Helgen

Rätt händelserik faktiskt. Började med att jag var häst,hund,katt och kanin vakt åt Helen torsdag och fredag. Pidon knaprade upp 2 ibumetin för mig på torsdagkvällen och blev väldigt dålig på fredagen. Vetrinärbesök och allt. Stackars Cupidon.. "/ Och DUMMA mig som inte ställde undan min påse på en gång. Han har varit dålig sen fredags morse tills nu ikväll. Var meningen att vi skulle åka till falun med han. Men så piggna han till. Tur va väl det.

I lördags vart det utgång. Skitkul! Och verkligen skitroligt att få träffa Emma igen! :) King kväll. Väldigt. Brukar inte ha kul på Wasa. Men med rätt folk omkring sig så blev det riktigt bra. ;)

Ikväll ska jag nog till bonäs till Johanna :) 

För varje dag som går och ju mer jag får höra blir jag mer och mer äcklad och ledsen. Jag förstår inte! Vart tog dom jag lärde känna vägen. Ingen av er har efter detta något kvar hos mig. Bilden av er i mitt huvud kommer aldrig försvinna, och den gör mig ja, knäpp och förstörd.

Jag hade kommit på bra väg att börja glömma dig efter senaste gången vi träffades och pratade och allt kändes faktiskt bra trots det vi bestämde då, jag började bli glad igen, min tillit hade nästan börjat vuxit för er. Men sen att ni träffar varann gör ju att man hamnar på ruta 1 igen och allting rullas upp igen. Precis som sist. Vem som helst, men inte någon vän. Då hade jag nog varit glad för din skull och kunnat fortsätta på samma bra väg jag kommit och acceptera det. Men nu, nej. Fy fan. Påminns om det jämt varje minut allting. Inte en minut utan att jag tänker på det.


This is a BIG fucking NO NO!


Önskelista och stulna pengar

Var ett bra tag sen sist. Tappade faktiskt lusten helt att skriva sen sist. Inte så kul att bli bemött med sånna dåliga kommentarer. Men men nu har det börjat klia i fingrarna igen.. :) Och en sak som är lite knepig, är att när jag slutade skriva så har antalet läsare skjutit i höjd. Haha.

Vart en mycket givande dag igår. :) Åkte till Helen vid halv nio och vi mockade lite åt hästarna och gick med hundarna. Efter det tog vi oss en ridtur. Rätt lång, och sprang lite med dom idag också. Wiggley har ju fått en sadel av Helen nu :) Ja sen körde vi lillhästen en liten vända också. Efter det en till promenad med hundarna. Och på kvällen va jag på på cirkelträning. Så inatt sov man bra gött vill jag lova.

Jo just det. Måste ju berätta om den lilla incedenten som hände på cirkelträningen som gjorde mig så himla FÖRBANNAD. Hade en hundralapp med mig som jag skulle tanka för när vi åkte hem. Jag tog ur den ur jackfickan eftersom att jag hade hört att någon fått något stulet i sporthallen nyligen. Så jag tog hundralappen, mobilen och bilnycklarna och la dom inne i värdeskåpet i gymnastiksalen. Efter cirkelträningen skulle jag ta mina grejjer och gissa vad. Jo, NÅGON mycket STYGG människa har STULIT min hundralapp som LÅG I VÄRDESKÅPET!
Va?! Då kan man inte ens ha värdesaker där man SKA ha dom. SUCK. En hundring är inte mycket, men för mig som knappt har ett ruttet öre är det jävligt mycket. Tog av dom pengarna jag har slitit ihop ute på pappas jobb, och det sved till och med när jag tog den där hundralappen från spargrisen. :P Säkert någon snorunge som ändå får studiebidrag varje månad som snott den. Jämt ska det jävlas för den fattige. :P Hade inte Lisa och Alex varit med hade jag inte ens haft råd att åka hem. HOPPAS DU MÅR BRA NU JÄVLA ÄCKEL som snott den. GAH.

Har börjat fundera mkt på vad jag önskar mig i julklapp. Och nog är det massooor. Så tänkte väl försöka skriva en önskelista här då för dom som är intresserad i vad för skit jag vill ha :P

Pengar
Presentkort
Volym-master
Högtalare till bilen
Extern hårddisk
Ny dator (Den här har nog inte mycke till livslängd kvar)
♥ En såndär kabel man kan ha mellan datorn och te.x förstärkaren (inte en aning om vad en sån heter)
♥ Ridstövlar + sporrar
♥ Én ny kamera (min har börjat bli så jävla seg)
♥ En ny tvbänk
♥ Hårinpackning och balsam (goldwell)

Ja listan kan nog göras lång. Och jag vet att jag önskar mig mycket mer än sådär. Men kommer inte på just nu vad mer jag önskar mig.  Så jag får väl fortsätta bygga på listan allt eftersom :)

Nu ska jag lägga i en tvätt sen upp och äta lite frukost. Bye


Onsdag

Ska börja detta inlägg med att svara på den Anonymas kommentarer i föregående inlägg. Visst jag är inte speciellt positiv ibland, men jag har också lite svårt att prata om saker jag känner, och har min blogg för att ventilera mig själv och mina känslor, och det hjälper mig. Så om det nu är så besvärligt å läsa, LÅT BLI DÅ! Detta är min blogg och det är jag som bestämmer vad jag vill skriva. Och som sagt. HATAR anonyma som skriver saker, men dom kan fan inte stå för det. Så undra vem fan som ska stå på sig.

Puh*

Ikväll har jag kollat på Grey's. :) Var rätt krångligt avsnitt. Vet inte riktigt om jag gillade det. :P Annars har det inte hänt speciellt mycket idag.

Träningen igår har gjort sig påmind också. Väldigt. Hehe. Men de är skönt med träningsvärk, då vet man att man gjort något bra.
Btw, det snöade när jag gick hem från Camilla för en stund sen. :) Hoppas det snöar mer imon nu då. :)
Nu sängen. Eller först lite bejeweled blitz på facebook. Natti ♥

Knepigt

Denna mystiska ständiga feber alltså. Vart kommer den ifrån? Vad är det för fel på mig? Många frågor snurrar i mitt huvud. Alla dessa prover visar INGENTING. Mitt immunförsvar är helt normalt och visar ingen infektion. Jag har gjort allergitest men reagerade bara på katt, men någon sån äger jag inte. Men VAD är det då som gör att jag ständigt har 38 graders feber!? Jag vaknar på morgonen, går upp. Då har jag omkring 37.5. Jag äter lite, kanske tar en promenad. Sen är jag död. Helt slut. Och tempen ligger på 38.3. Utan anledning? Har idag haft feber i ungefär 2 veckor. Innan dess var jag nog frisk en vecka. Och därföre sjuk också.

Jag vill få svar på vad det är som gör att jag är sjuk jämt och alltid har feber. Jag orkar inte göra någonting! Och det gör mig frustrerad och litet orolig att gå runt såhär utan att varken jag själv, läkare eller sjuksköterskor vet vad det är för fel. Jag är inte lat. Jag vill träna, ut och gå långpromenader och springa. MEN, jag orkar inte vad som helst pga detta. Jag orkar fan inte ha det såhär mer.
Ska till min läkare igen den 11, och göra ett utandningstest. Det är mitt sista hopp, om inte det visar nått så vet jag inte. Nästan så att man hoppas på att man är allergisk mot nåt bara för att man ska få veta vad det här kommer ifrån.


Nu ska jag göra mig lite mat. Senare åker jag och Camilla till Älvdalen på cirkelträning. Även om jag inte borde för tempen ligger på 38 som vanligt, men denna gången tänker jag faktiskt trotsa det. För jag vill inte sitta hemma längre. Jag får väl ramla ihop då om det är så. Men jag tänker trotsa den här skiten ut ur min kropp nu eftersom ingenting verkar hjälpa.


Feelings

Kvällen igår kan jag väl inte direkt påstå var det roligaste jag vart ut på men men. Ställer upp på mina vänner. Dagen idag har varit händelse lös i princip. Träffat Camilla lite å så. :) Annars inget.
Fan vad jag bloggar när jag egentligen inte har någonting att skriva om? Jag är knäpp.

Jag hatar känslor! Äckliga saker som bara förstör och får en att må piss. I flesta fall iaf för mig. Men utan dom hade man väl inte överlevt heller antar jag. Men förstår bara inte hur länge man ska behöva må dåligt. När det ska bli en annans tur att få uppleva lycka och nånting bra. Vad har man gjort för att behöva må så här?
Tog ett par änglakort hos Camilla. Och fick ett kort; New Romance Partner när det handlade om inom snar framtid. Och dom där korten stämmer nästan alltid. Så man kan väl hoppas att det vänder för mig också snart då.
För det behövs nu.


RSS 2.0