OFLYT

Här har man bäddat ner sig så skönt och mysigt i sängen för att kika på Solsidan på tv4 play. Klickar mig in där; För tillfället tekniska problem. Min vanliga tur när jag för en gångsskull tänker kolla på nått på play. Suck. Och internet är SEGARE ÄN SEGAAAST, har inte tålamod alltså!! Böh.. Men men. Bara att bita sig i läppen..

.

Jag har inget liv.

INGET LIV?

Plugga, skola, massera, plugga, skola, massera, plugga plugga plugga..... Och så lite mat och sömn emellanåt. Om jag lever tills på måndag är det ett under. FETINGPROV har vi då. Och då menar jag FETING. Johanna kom till Mora ikväll också. Fasiken, måste verkligen trycka in henne i mitt tajta schema, för henne kan jag inte gå miste om! Men eftersom att hon är så himla smart och snäll så har jag bestämt att hon får hjälpa mig med pluggeriet. Två flugor i en smäll där! Har som sagt inget liv så jag ska väl smälla till med nån timmes sömn nu.

DUM I HUVUDET?

Är inne på morahälsans hemsida och försöker förstå mig på deras schema. Men vad jag fattar så börjar inte det gälla förens vecka 8. Men vad gäller nu då? Är jag dum i huvudet eller vad är det frågan om. GRRR jag som hade tänkt se om de var nått roligt pass idag man kunde gå på. Men icke sa nicke.. Får väl åka ner till dom och sno åt mig ett schema på PAPPER då om det ska vara så svårt...

TUESDAY


Tisdags kväll. Och här sitter jag :) Har varit på cirkelträning ikväll, sköönt! Första träningspasset på jag vet inte hur länge. Har ju fan varit förkyld i ett halvvår. Bläsch! Men äntligen så ska jag börja träna igen. :)

Annars idag då? Har det inte hänt nått speciellt. Skola bara. Och letning av nycklar avslutade jag skoldagen med. :P Fy på mig! Hade tappat dom någonstans, men som tur var hade nog snäll själ hittat dom och lagt in dom i Repan. Ibland har man tur :) Och när jag hade kommit hem, då upptäckte jag att mina tränings skor stod ju kvar i skolan, ATTANS! Bara till att köra tillbaka till Orsa och hämta dom. Fan. Det man inte har i huvudet får man ha i biltanken.

Men nu så har jag bäddat ner mig skönt i min säng, och ska nu invänta den underbara träningsvärken. NOT. Kommer fan inte kunna gå imorn.

Natti :)

After all these years, sometimes, i still fuck'n miss you.


IDAG


kom mailet som jag har väntat på :) Har spått mig! Och oj oj vad detta gav mig energi, positiv sådan. Mitt liv har nog bara börjat så att säga. Det återstår att se om allt stämmer sen, spännande! :)

Haft massageprov idag, gick supert. Även fast jag trodde annat, Måste börja tro på mig själv tror jag :P Haha. Och i morgon skickas massagebänkarna, så förhoppningsvis är den här på onsdag eller torsdag! DÅ får NI komma på massage! :)

Hm, vill åka bort, bara bort från allt en stund. Bara vara och släppa allt, komma hem och börja om på nytt.. Vore så skönt.. En nystart.
Rämma en helg kanske hade varit något. Skidor, skoter, fiske, spel, god mat, ja, bara njuta ett par dagar i goda vänners lag. Känner nån sig sugen att göra det? :) Vore kul om man fick ihop ett gäng liksom.

Nä nu tickar taxametern, john blund kör i natt! Godnatt :)

FÖRSTA

Första inlägget från telefonen :) Det tar sig banne mig. Förstår mig på den mer och mer, och gillar den också mer och mer :) Tråkig söndag, har pluggat så huvudet är fan ut och in nu. Massage prov imon, huu.. Så nervös redan :S Appropå massage så kommer troligen min bänk i veckan -jag längtar! Vart ett kort inlägg idag, mest för att pröva telefonen :) Nu makeup och sen buggkurs :) pusshej

SMART?

Nu är den här, min telefon! Smartphone, ha! Smart är det sista jag är, så det här tar nog tid innan jag klarar av den. Har lagt den på hyllan tills supporthjälpen @ Helen och Alex kommer. Den retade gallfeber på mig.



Och skidorna hämtade jag igår, så nu är det bara ut å staka. Tänkte göra premiärturen imon uppe i Rämma. Om vädret tillåter.


Blir CP på det här jävla hitlerhemmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni skjutsar fan ALDRIG mig nånstans eller hämtar mig när jag har varit eller ska ut på nått. Men jag ska fan alltid ställa upp.
Och inte en helg utan gräl. DAMPHEM. hatar det. Misär.


EBBA


Varma kläder med så kalla kårar
Inte konstigt när jag bara ser dårar! Nananananaaa


WAITING

Väntar o väntar o väntar. På? Allt känns det som. Haha :) Men ett mail som är väldigt efterlängtat väntar jag otåligt på. :) Sen väntar jag på att få hämta mina skidor från Intersport, vilket jag ska göra imorgon! :D

Och så väntar jag på min telefon. Min nya, MODERNA telefon. Android. Herregud, hur ska jag klara av att handskas med en SÅN?!! Jag som är så van min kära gamla hederliga W850i.. Räknade ut att jag har haft den telefonen i fyra år nu. FYRA ÅR??! Människa, uppdatera dig! Ja, den kommer på posten vilken dag som helst.. :D

Sminkparty här hemma imon också, fun fun :) Men kommer bli reedigt pank. Men man kan väl inte bli nått som man redan är eller? Well well, mina pengar har gått till bra saker den här månaden i alla fall; Massagebänk, Massagegrejjor, och skidor!

Hemma själv i helgen också, sköönt. Tänkte om nån vela hittaa på nå buuus? ;) Är ju rock kväll på lördag..?

RSS 2.0