HOHO?


Har haft en trevlig helg tillsammans med Jessica,Matilda & Emil! Vart en tvådagars malung tur o retur. :)


Nu sitter jag här i min ensamhet. Mamma och Pappa är på minisemester i stugan så jag får sova själv här hemma. Uppskattar inte riktigt att sova ensam här hemma. Förstår inte varför? Får sån olustig känsla bara jag ska sova ensam här. Hm, men med 11 ljus och två lampor tända, samt öronproppar så ska det nog gå bra hoppas jag.

Haha, känner mig verkligen som en fjantig 4 åring. Men ja, jag är faktiskt mörkrädd. Kan inte sova när det är bäcksvart. Förstår inte riktigt vart min mörkrädda sida kommer ifrån? Har aldrig förut varit mörkrädd, inte ens när jag verkligen var 4 år. Det började nog typ för 2 år sen. :S Å nu kan jag inte sova utan nått som lyser! Skooona mig från detta va va vaaaa?

Aja, lär väl ska sova en stund då trots allt. Godnatt på er! :)



Ofattbart. Mina tankar går till er idag, vårt kära Grannland Norge. Oförståeligt det som har hänt. 92 oskyldiga ungdomars liv. Och liven utöver det i explosionen. Oförståeligt. Tragedi.
"Idag är vi alla Norrmän"


TJUGOFÖRSTA JULI


Dagens rapport från mitt ganska så, tjaa, avslappnande liv?

Sov till halv elva i morse typ. Sen ringde jag morastrand, o åt lite frukost. Efter det fick jag i uppdrag av Helen att åka och gå med hundarna & ge dom lite mat. Så jag tog med mig mamma och hundar så for vi ut till Vika för att titta till hästarna så dom höll sig där dom skulle. Smitningsbelägna Pilan hade ju stått utanför hagen på vägen o väntat på matte i morse :) "men släpp in mig då snällaaaaa".. Helen hade bara behövt öppna hagen så hade hon gått in. Knäpp hest.

Har även gjort slut på lite mer pengar på den där röda saken med fyra hjul där ute idag. En ny drivknut dagen till ära. Så nu hoppas jag att Fredrik vill byta den åt mig snart. :)

Sen har jag följt med Helen och Alex å flytta hästarna till Älvdalen på ännu mera bete :)
Tajkonlasset Volvo hund&häst AB stannade här o hämtade upp mig och så bar det iväg uppöver.

Tittut

Väl framme så var det två lyckliga poppohestar vi släppte ut.



Hälsade på moster också.

Å imorgon blir de upp å hoppa i tid, för då ska jag följa Helen o jobba, sen rida och på kvällen blir det Malung med Jessica! :)

Bahhh, ibland så vill man strypa sig själv... Se o lär..



Ja men visst har puckot lagt telefonen brevid vattenflaskan, o så har den ju droppat så checkt på telefonen! Inte blött i sängen, nejnej, men i telefonen var det våtmark i alla fall. Torka den och hoppas på det bästa.
Aja, blev många bilder i dagens inlägg. Men de är väl sånt som är kul o titta på istället för bara massor av text :) 

Oh bannemig vad tiden kutar iväg, nu måste jag stänga dom blå om jag ska orka med morgondagen.
NattiNatt


ONSDAG


Jobbet idag gick ganska okejbra i allafall. Snoret & febern höll sig borta som tur va. :) Men kändes inte alls kul att va sjuk å massera i 5 timmar! Men aja, nu äre gjort iaf.
 Ikväll blev det lite Orsa yra med Helen. Kikade runt lite grann. Tycker bannemej att Yran börjar bli lite fattig! Mindre å mindre folk, mindre musikanter och mindre drag.
De va bättre förr ;)

Sitter just nu å biter på naglarna lite, för imorgon tas beslutet om vem som får lägenheten! Gissa om jag ska gå upp å ringa till morastrand imorgonbitti å fjäska... ;)

Taxametern tickar, John Blund kör ikväll!
NattiNatt


SYMPATI SÖKES?


Det är syndigast i världen om mig idag känns det som. Inte gjort någonting idag, för jag har inte orkat att ens lyfta rumpan från stolen! Jo för att gå ut på altanen å sätta mig på en annan stol då förstås. Sjuk å eländig kallas de väl för. Trodde jag var feberfri idag, men så duschade jag, (alltså, jag gjorde nått mer ansträngande än å sitta still) å vips kom denna förbaskade frossa tillbaka.. Önskar att jag hade kunna få lite sympati vaa? Nån som typ serverar nybakt bröd till frukost på säng, bäddar ner mig å sätter igång film åt mig o kliar mig lite på ryggen. Finns det nån sån snälling där ute så bor jag i Selja! Koomsi.

Nu sitter jag (för omväxlingsskull) i fotöljen med datorn i knät, försöker samla lite energi tills imon, då jag ska jobba i Tällberg också. Attans! Var tydligen svårt å få in nån annan oxå med så kort varsel. Så får hoppas att min dundernässpray håller snuvan borta i alla fall under tiden jag har kunder. Annars kan det lätt bli snörvelsoppa av alltihop.

Vill göra om här i bloggen lite, men finner ingen ork att hålla på riktigt, har ju inte ens nått roligt "bildprogram". Skulle ha fixat ett sånt så kanske de händer nått.. :)
Nej ska gå å trycka munnen full av alvedon å följa med å titta på när Helen rider..
Då jag inte själv har orken att ta en av hästarna.
C U


OM DU VORE EN BLOMMA Å JA EN KO, SKULLE JA ÄTA OPP DIG FÖR DU VAR SÅ GO




Blommar rätt fint i Mammas rabatter nu. :)


.

What are words if you don't really mean them when you say them? Ibland förstår jag mig inte på dig. Ledsen & besviken.

TIPS!


Gillar ni kriminalare borde, eller måste (!!) ni se denna. Brottet. Första "delen" eller säsongen består av 20 avsnitt på en timme var ungefär. GÖÖR spännande hela hela tiden! Och man kan inte lista ut nått i förväg för det tar nya vändingar hela tia. Har man sett ett avsnitt kan man inte sluta titta, jag lovar ;) Ni lär inte bli besvikna iaf. Är själv i full gång med att få tag i den andra delen nu.



Dagen i sig har bjudit på åska, brottet, jobb och ridning, helt okej dag! Det sistnämnda började inte alls bra, puckohest :)
Sprang iväg med tyglar å träns hängande längs backen. Trasslade in sig och stannade och väntade på att jag skulle trassla lös han. Men han är rätt söt ändå den där mannen :)


Mr. Wiggley, en riktig Mr det..

Nej sova kanske? Åh, var ju så duktig igår å komma i säng i tid, men icke då ikväll, skit. Men men, Godnatt då.
Puss!

It must have been love
But it's over now
It must have been good
But I lost it somehow


MULLER


Åskan började precis rulla igång nu när jag lagt mig tillrätta i sängen. Hm, hoppas den håller sig på avstånd å låter mig sova! Och hoppas det blir fint väder i morgon, för då blir det Rämma och solning för blekfisen.

Bjuder på en skrattgaranterad filmsnutt såhär i midnattstimma. Det är Tobbe och Tobbe som står för showen på Öland. Jag skrattade så tårarna sprutade när jag såg det första gången! 


Bäst å stänga dom blågröna nu innan det mullrar igång alltför mycket.
Godnatt! :)

 


MUMS


Idag har jag varit ganska så på hugget i alla fall! Började dagen med att massera Kusin Tisa, catchiiing 350 kronor rikare. Sen blev de fika med vatten, smörgås med sallad från växthuset (De såkallade nya livet), Supergött!

Å efter det sög hon tag i gräsklipparen så de stog härliga till, slog rekord för klapparvägen 35 bannemej! Sprang nog fan runt med klipparn.

Och sist men inte minst hjälpte jag mamma med maten. Gott blev de! Åhååå så jag var värd det efter matchen med gräsklipparn!
Kan ju till å med vara shysst å bju på receptet faktiskt ;)


Fräsch Sommarkyckling med Currydressing
Kycklingfileér (ca 5st)

Till marinaden:
1 dl Citronsaft
2 dl Olja
♥ 4 tsk Citronpeppar
♥ Dragon
Lägg kycklingen i marinaden i några timmar.

Till dressingen:
♥ 2 dl creme fraiche
♥ 1 dl majonäs
♥ Curry, salt & peppar efter smak 

Stek kycklingen i ugn, 175 grader i ca 25 min. Låt svalna och skiva upp!
Servera med en god sallad!


Yummiiee! Supergott & Superenkelt!
Nu blir det kvällspromenad med Hanna!

C U


IDAG, ONSDAG


Var vi först till Frisör Linda i dalen jag och mamsen. Hon fick sitt hår färgat. :) Så nu ser vi likadana ut! Haha! Sen rullade vi vidare mot Kåtilla, för där hade bästaste Farmor Mimmi dukat för Våfflor :)
Så de blev våffelkalajs med Mimmi, Farfar, Mam, Faster Marina, Lelle, Tisa, Henrik och lille Erik :)




Erik lagar egen mat han.




Nu stänga dom blå en stund!
C U


VILL HA

Sitter här framför datorn en stund medans Johanna och Galle är i fullfart med att flytta in i nya lägenheten :) Blir Tacomys där ikväll å så sover vi där inatt. Mys! Imorgon är det lika med hemfärd. Men inte förns klockan 17.00. Så blir att åka in till stan å låsa in väskorna tidigt imon så ska vi göra stan under dagen :)

BTW, nu är hon sådär kär igen. Skokär. Bahhh...



299 kr Tradera. 0 bud. Ska jag lägga ett ellerrr?
Beslutsångest. Dom skriker ju efter mig! .... KLICK. Där var budet lagt. Men iaf dom är ju
 asläckra. :*


RSS 2.0