Skor skor skor

i all sin oändlighet! Love it! Har idag klickat bort 580 kronor på 3 nya kärlekar. :) Blev ett par tygskor, (samma som jag köpte förra sommaren, men som var för små och gav mig köttiga hälar.) ett par "vardags-skor" och sen ett par stövletter. Dom jag visade i ett tidigare inlägg :) LÄÄNGTAR tills de anländer!

3:de träningspasset den här veckan blev expressträning. Så skönt! Älskar Kattis pass. Hon verkligen plågar en tills varenda droppe av ork är slut! Men ack så underbart efteråt. Imon får det bli lite spinning, sen blir det inget pass för mig på en vecka. Lite tråkigt, tycker det är riktigt kul nu när man kommit in i det. Men men. Jag och Jessica har bestämt oss för att plåga oss även i Grövelsjön så lite träning lär det nog bli iaf. :P

På tal om skor så sorterade jag ur en hel garderob med skor igår. Hittade rätt mycket som jag inte ens använt. Så har tagit lite bilder, som jag tänkte slänga upp här ifall någon skulle vara intresserad av att köpa eller så. :) Onödigt att kasta bort menar jag, när de knappt är använda!

I morgon ska jag börja skriva min packningslista till Grövelsjön och förhoppningsvis börja packa lite saker också. Så man är färdig och klar på Söndag morgon. Mycke grejjer blir det som ska med.. Alltifrån skoterhjälm till tanborste. Hua, blir nog att sno åt sig största väskan ;) Mahaha!

Har även börjat planera inför min 20-års middag! Kommer bli en rolig kväll tror jag! Med dom bästa också. Kan inte bli bättre! God mat, Alkohol och braigt sällskap! (Y)


Nej om man skulle ta och hälsa på john blund lite kanske? Vore skönt. Och apropå John Blund så har jag börjat få så förbaskat ont i ryggen. Och jag mitt supersnille har kommit på att det kanske har nått med min säng i mitt rum att göra så igår så la jag mig uppe i gästrummet, i min andra lilla säng för att jag skulle se om det blev någon skillnad. Men efter en natt med obehag och nervöst snurrande runt runt där inne så beslutade jag mig för att inatt får de bli mitt rum igen. Men denna gången med DUBBLA bäddmadrasser. Kanske kan funka bra :) För lilla sängen var ju skön, bara jag som är så nojjig och inte riktigt kan slappna av i det där rummet om nätterna. Så vi får hoppas att det funkar med dubbla. Som sagt, är SJUKT mörkrädd fortfarande efter filmen vi såg. Sover med nattlampa till och med. HALLÅ liksom, jag är 20 år snart och beter mig som 5! Haha. PINSAMT. Men så är fallet ;)  Godnatt!


Over&Out
Puss


ge mig?






Vill haa!!! Bara de jag ville säga ;) Nu staan med mamma!
Over&Out
Puss


Skopunkten

Gah, det är inte sant! Jo det är det. Men AHHH! Sååå glad jag blir. Man kan beställa skor från dom på internet nu också! INTE bra för min plånbok. Men ack så bra för mig! :D

Aldrig haft så lätt för att hitta skor som när man var till Camilla när hon bodde i sthlm, när man fick gå på skopunkten. Hittade ALLTID nått där. Och billigt också. Jag menar, ta 3 betala för 2? Kan inte bli bättre. Men så kom dagen hon flyttade hem. Och närmaste skopunkten ligger, hm, ja tillräckligt långt bort för att inte veta, och då gick de inte att beställa på internet heller. Sorgen var enorm vill jag lova mina vänner.

Men si, nu är det problemet löst! Wiiiiie! Och som sagt. Man kan inte gå in där UTAN att hitta någonting...


Så nu är frågan; Köpa. Eller inte köpa? HM!
Aja, ville bara att ni skulle veta det, så att ni kan skriva in det i eran intresseantecknar bok! :P
Puss och Godnatt!


Tjubree

Blev ännu en ouppskattad sovmorgon. Fasen att man aldrig kan gå upp i tiiid! Satan. Men men, nu sitter jag iaf här, har gått upp och ätit frukost.

Nu är det hårtvättning som väntar.. Ska prova lite nya shampon jag fått med Camilla, å se om det är nått för mitt hår. Eftersom att mitt favvoälsklings shampo (goldwell innereffect) tyckte det var läge att ta slut nu när kontot står på 0. Vilket allt verkar ha en tendens att göra då.
Ååå vad jag måste inhandla massa när pengarna kommer. Suck. Bomullsrondeller, sminkborttagning, annsiktsrengöring och bla bla bla.. Men ja ä int bitter :)

Må nog fan slänga igång både en och två maskiner med tvätt idag också såg jag..

Over&Out
Puss

2010.03.22

och klockan är 00.00.

Dagen har bestått av en promenad med Helen och hundarna, handling och tankning, och sist men inte minst ett spinningpass. Inte så mycket. Ausch, är såååå trött på att man inte gör så mycket på dagarna :O Ge mig ett jobb. Har ju iof jobb fr.om. 14 juni. Men det är långt dit. Så kom igen nu va, var lite generösa och ge mig ett jobb nu.

Ooo just ja! Ska på intervju på Scotts i Orsa den 15 april :O Spännande spännande. Man kan ju alltid hoppas att man gör ett bra intryck :P Men sen är det det lilla stora frågetecknet som börjar växa fram. Hm, hur ska jag ha råd med skolan? Åh, bara inte en sån värdslig sak som pengar förstör allt :( Kommer ju jobba i sommar, men en del av pengarna kommer gå till att betala av saker till pappa, och betala hyra här hemma o så. Sen vill man ju ha lite sparade pengar också. Men men.. Måste hitta ett extra jobb tror jag bestämt.

Spinningen ikväll gick suveränt. Går bara bättre och bättre. Och idag så maxa jag pulsen, trots att jag är lite krasslig. Det är kul när man kan börja ta kontroll över sin puls å sådär. :) Trodde spinning skulle vara det tråkigaste som fanns bland alla motions-typer när jag började, men det blir tamefan bara roligare och roligare!
Imon är det cirkel i Älvdalen också. Så de är väl bara å ladda för en till vecka med träning :)

Har börjat få så förbaskat ont i huvet vissa dagar nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Har börjat fundera på vad det kan bero på, och kommit fram till att min syn kanske har försämrats något, och att jag kanske borde ha glasögonen på mig mest hela tiden nu. Ska se om de funkar i alla fall. Annars vetefan vad det kan bero på. Kanske har fått cancer, ha.. ha.. ha.

Nej dags att slumra tror jag.

Over&Out
Puss

The sims

Jahapp. Camilla har smittat mig. Så nu sitter jag här och har precis installerat klart mitt The sims 2. Igen. Haha. Kommer väl bli nörd igen nurå. Nä usch, beroende blir jag nog aldrig. Men kan ju va kul att spela det nångång ibland sådär. :) Men ikväll får det nog vänta. Blir nog till å spela i helgen kanske. Men installerat å klart är det iaf.

Imorgon har jag planerat att städaa å överaska mamma lite tills hon kommer hem. Ska göra det kliniiiskt rent på bänkarna i köket och hallen, städa gästrummet (som förövrigt är fyllt från botten till toppen med mina grejer), Och försöka hinna plocka rätt lite nere i tvättstugan. Tro om hon kommer bli glad? Eller om hon ens kommer märka något. Det får framtiden utvisa.

Idag har jag återhämtningsdag= ingen träning. :P Haha. Camilla jobbar, Jessica är förkyld och jag har sådan konstig värk på vänster sida över revbenen. Så idag passade det mig ypperligt bra att vila.

Ikväll är det sveriges värsta bilförare. HAHA. Nog för att det säkert är manus, men ändå, det är kul å se på. För inte ens jag skulle klara av vissa av övningarna de utsätts för. Inte för att jag kanske är världens bästa bilförare nu då men, jag kan väl köra bil iaf anser jag :P Om annat får ni verkligen LOV att vara ärliga! ;)



Att ett spel för barn kan vara så roligt fast man snart är 20.. Små barn roar sig lätt som man brukar säga..

Over&Out
Puss

2010.03.17

17 mars ja.. Onsdag är det också. Och en månad kvar tills man fyller systembolag. Det känns rätt vuxet. Att kunna gå dit själv. Haha. Så vuxen är jag väl ändå inte, tycker jag. Men det ska bli så gryyymt sköönt! :)

Och sen ska jag ha middag då, lördagen den 17 april för mina nära å kära. Lite go mat, god dricka och sen festar vi? Visst är ni väl på? :) Vore kul!

Ah och snart expressträning.. Och jag som är så mätt :O Hur ska jag orka cykla och stå o hoppa, vifta och flaxa? Hua. Men blir nog bra bara jag fått cykla ner maten en bit till :P Haha!

Känner mig riktigt glad faktiskt. så skönt att det har hållt i sig nu i flera veckor! :) Men har haft någon oroskänsla i magen idag. Vet INTE varför? :S :O Jag har ingenting att vara nevös över liksom. Precis som att jag känner på mig nått. Helmysko.

Åh en sak till, de ringde från kyrkogården, åh jag har fått jobb i sommar med. GÖTT!!! :D

Men nu har jag inte tid och sitta här mer, må byta om!

Over&Out
Puss


2010.03.14

Söndag igen. Fan vad veckorna springer på nu då. :O Tar väl helgen i snabba drag då, i fredags åkte Jag, Jessica och Camilla till Wäsa. Där det sög kattpiss som vanligt. Ska ALDRIG mer gå på att det kommer vara roligt där. Nej ausch! Har haft kul där ungefär 2/10 ggr.

Igår så var jag och Jessica iväg och tränade en liten stund. Sen åkte vi hem, kollade melodifestivalen och bakade scones. Myselijättepysigt!

Idag har vi inte gjort nånting typ. Kollat på film helaaa dagen låång.

Paranormal activity.
Förmodligen den läskigaste jävla filmen jag någonsin etsat fast ögonen i!
& sen att man inte visste om den var verklighetsbaserad eller inte gjorde ju att man blev lite smått knäpp av den. Och inte nog med det, utan vi såg den 2 ggr idag dessutom. :O Först bara jag och Jessica. Sen kom Johanna och Diana hit för dom ville också se den. Så tänkte sure, vi kollar en gång till och ser om den verkligen är så läskig som vi trodde första gången vi såg den. Och ja, det var den!
Efter att vi sett filmen så sökte vi efter information på internet om filmen var verklighets baserad eller inte, och vart inte ett dugg klokare av det. Så då kom vi på den briljanta idén att skicka sms till 118 100 och fråga. Och ja, vi fick äntligen svaret på vår fråga. Men vad det blev tänker jag inte avslöja här! ;)
Verklig eller inte, den har i alla fall förstört min skönhets sömn ett bra tag framöver. Så är ni sugna på att bli rädda ska ni kika på den.
Nu hade jag tänkt att i alla fall försöka sova en skvätt. Så godnatt!


Aboh!!

Over&Out
Puss


Takdropp & träning!

oh det är ju så härligt med vårkänslor! Blev 1 timmes promenad ute i solskenet idag. Skönt! Och sen vart det ett express tränings-pass också nu på kvällen. Så nu är jag väl värd en dusch och ett avsnitt grey's anatomy tycker jag! Och imon har vi bokat in oss på ett puls-spinning pass. En kvart såhär är ju kul på expressen, men får väl se om man tycker det är lika kul efter en hel timme på en stenhård cykelsadel :P Men lär nog vara skönt efteråt.

Nog tjatat om det. Har börjat fundera lite på min 20 års dag. Redan :P haha. Hade iaf tänkt mig att jag skulle ha en 3 rätters middag här hemma, och sen om man drar ut på kvällen, låter inte det som en rätt bra idé? Lördagen den 17 April alltså.. Om man drar ihop ett gäng :) Har inte funderat ut nån meny ännu, men det ska jag luska med i Grövelsjön tänkte jag..

Åh Grövelsjön, det låter så långt bort, men det är det tamfasen inte, bara en månad kvar! Wihoo. Glassa på sjön, massa skoter åkning och skidåkning i en HEL VECKA. UNDERBART. Mm vad jag längtar. Och Jessica följer självklart med i år också. :) Fundrar bara på om man skulle ha tagit golfen upp eller om han får stanna hemma. Beror nog sagt lite på packningen det.. Och ekonomin.
Duschen nu så man hinner se greys!
Avslutar med dessa.


(8) Det är så häslosamt och stärkande i fjällen! (8)

Over & out
Puss


Vasaloppet..?

Söndag igen då. Dessa förbannade söndagar. Trååk. Åkte runt med Johanna lite igår snuttade på nån cider, kikade in till en förfest och hälsa på lite, sen vidare till Johannas kompisar och spela lite spel. Efter några timmars spelande så skjutsade vi hem några till Färnäs och så åkte vi runt lite bara. Skönt. Slutligen skjusades det till Våmhus. Helt okej kväll igår faktiskt :)

Idag då? hm, Johanna bjussa på frulle och vi kikade lite på Vasaloppet. Sen drog vi vidare ner på stan o sådär. Oo just ja, jag och helen tog en promenad med hundarna också. Skönt. Och efter det åkte vi och handlade fika, vilket inte var det lättaste i dessa tider. Fy fn. Mitt i smeten. Tog säkert 40-45 minuter från finnsnäs till tuvan. Så jag tog över ratten så gick hon bort till servus och handlade, och hann till och med gå tillbaka. På den tiden hade jag ungefär förflyttat mig 25 meter kanske. Hahahaa. Det var stopp. verkligen. Vafan, ska inte alla jävlar åka skidor nu då när det var vasaloppet!? :O Inte åka BIL! Nu när de flesta gått i mål, KAN NI INTE BARA FÖRSVINNA HÄRIFRÅN DÅ OCH ALDRIG MER KOMMA TILLBAKA!? Hatar turister tror jag bestämt :P Haha.

Känner mig glad idag. Och det är bra. :) Hihihi :D Nä inte snacka massa skit nu. DUSCHEN nästaaa!

Over&out
Puss


dagen innan dagen med stort F

Torsdag. Vad har man hittat på sig idag? Jo varit och delat ut tidningar med Hellen pellen :) Gick super som alltid, vi e ett bra team tror jag ;) Och sen då..? Jo hjälpte mamma och handla. Var lite mycket idag, skulle handlas åt både mormor och åt oss. Mormor som förövrigt sitter hemma med en nyopererad knäled, och ska ta det lugnt :) Så det är klart man hjälper till! Städade åt henne här i veckan också, blev så fint så.

Jo sen blev det ner på stora staden med Camilla igen, vi mötte upp Helen och tog en fika. Sen gick vi på stan och strosa runt lite, men saatan så det blåste kallt. Fick hjälp av en på glitter att hitta en ny foundation, så nu ska vi väl se hur den är. Bra förhoppningsvis. Jag gillar att handla av dom där inne, dom är så himla glada och trevliga mot sina kunder, sånt vinner man på!
Hm, vad handlades sen då? Jo just ja, ett par nya leggings (mina nuvarande har diverse minnesmärken, från både en och 15 utekvällar) Så a det fick bli ett par nya såna. Och ett nytt vitt linne, så äntligen slipper jag gå runt med mitt trasiga :O Hahaha fattiglapps-varning^^

Assch så fick jag ju pengar från försäkringskassan idag också, Såg ju så fint ut med 3000 på kontot. Men ja, då har jag ju lånat 2500 av pappa, så svisch så var det glädjeruset borta. Bajs. Och dessutom trodde ju jag att jag skulle få rint 2500, eftersom dom på informationen om jobbgarantin berättade att vi kommer att få omkring så mycket. Men jo tjena va, fick 2100. Kan dom göra nånting bra och rätt dom där eller? Aja, fick ju iaf pengar så ska väl egentligen inte gnälla.

Föresten, apropå älgjakt, har tänkt börja läsa lite böcker, så jag undrar om någon har nått bra tips på bra böcker? Tycker mycket om verklighetsbaserat. :)

Nej nu ska jag gooosa in mig i täcket och stirra in i ögonlocken en skvätt! Godnatt!

Over & out
Puss

Dåligt..

Kan ju med liten skamsen min börja med att säga att det inte blev någon träning igår. FÖR det var ju sportlov på cirkeln igår! Så då tänkte jag att man kanske skulle ta å pröva ett sånt där MRL (mage rumpa lår) pass på Morahälsan istället. Aa, vi planerade in det o så. Men sen var Camilla fortfarande krasslig. Då fick jag yttligare en liten idé. Att Helen kunde visa mig runt lite o så på gymmet. Fast hon var på sminkkurs i Falun o kom hem rätt så sent. Och jag var dötrött så jag orkade inte vara uppe å träna så sent. Så nödlösningen fick bli en promenad :) Så så skamsen behöver jag väl inte vara :P Men ikväll minsann så vart det expressträning på morahälsan. Mycket jobbigt. Men ack så skönt efteråt :)

Fan jag låter ju som världens träningsnarkoman eller nått!? AH och det är jag ju VERKLIGEN INTE. Så nog pratat om det nu. 

Kollat på fuskbyggarna ikväll. ( och tamefan, jag sket i premiären av Grey's :O ) Fy fan vilka jäkla idioter och pantskallar det finns. Att man ens har mage att lura en familj så. Usch. Tur att herr Timell är och styr upp lite!


Sitter och funderar på vad det var jag egentligen tänkte skriva i det här inlägget, och kommer inte fram till vad. Minne som en guldfisk. Så det får bli nanna kudden. Klockan ringer ju åtta imon, o då äre agera tidningsbud som gäller. Eller ja, sällskap till budet kanske man ska säga.

Over & out.
Puss


Snooooooow

Fan så det ska snöa då. Blir nog ingen vår än på ett tag som det här ser ut iaf. Men jag klagar inte :) Mysigt med snö, och skulle det bli varmt och det smälter, så ja, är det mysigt med vår också :P

Lördagen var rätt trevlig :) Lite mycket för vissa bara ;) Höhö. Camilla färgade även håret på mig i lördags. Skitnöjd. :) Mihihi.

Annars inte mycket som händer i mitt liv. Köpt gymkort på mora hälsan, så nu ska man fan komma i form till sommaren. Och det på riktigt den här gången också! Så jag börjar veckan med Cirkelträning i dalen imon, På onsdag expressträning på MH och torsdag spinning tror jag. :) Så ska man nog vara inkörd på banan sen.. :) Och JA, det känns så JÄVLA sköönt att få börja träna! Mihihi.

Dagens klagomål; Fryser om fossingarna och har ont i ryggen. Bläsch.

Oh ja, har sökt lite mera jobb idag också. Men är fortfarande fast besluten om att jag vill ha jobbet på kyrkogården! That's it.
Over & out.

RSS 2.0