SUNDAY NIGHT


See me falling, yeah down and lonely.
Are the angles on their way, I'm in the dirt.
Hear me screaming, see me bleeding.
Cause the days no more the same without you
-
Volbeat

Känns som en bra beskrivning i detta nu. Godnatt!


SKOTERNSDAG

Sitter hos helen och smuttar på en drink. Känner mig go och gla :) Tidigare idag har vi kikat runt på skoternsdag. Trevligt! Många önskemål till jul säger jag bara! Om man ändå ägt nån miljon.. Äsch, snart har jag masserat ihop till min dröm ;) Haha eller inte..

När vi skulle upp till dalen och lämna Helensa vovvar idag, så börja det lukta bränt utav bara fan. Och vi undra vad fan det va. Men jag vet att min bil läcker lite olja, så när de droppar så brukar det lukta bränt ibland. Så jag kollade, men nej, det var de inte. Tänkte om, och ja, ibland luktar det bränt när man bromsar för hårt ifrån hög hastighet. så tänkte de var det. Men neej. Så gick jag in i bilen igen, å vet ni???
Det RYKTE ifrån blinkersspaken?! Herreguu!! Ringde Alex, och jaa, som vi befarade, kabelbrand. Sekunderna senare så funkade inte halvljuset. Och det hade slutat ryka och lukta, -Alex; Ja då har kabeln brunnit klart då. Fan vad jag älskar min bil, eller inte. Köpa den?? HAHA!

SÖNDAG

Det vart en trevlig kväll igår med spelmys hemma först, och sen åkte vi till bowlingen i orsa en vända. Det var jag, Lisa, Jens, Johanna, Galle, Diana, Helen och Alex. SUPERKUL. Borde vi göra om oftare tycker jag. :)

Dagen idag har väl inte varit så händelserik. Helen och Alex kom väl hit så gick vi en låååååång mysig promenad med hundarna. Säkert 2 timmar. Skönt! :) Nu blir det snart sängen känner jag, blir en tidig morgon imon. Affärsmannaskap står på schemat, Hm, intressant.. Eller inte tror jag. Jag bara ser hur alla siffror flyger förbi i min skalle. Matematik och siffror har aldrig varit min starka sida om jag säger så. Men men, det visar sig vad det blir för nått :) Går i skolan 2 dagar den här veckan bara, skönt. :)
Nej dra sig mot sängen då kanske?..

Nu verkar det ju ha blivit som jag absolut inte vela att det skulle bli.. Vart tog ärligheten och öppenheten vägen? Suck.. Ville absolut inte att vi skulle glida ifrån varann såhär i alla fall. Förstår inte riktigt, vad jag gör för fel jämt och ständigt. "/

GODNATT

Är det enda jag har att säga för tillfället :P Lite trött i bollen känner jag. Så jaa, Godnatt då :P

OJOJ


Vad har jag gett mig in på? :O Var till moster idag och hämta "lite" papper. Hade ju tänkt mig att gå ner dom där kilona genom att köra lite kaloriräkning och träning, som moster har gjort. Men jaa? Blir alldeles snurrig i huvudet av alla siffror! :P Haha. Men ska iaf börja med det här på tisdag, då jag har fått lite ordning på pappren och siffror, och så vidare. Får se hur det funkar, och funkar det inte får jag väl prova något annat. :) Känner mig i alla fall grymt taggad! :)

Helgen då? Fredagen var mest lugn, spelade spel och umgicks med Jessica och Micke. Umgåtts med dom har jag väl gjort i stort sätt hela helgen :P Och igår for vi till Emma och festade, och rökte vattenpipa, Treevligt! Idag har jag inte gjort så mycket, alls faktiskt. Tittat på när pappa bytte broms-slang på min bil, och sen vart till Övdaln och hämtat dom där pappren. :)

I morgon väntar skolan också. Har KOST den här veckan, kunde inte komma mer lägligt :P Haha!
Nej sova lite nu så jag orkar med dagen imon. Natti :)


PROJEKT

Ja och så var det fredag igen :)

I skolan igår så avslutade vi en kurs i grupp & individutveckling, och i o med det så fick vi ett projekt tills nästa gång vi har kursen, att utveckla nått som har med välbefinnande att göra. Så nu har jag valt vad jag ska göra iaf. Ska gå ner iaf 8 kg tills om tre månader. Det är mitt mål iaf. Och jag är grymt taggad!! Bättre projekt kunde jag inte ha valt :)

Nee, lite frukost nu, sen åka och titta till poppohästen Wigglan i sitt nya hem med Helen :)

JENKA


Min nacke är förstörd, kommer aldrig mer kunna göra det jag vill!!
Eller, njaaa, det var nog att överdriva en aning. Men ont i nacken har jag. Som fan. Och fler o fler säger att jag fan är stelare än en planka i mina muskler på höger sida om nacken. Och har klämt lite själv idag, å fan, högra sidan är mycket STÖRRE än den vänstra?! Det här har gått för långt tror jag. Dags för att ringa den där kiropraktorn som det varit på tal om i flera år.
Har för den onda nackens skull smörjt in den med nån sorts muskelkräm som luktar JENKA. Förlåt, jag menade STINKER JENKA! Herrejisses, nästan så det sticker i näsan. Men troligtvis gör den väl lite nytta iaf. Man får väl bara hoppas att lukten har försvunnit tills imon, så man slipper gå runt och stinka JENKA i skolan imon.
Vore ju hemskt olyckligt om nån råkar tro att jag är ett tuggummi, och börjar tugga på mig. 



Imon är det torsdag. IGEN?! Satansperkele vad tiden går fort när man går i skolan? Hinner knappt blinka så är det fredag igen liksom. Men jag klagar inte :) Imon ska vi få fika med vår gulliga lärare, för det är sista dagen för den här gången med denna kurs. :) Yeye.

23.19???!!?? Okej, vart fan tog tiden vägen? Vad gör jag vaken nu? :O Fan sov med dig människa!

 

 


KISS


på livet just nu typ. Fick i läxa i grupp&individ-utvecklingen igår, vilken var att vi var och en, bara för oss själva och egen skull, skulle skriva ner sånt/såna som är osunda runt omkring oss. Typ sånt/sånna som gjort oss ledsna som ligger där inne och gror, bara ut med allt, ner på pappret bara. Bara mala ur sig allt dåligt, gammalt som nytt, hur det har påverkat oss,  varför vi blev ledsna osv.

och vet ni? FY FAN VAD SKÖNT DET VAR! Nästan som att säga det rakt ut till de de är menat till, som vår lärare sa, man lurar hjärnan lite, så därför kan det vara till stor lättnad att lätta på sånt som ligger och trycker med hjälp av en penna. :)

Skönt var det, fast å andra sidan har det satt sjuhelsikes med tankar på snurr också.
Usch usch :/ Börjar bli väldigt tungrott i mitt liv nu känner jag.. Mycket som gång på gång drar ner mig när jag äntligen "klättrat upp".. Det slukar en del energi kan jag säga, och även mycket av min positiva sida.. 
Har även upptäckt att vissa händelser i mitt liv har faktiskt slukat delar av mig, den jag är.. Försöker dock ersätta dessa med nya delar så gott det går..

Neej faan, in med lite positivitet nu? Ska sova på saken.
 TackoGodnatt!


MÅNDAG

Ny vecka nya möjligheter. Helt okej skoldag, fick gå hem innan jag blev alldeles sådär tvärtrött som jag brukar bli på eftermiddagarna.

Helgen har inte varit så speciell tycker jag? Tog väl nån drink i lördags och så bara. Och vet ni? Jag våga sova hos Jessica igen efter alla dessa år! Haha! :P Har ju inte vågat de när det har pågått såna där underliga saker, men sen mediumen var å hälsa på så var det en helt annan känsla där. :)

Och jaa, nu jävlar anamma är det dags att ta tag i träningen igen!! Har legat på latsidan alldeles för länge nu. Eller ja, har ju gått 1 timme varje dag. Men känner att jag vill börja gå på pass igen :) Så har börjat med å boka ett spinning pass på onsdag i alla fall, så får vi se om det fylls på med andra pass under veckan :) Tänkte även försöka få ett personligt träningsprogram i gymmet, nu såhär till sen-hösten/vintern. Så kan man vara inne istället för å vara ute och frysa :P Dessutom blir nog träningen mycket roligare om den är personligt anpassad. :)

Neej, dags att ringa och tvinga med Jessica på en promenad tror jag?
CIAO


LÖRDAG

Jobbig kväll igår igen.. Men den här gången brast det. Tur jag har mina vänner! Drog iväg med Helen och Alex.. Kändes mycket bättre då. Hoppas på en bättre kväll ikväll.

Idag då? Hm, jaduu. Ska nog städa och tvätta lite hade jag tänkt. Får se vart de leder :P Haha!

Sån jääävla träningsvärk i magen man har då?! den där jävla yogan.. hmpf..

Känner att jag inte har så mycket att skriva om, så jag sätter punkt för det här inlägget här.

OH YEEEES


Vilken daag! Nervositeten har gått på högvarv sen igår, och när jag klev upp i morse var den i sitt esse alltså. Herregud vad jag har haft ångest inför denna tenta. Meen, trots att jag inte hade pluggat så bra, så jaa, klarade jag den! Gissa om det blev en LÄTTNAAAAD?! Inte nog med att jag klarade den, jag fick fan VG på skiten också :O Helchockad faktiskt. När jag kom hem så slet jag upp alla stenciler ur väskan och la dom i vedkorgen. Dom passar bra där, och kommer värma gött i höstkylan! :P Och vet ni? ALLA i hela KLASSEN klarade det!! :D Vi är så bra!

 PUHHH vilken lättnad, Nomore högskolan dalarna! :)

Gick en promenad när jag kom hem också, VÄLBEHÖVLIGT då jag setat still hela dagen, och med sådan huvudvärk, ännu en dag. Även haft mycket i huvudet, så jag behövde ut och rensa bort lite :)

Ikväll så har jag och mamma varit på "seans"? Haha, eller vad det heter. Var rätt så spännande faktiskt. :)

Har inte berättat detta, men var ju hem till Jessica med två medium häromdagen, mycket spännande! Inget jag direkt kommer prata så detaljrikt om här, men jessica har förklarat en del av det som tillhörde henne i sin blogg, som ni hittar här.

Men ja, det ena Mediumet, L, hade haft en dam med sig hela dagen som vägrat "släppa" henne, hon var runt 25-30, och jaa, inget detaljerat, men ju mer vi snacka kom vi fram till vem det var. Och hon sa att hon verkligen brydde sig om mig, "rådde" om mig liksom. Hon finns här när jag är ledsen, och tröstar, hon finns och ger kärlek, värme och trygghet när jag behöver det. Och faktiskt, tro vad ni vill, men detta är något jag känt och vetat sen lång tid tillbaka.
 Hon sa även att jag hade ett tomrum inom mig, en "sorg,nedstämdhet", som jag stänger in, inte pratar med nån just om. Jag hade även varit ledsen mycket den senare tiden.. Stämmer. Hon sa även att jag har svårt att visa känslor så som ledsamhet och nedstämdhet utåt, jag stänger gärna in mig och är lite svår att nå. Detta stämde också. 

Och ni ska veta att INGET av detta har jag pratat med L om? Aldrig träffat människan förr! Jag har i alla fall svårt till å tro att dom har gissat fram allt det här?

Jag gillar det. Spännande. Men framförallt, att du visade att det är som jag trott, att du finns här! ♥

Det som var så häftigt var att när L pratade om denne, så fylldes jag av så mycket värme, det bara bubbla inom mig, och jag ville gråta floder, samtidigt som jag ville skrika ur mig glädje, sån mystisk känsla. Hon fick något att hända liksom.

Oj oj hade faktiskt inte tänkt att berätta om detta här, pga att alla tror olika osv. Men detta är min tro och alla får tycka vad dom vill :) Blev mycket mer än vad jag egentligen hade tänkt dela med mig av, men aja, den som vill får läsa! :)

Nu är de fasiken godnatt! :)

MOTIVATION?


Vill INTEEE plugga.. Åh jag drar mig verkligen för det. Usch, vidervärdiga kuurs! Allt vore bra, utan den! Hmm.. Tenta är det mest ångestfulla ordet jag vet just nu. KISS

Ge mig motivationen någon?


FRISSAN


Var ju som sagt till Frisörn idag å bättra på frillan lite :) Blev påbättring av färgerna och sen klippning!
WHOLA;




Varför vara normal när man kan vara onormal? ;) Fniss!

Nu jäklar anamma är det sängen som gäller om jag ska ha någon chans att ta mig upp imon!
Godnatt!

PLUGG


är vad denna dagen kommer att bestå av. Har gjort klart en uppgift. Nu är det bara att suga tag i den där fula feta boken. Tenta på Torsdag, OMG! :O Ångest x 1000000! Meen jaa, bara att bita i det sura äpplet så ska nog det gå vägen också.

Som ni kanske förstår så har vi hemstudiedag idag. Och jag kände bara; Oh yees! Lite sovmorgon. Meen, vad jag inte riktigt hade med mig i tankarna var läkarbesöket 08.15, idag. Så de var bara att gå upp cptidigt ändå. Tänkte då; Men då får jag ut nått av den här dagen då kanske, eftersom jag gick upp så tidigt. När jag kom hem från läkarn så kände jag att jag behövde vila en timme till, sagt o gjort kröp jag ner i sängen igen. Åh så gött. Tills jag vaknade.. 3 TIMMAR SENARE??!!!!! Då blev de fart på na vill jag lova. Inte alls vad den här dagen var planerad till. Så nu blir det råååplugg tills jag ska till Älvdalen och fixa frillen! Lite färgning och klippning :)

Nu dags att drunkna in i fulboken..


...


Åh. Allt känns upp och ner. Varför blir det aldrig bra. Vad gör jag för fel för att detta ska behöva komma igen..

Ena stunden känns det okej. Andra åt helvete. Och tredje vet jag varken ut eller in. Kanske är som nån sa till mig idag, att jag bara intalar mig själv att det känns okej, bra. Bara för att det måste vara okej? Hm. FAN vad sulligt det här är. Som sagt, känslor och sånt är bara skit!
Men ändå, så underbart när det blir som man vill..

Börjar faktiskt ställa mig frågan om jag ens ska våga gilla någon igen, eller ens bli intresserad.. Är ju tydligen inte menat att jag ska det.

Meen men, life´s a bitch, then you die!
Godnatt

FRUKOST


Ja minsann, jag är lite lat idag så jag åkte till Helen och Alex, och nu står dom och gör frukost åt mig :) Det är bra! :) Äggmacka, mums!

Sen ska vi nog åka till rättvik och kika lite tror jag? Mysa runt på marknaden en stund och se om man hittar nå skrot.

Ikväll då? Hm, Rättvik tror jag :D Kung.

Och förlåt för att jag är sämst på att uppdatera, jag ska försöka bättra mig :P Haha! Hade tänkt lägga upp lite bilder från i Torsdags när jag får ork. Gick ju upp på Gesunda berget då, underbart! Och världens bästaste väder också. :) Men som sagt, bilder kommer!

Nu ser det ut som att frukosten börjar bli klar minsann ;)
CIAO

RSS 2.0