igen. Men ska väl lägga mig och få mig lite sömn i en säng inatt. Vore ju skönt.

Den här bilden förklarar rätt mycket om hur jag känner mig idag.
Lägger upp lite bilder från kvällen imon!

Har setat och kollat igenom massa bilder från sommaren. Jobbet på kyrkan,- Faaaan vad jag saknar! Studenten och klassen,- God damn I MISS U ALL! <3 Fy fasiken vad jag saknar vardagen med skola och allt. :( Men men, life's going on..


Saknar dig mer och mer. Men jag vågar inte hoppas eller tro nått. Men innerst inne så hoppas jag verkligen.

Börjar bli lite less på alla runt om en som har pojk/flickvänner.. Visst, inget dumt alls mot er, tycker om er och är glada för eran skull, men jag känner mig lite ensam ibland. Alla har någon att ha myskvällar med, att sova med och hitta på saker med. Men inte jag. Får mig bara att vilja ha dig här ännu mer. Livet är orättvist ibland!


Godnatt grymma värld!


Säängen!


Blir ett kort inlägg för mina ögonlock rullas ihop snart. Så himla trött.

Dagen i korta drag; liten promenad, tvättat, vart på apoteket, hängt tvätt, Tagit en lååång promenad uppe på heden bland alla branta backar. Jobbigt med riktigt sköönt! Känns i benen nu vill jag lova :)
Sen har jag bakat världens mumsigaste kladdkaka, ätit av den och kollat på idol. Sen har jag nog inte gjort något mer.
:P Haha. Kort och intensivt inlägg det här.

Imon ska jag följa med Camilla som sällskap till salongen i Leksand. Trevligt. Blir en heldag med king antar jag ;) Hehe. Nej, nu fåre minsann vara slutttt på de här.

Natti natti gott folk!


Någon som vill köpa REDKEN?

Ahapp. Klockan är 23.41 och alla sover i huset utom jag. Ovanligt, Eller inte. Ska väl också rulla igen ögonlocken strax..

Jo, jag undrar; Är det någon som är intresserad av att köpa REDKEN balsam och REDKEN inpackning? Tänkte nämligen sälja mitt. Absolut inte att det är dåliga grejer eller nått sånt, för det är de verkligen inte, men jag har börjat med ett nytt märke som jag tycker passar mitt hår bättre. Har bara använt både inpackningen och balsamet två gånger. Om du känner dig intresserad så släng in en kommentar!


Imon så ska jag följa med Alex och besikta Tottes Audi, och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Skulle ha behövt in på on-off igen med min nya dataladdare.

För den jag köpte med dom sist glappar också. H A T A R Onoff. Sämre service får man verkligen leta efter. Så tänkte lämna igen laddaren och gå till Amtech istället. Dom kanske kostar en 100 lapp mer eller två, men man får iaf riktig hjälp och bra service.

Nej, nu säger jag upp mig för idag.
Goodnight!


Mysnatt



Kom hem från Helen för någon timme sen typ, och nu sitter jag här och har lite mys framför datorn i sängen med tända ljus :) Skönt och väldigt lugnande. Tänkte det kanske skulle kunna funka för att få mig att sova sen. Hade ju såna problem med det igår. :/ Usch usch.


Lite mysfaktor iaf. Synd bara att man inte har den man vill brevid sig och sitter ensam..


Var ju i Borlänge igår på kupolen med Camilla. Och därifrån kommer man ju knappast tomhänt ;) Köpte en siden tunika, en ögonskuggspensel, två bhar, en väska och ett par skor.



Love them!

Aja nog tjatat om det. Ikväll har jag varit hos Helen hela kvällen. Varit ute på en liten promenix med vovvarna, fixat el-aggregatet (stavning?) till hagen så hästen håller sig inne, och kollat på film. Jo appropå aggregatet så lär hon nog få sig en redig kyss nu om hon försöker smita, och efter den försöker hon förhoppningsvis inget mer heller. Eller vad tror du Helen? :)


Slänger upp en bild på dom små trollen också :)

Ojoj, blev många bilder i det här inlägget. Haha! Blir lätt så ibland.
Nej nu ska jag försöka sova lite. Mitt huvud börjar bli tungt så det ska nog funka.
Godnatt!


tankar..



..tankar tankar..

Ensam. Är vad jag känner mig.
Utan dig.

Önskar något vore enkelt i mitt liv någon gång. Vet inte vad jag ska skriva. Bara så fruktansvärt nere..

By your side I'm strong. Without you I'm nothing.


Kräftkalaas Kräftkalaas..

Ja det blev lite kräftor hemma ikväll med familjen, Camilla, Carin och Arne med ungar. Riktigt gott! och jag och millisen bakade bröd. Mums. Sen blev det bara lite mys i fotöljerna och bara prata. Man har så himla roligt med Carin och Arne. Kan sitta och lyssna på deras historier i evigheter alltså. :)

Knäppte inte just nå bilder, bara nån på dukningen. Men det var skitsamma för jag är hos Camilla nu och glömde kameran hemma så kan ändå inte lägga upp nått här. :P

Imon blir det lite shopping i Borlänge med Camilla. :) Var längesen jag handlade där nu tycker jag. Hoppas man hittar nått nytt.

Huvudet börjar kännas lite tungt, tror det är dags för lite sömn! Gnatt.


Regn å så lite mer regn

Ja uuuan vad det regnar :( Jag som tänkte ta en låååång promenad nu innan frukost. Men nej nej. Då regnar det utav bara fan! Blir så less! Cpregn.

Och jag ser ingen ände på det heller..

Under dagen vet jag inte vad jag ska göra, hitta på mig någon slags motion eller om jag pinar mig ut i regnet ändå (Är ju inte gjort av socker precis).
Sen ska jag hämta Camilla på tåget och följa henne på sjukan. Och sen kommer väl Carin med familj. Hm, blir ett jobbigt och intensivt dygn med dom där ungarna. Far både högt och lågt. Det räcker med ett dygn med dom sen är man helt slut. Ne fy fan, jag ska inte ha barn på länge!

Men sjåå det har lugnat ner sig med skvalandet nu, UT UT UT UT! Hejdå!


Livet i en flyttlåda

Haha ja så kan man nästan beskriva mitt liv just nu. Allt från lägenheten i Övdaln ligger i kartonger. Man tänker; "Åh den där skulle jag ha haft nu" och så går man ut i garaget i tron om att den ska ligga överst i någon låda. Men nej nej allt man ska ha är väl nerpackat i den understa lådan längst in.



Så var det idag när jag skulle ha min kokbok. Tjaa, den låg väl längst in längst ner under allt där inne nånstans. Men jag var envis och drog fram allt för att hitta den, och ja jag fick fram den tillslut :)


Idag har man varit duktig flicka också. Städaat helaaa dagen. Städat ur lite lådor och ställt i ordning en byrå i mitt rum. Sen har jag väl hjälpt mamma att städa resten av huset också. Så nu är det tip top här kan jag lova!

Ikväll har jag tagit en promenad och sen bara tagit det lugnt. Setat och knepat o knåpat med bloggen, Attans vad kul det är när man fattar! :) Men ska tvinga Jessica att hjälpa mig med lite småsaker sen.

Imon kommer Carin och Arne med ungarna hit och vi ska äta lite kräftor och mysa lite. Blir mums!
Nej tro om man skulle ta och sova lite kanske? Skriver mer imon antar jag.

Godnatt Världen!






Gääsp..



Sitter här och är supertrött. Klockan var ungefär kvart i elva och jag tänkte; Äsch jag hinner skriva ett litet inlägg innan jag ska sova, men jag öppnade redigeringen till bloggen för att se om jag kunde förstå något av alla koder, och si det gjorde jag. Så jag fastnade där i en timme och en kvart :P Oops.


Idag har jag varit lite småflitig iaf. Tvättat massa tvätt och hängt, sen plockat ur bilen, småstädat lite, plockat ur allt skroot ur handväskan, och beställt nya vinterdäck till bilen :)

Sen bestämde vi oss för att vi skulle äta på Åhlens Restaurangen så vi for hem en vända för att byta om bara. Men då helt plötsligt tog min magkatarr (som jag förövrigt trodde var över) en drastisk vändning och jag fick så jävla ont så jag grät och kved bara. Så jag fick stanna hemma och ligga i sängen :( Hade super ont konstant i två timmar. Men mamma och pappa var snälla och köpte hem maten istället så jag kunde äta när jag mådde bättre. :)

Men magen har inte känts riktigt okej sen dess. "/  Hm.

Och för en vecka sen skjutsade jag mamma in på akuten för hon fick sån huvudvärk och halva annsiktet började hänga på henne, så vi trodde ju det värsta; En hjärnblödning eller en propp. Men som tur var så va det inte det. Men dom vet fortfarande inte vad det är. För hon har fortfarande ont i huvudet till och från. Men dom trodde hon hade fått borelia så hon fick medecin på en gång mot det iaf. Men just nu mår hon okej.

Imon ska jag upp på lasarettet 08.15 för provtagning igen.. SUCK. Om jag ens ska ha en chans att orka upp imon lär jag sova nu.

Miss u.



P
uss


RSS 2.0