MONDAY

Å ja, helgen var kung! Så jävla kul jag har haft! Började med att jag, Emma och Camilla satt här hemma o drack lite. Sen drog vi till Orsa åkte runt runt. Sen bjussa Tommy på en kortisvända i sin kärra. Och sen vetefan, men kvällen slutade iaf i Camillas 142;a. King! Och nästa helg är det Vansbrocrusing, Ojoj nu börjas det. :P Blir fan en tuff sommar det här känner jag. Men fan vad bra den ska bli! Är såå taggad.

Och om en vecka börjar man jobba också, GÖTT! Kyrkogården igen. :) Saknat det!

Men nu ska jag iväg på lite fiffel med Jessica. Hon ska ha nå saker till studenten :P Och ja, JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK, vill ta studenten IGEEEEN!!! :O

CIAO

?

Vad är egentligen meningen med livet?


OOOJAA!

Min dator är livs levande igen! Som jag saknat dig. eller? Ja till viss del i alla fall. Men tack kusin för all hjälp! Dock är det nått fel som är trasigt med min cd-läsare. Dåliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

Well well, inte en krona till jag tänker lägga ner på min skrutt nu, så när den dör igen så får den fan förbli dö :P

Och min bil.. Ja, min bil. Inga kommentarer, helst. Men, den går nääästan så bra som jag vill igen nu, med betoning på nästan. jag visste det! Att du kan, mitt älskade lilla lingon!
Puss och kram skumbanan!

HELGEN

Som ni kanske ser har jag "lite smått" ändrat design här på min blogg. Och med "lite smått" menar jag att jag setat här halva dagen och fixat o trixat dessa smådetaljer. Så nu snurrar ögonen i skallen på mig. Men ska man vara fin får man lida pin ;) Men detta är ju riktigt kul när det går som man vill! :) Så jag antar att jag kommer fortsätta :P Haha. Men en sak får jag fasen inte till, och det är att ändra storleken på rubriken i inläggen? :O
Och det är fan det enda som krånglar också :P Annars med min tur krånglar ju allt. Så det är ju positivt i alla fall.

I vilket fall som helst så har jag tillbringat mestadels av helgen i Venjan med Alex,Helen,mormor,morfar, och moster :) De vart fyrhjuling, fiske, sol och mys! :) I Fredags hade Helen med sig hundarna också. Men dom skjutsade vi hem senare på kvällen, för dom var verkligen helt slut efter dagens springande o badande :P Men här är ett gäng bilder på dom i alla fall!


2 skogstroll :)


Bada o bada o bada! Styx tog sig en lång, svalkande simtur, utan att man ens kastat pinnen.


Vakade inne i vassen. Styckan trodde någon kastade en pinne så han simma ända bort dit för att upptäcka att där inte fanns någon pinne.


Simma simma..


Cupido och pinnen.





Bästaste stället!



Pidon myser i gräset.




Mys i solen.


:)


MR kapten

Jag tror bestämt att de små liven trivdes rätt bra där :P

Nu ska jag krypa ner i sängen, för i morgon så ska jag följa med Jessica & co till Borlänge.
CIAO!

TANKAR

Precis kikat på Grey's Anatomy. Bra som alltid :) Men jag förstår inte, alltid efter jag sett det så sätts mina tankar i rullning. Programet är typ som en slags tunna som öppnar locket för min hjärna och säger; Töm ur och rensa bort skiten här.
Jag har inte en aning om varför det blir så bara för att jag tittar på en egentligen obetydlig jävla serie?! Jag menar hallå? Vad har jag för fel.. Tankar som dyker upp har i vilket fall som helst ingenting med fjantiga jävla serier på tvn att göra. Men ah, jag vet inte. Men det sätter i alla fall snurr på min hjärna :S Jag är en tönt. Jag är ett freak.

Ikväll är det i alla fall tankar om mig själv som snurrar. Varför är jag som jag är? Varför har jag sånt uselt självförtroende, varför är just jag den med sämst självkänsla. Varför är jag så jävla feg, och osäker. Jag har fått för mig att min blyghet och osäkerhet får folk att undra vad fan det är för nått dom står och pratar med egentligen. Det får folk å tro att jag har nått fel. Är vad jag har fått för mig.
Jag fattar inte varför jag inte tror på mig själv! Just nu känner jag bara mig som den fulaste, äckligaste, konstigaste, och den mest korkade människan på den här planeten.
Och ensam känner jag mig. Men det vet jag att jag inte är! Så varför känns det så? "/ Jag fattar inte.. Jag känner mig så fucking jävla vilsen! Vart vill jag i mitt liv? Vem är jag? Vart ska jag? Vad ska jag? Vad kan jag? Känns som det inte finns mycket som jag kan ärligt talat. Det mesta jag gör gör jag fel på. Vissa stunder känns det så. Att jag inte kan någonting. Känns som jag aldrig får höra att jag är bra på nått eller att någonting jag gjort är bra. Allt sånt ses förbi och man får istället höra allt man inte gjort, allt man borde gjort, allt man gjort fel. Alla människor behöver höra att dom är bra ibland!

Ibland, även fast jag inte borde, så saknar jag dig. När jag känner mig såhär vilsen. Nere. Självhatisk med noll självförtroende. Förr i dessa situationer var du där och stöttade upp mig. Du fick mig liksom på fötter igen genom att säga saker som puschade mig, saker som fick mig att undra vadfan jag tänker om mig själv egentligen. Du fck mig att stå upp rakryggad och taggad för livet igen. Du fick mig att känna mig bra på nånting. Nudå? När du och jag är så långt ifrån allt det där man bara kan komma. Jag klarar av det utan dig, för det har ju funkat nu i ett xx-antal månader. Om inte år. Men ja, jag saknar nog dig rätt ofta i dessa situationer.
Men, jag borde inte.

PROMENAD

Nu ska det här gås långa raska promenader, varje dag!
Har hört att detta ska vara det bästa för att gå ner i vikt, och har ju faktiskt erfarenhet av det sen tidigare också! Så nu jävlar lägger jag i en högre växel!

OM jag inte sover så jävla länge på mornarna kanske man hinner med en promenix innan frukost. Sen några träningspass i veckan på det. Nu vore de väl själva faan om man inte skulle se nått resultat va!? Banne mig alltså. Nej UT och gå med mig var det nu!
CIAO


SOVMORGON

Ja det har minsann råkat bli en vana nu. Ställer klockan på 09.00. Den ringer, jag trycker på snooze och somnar om i tio minuter. Andra gången den ringer har jag redan tröttnat på att snooza, så jag stänger av klockan. Och vaknar sen 11.15 varje jävla morgon! Lite trött på mig själv nu faktiskt.  Hur ska detta gå i sommar, när jag måste ta mig upp sex varje morgon?! Skärpning Angelica!

Aja nog om det. Igår så kollade jag o Camilla på den där dokumentären som gick på ettan häromdagen. MC FUSK & CO. Nej fy fan för mcdonalds säger jag! Hur fan dom behandlar personal och mat. BLÄ! Har ÄNNU EN GÅNG insett varför jag INTE tänker söka nått jävla jobb där! Never ever :) Uuuäk. Men aa, tycker alla borde se den.

Tro vad denna regniga dag har att erbjuda då? Hade ju tänkt ge mig ut på en promenad, men vädret tillåter tydligen inte det. Så får la se vad man hittar på sig istället. Blir ju iaf Express träning ikväll hoppas jag.

Nä dags å försöka göra nån nytta kanske?
CIAO

SOL SOL SOL

Äntligen kom den! Hoppas bara den får stanna en stund nu då. :) Har precis kommit hem från en Promenad i sommar värmen med hundarna. Är nämligen lite hundvakt åt Helen idag.

Förövrigt så har jag läst ut min bok nu. Och ja, jag ska SÅ få tag i "ett cp bra liv" också! Vilken människa. Blev så glad av den där boken. Man borde vara glad över vad man har egentligen. :) På kvällarna är jag ibland lite små deppig, men när jag tar tag i boken, redan efter 3 rader så är jag gladare. Vilken glädje spridare, den där Jonas. LÄS DEN!

Nu ska jag ut och njuta av solen en stund till.

CIAO

AKUTEN

Idag när jag donade ute på gården ringde det i Mammas telefon. Det var Alex som ville prata med mig, men jag var ju ute så han sa åt mamma att jag skulle ringa upp sen. Vilket jag gjorde. Han var på Akuten. Vilken människa ringer och säger att man ska RINGA UPP när man ligger på akuten!? Han är bra puckad min kusin ;)

Well well, jag släppte allt och for dit. Det lilla klantarslet hade vrickat foten! Illa också. Fotknölen såg ungefär ut som om man hade stoppat in en tennisboll under huden. Men inget brutet i alla fall. Kom in en läkare (?) och en praktikant som skulle linda foten åt Alex. När de kommer in så tittar läkaren på mig och Helen å säger;
- Har du två stycken som skrattar åt dig nu?

Alex vägrade ju att lösa ut ett par kryckor, så när han skulle trixa sig ut genom dörren, tittar läkaren på Alex;
- Behöver farbrorn en rullstol?

HAHA jag dog där av skratt tror jag. Vilken läkare. Vi gick och Alex hoppade på ett ben mot utgången, då läkarn ropar efter oss;
- Du lilleskutt! Stanna till i receptionen så får du dina röntgenbilder!

Haha! Jag dog en gång till. Tänk om alla läkare vore sånna, då skulle det nästan vara kul att göra illa sig. :) Humor ska dom ha dom jävlarna!

Bilen. Ja denna bil. Var ju inne på RH-bilmek idag. Åkte dit och hämta igen den, och fick höra av Patric att den skulle gå som den skulle nu. Åh vilken lättnad som sköljde över mig! ÄNTLIGEN en bil som INTE hackar och lägger av!
Men så kom då det lilla Men;et. Åkte ner på Mora, där la den av första gången på väg ut i en korsning. Fasiken. Och den la av både 2,3, och 5 gånger. Satan, blev lite förbannad, men lugnade mig med att den faktiskt inte rycker. Och det var ju det felet som oroat mig mest.
Fortsatte köra hela dagen i min glada tro om att bilen var någorlunda hel igen. Jag var såå glad!

MEN när jag kommer vid Hemus där, påväg hem från Akuten, så börjar fanskapet rycka igen! Då kan jag säga att det var jävligt nära att jag skulle sattsa fullt in i en björk, så arg jag vart!!! 2500 på INGENTING!?!?!?!?!?!?!! :(

Den där bilen är nog förföljd av otur. Mitt sparkonto är empty, tomt, ekoooo ekoo, Lingonet har mjölkat ur varenda ruttet öre av mig. Men ändå, likförbannat, står den där i karporten, med SAMMA jävla fel, och hånflinar åt mig.
Så, vad göra nu? :O

Nej ska ta och lugna mina nerver lite med några kapitel till i min braiga bok innan jag somnar :) Tror det kan vara läge för det nu.

Puss & Godnatt!


GRYMT SA GRISEN

Japp, idag var det fan inte nådigt på spinningpasset! Såg fan döden himself passera i pereferit. Så som sagt tidigare, 75 min spinning=Angelica död. De sluta fan aldrig susa i huvet tror jag :P
Men efter en liten bit mat och en dusch så ska jag nu äntligen lägga mig i min säng och njuta av min nya bok! Har bara läst inledningen än, men redan där har jag hunnit skrattat x antal gånger. Tror detta kommer vara en superbraig bok :)

Imon ska lingonet in på RH bilmek ännu en gång under sin livstid, Däcken ska kollas upp, för fanskapet drar så mycket åt vänster att du knappt behöver vrida ratten i vänsterkurvorna, och DET är väl ändå inte normalt, när däcken är nya och balanserade :P Sen ska dom se om det finns en möjlighet att hitta de övriga felen på den också. Vilka är; Den lägger av titt som tätt, när den blivit varm rycker den och apar sig och sen är det säkert nått mer också.
Men jag är positiv och hoppas på att min pärla kan få en diagnos som inte är alltför smärtsam för plånboken.

Nej hopp i lopplådan var det.
Puss & Godnatt

TOKIG I SÄTER

Haha jaa, det är ju tydligen deras nya logga eller nått. Shit, pinsamt. Men men, följde iaf med Mamma till säter idag, hon skulle dit på någon undersökning. Efter det drog vi till Blge. Käkade lite o sen så kolla vi runt lite snabbt i kupolen..

 

Blev en ny foundation på make up store, eftersom jag i fyllan i villan var så klantig och slog sönder min andra. Eller ja, bilen gjorde då väskan hamnat utanför xD Haha! Men ja, är huvudet dumt får plånboken lida!
Sen köpte jag "grabben i kuvösen bredvid" som jag pratade om i ett tidigare inlägg. Och så hitta jag en drinkbok också! Kul kul o ha nått å mixtra med på förfesterna sen ;)

Alex var här nyss och kollade på min dator, och den fick bedömningen att hårddisken håller på att säga godnatt. FAN. HAR INTE RÅÅÅÅD med en ny Så ja, jag antar att det blir till att läsa på kvällarna nu istället då. Men det verkar vara en bra bok iaf :)

Nu byta om och sen spinning. Vilket jag inte alls känner mig speciellt taggad inför idag :P 75 minuter=jag kommer vara död när jag kommer hem igen. För jag är redan nu supertrött..
CIAO

PIC's

Var ju till Rämma en sväng i fredags. Med Helen och hundarna o hälsade på mamma o pappa i stugan. Tror allt de små liven gillade det. Så i sommar blir de mycket rämma känner jag på mig :) Blev ett gäng med bilder också.


Springa upp och ner, upp o ner, ner o upp.


Pidon lycklig i riset.


Styckan tar ett dopp. (Sista isen på Rämmasjön hade gått upp helt under samma dag)


Livet på en pinne ;)


Två nöjda pojkar.


Styx har fått nys om brorsans pinne..


Och då kan det gå såhär istället. Lika envisa båda två! Sprang sådär uppför nästan hela backen och båda vägrade släppa.


Favoriter är vad ni är i mina ögon! :) Världens bästatse ♥


Fönstret var väldigt uppskattat. Så länge vi var där inne stod dom o spanade.


Styckan har fått syn på nått.


Gräver en ny vik åt oss.


Styckan :)

Sådär. :) Nu ska jag ta o stoppa nått i magen innan jag far på spinning.
CIAO





OCH DÄR VAR ÄNNU EN HELG FÖRBI

Vilken har bestått av följande; Helen, hundar, rämma, alkohol, chaffis tjaffs, pannkakor, rättvik, sång, langos-suktande, langos-agrresioner, gå ut på långbrygga, frysa arslet av sig på långbrygga, gå in från långbrygga, tårar, skratt, frysa lite till, värma sig i Fländers merca, träffa lisa, donken, hem, Nattprat med Helen, en himla evighet till väntan på någon, och efter det tillslut äntligen sängen. Och så vart det ännu en gång Söndag. Det var min helg det i korta drag! Nu blir de natta!
CIAO


CP

Idag kan man nästan säga att jag varit lite duktig. Plockat rätt på rummet, tvättat lite, vikt tvätt, bädda rent i sängen osv..

Och sen har jag fått träffa Sara idag också! Trevligt, snacka lite skit om allt o inget. :) Skjutsade upp henne till Dalen, och sen for jag till Helen när jag ändå var i älvdalen. Så vi åkte på Östängs och tog oss en glass och pratade :) myys!

Har väl egentligen inte mycket mer att skriva för dagen. Joo! Helens mamma visade oss ett videoklipp igår på tv4.play om en kille som var CP-skadad. Och jääklar vad man blev berörd. Han gick in i hjärtat på nått vis.

Ni borde se den! Eller nej, ni MÅSTE se den. Att man faktiskt kan ha ett bra liv även fast att man är cp.

Här hittar ni klippet. Eftersom jag inte hittade igen det på youtube och inte heller vet hur man lägger upp videoklipp från andra sidor så får ni länken bara :) Och så letade jag reda på hans blogg också. Kan ju vara kul att läsa :) Och den hittar ni här!

Jonas Helgesson heter han. Och han har skrivit två böcker om sitt liv, den ena "Grabben i kuvösen brevid" Och den andra "ett CP-bra liv!" Jag tror nog tamefasen att jag ska ta och läsa dom, även fast jag inte gillar att läsa böcker så känns det som att jag kommer gilla dessa. :) Han åker även runt och gör föreläsningar och stand up. VILKEN KILLE!

Detta var allt för ikväll mina vänner. Nu sängen för att imon följa med Helen o köra tidningar.
Natti


LOV'E

Kärlek

Vill säga en sak innan jag somnar. Och det är att mina vänner, är det bästa jag har. Vad skulle jag gjort utan er? När man deppar, är det ni som lyfter upp en på benen igen. Är man glad, är det er man delar glädjen med. Vi stöttar varandra och finns för varann. Skulle ALDRIG för allt i världen offra er för nått annat. ALDRIG. Det har ni mitt ord på.

Jag älskar er ♥




PIC 'S

Yes, tänkte nu lägga in lite bilder från valborg :) Men först lite irritation som måste ur mig ;) Höhö. VARFÖR KAN FOLK INTE KOMMA PÅ EGNA saker!? Istället för att HÄRMA andra! Och dessutom försöka tro att man kommit på nått själv. Visa att man kan tänka själv kanske? Eller ska jag börja skriva åt " också eller? Sånt gör mig så förbannat IRRITERAAD! Så ja, tack. Det var skönt. Hoppas bara budskapet gick fram :) Faast, var väl ingen jättegrej, men ändå, sånt där som man bara går och stör sig på och irriterar upp sig. Men aa, nog om det.

Lite bilder nuråååå gott folk!


20-års kalaajs för Camilla & Anna med grillning, lekar, alkohol och annat smått o gott!


Gitarren kom fram också! :)


Blev lite sjungande..


Ena födelsedags barnet!


Alex fick den stora äran att köra oss till Rot, på lite Rot rot Rock 'n roll!


eey!


Ig & du! ♥


No comments!


Day number 2! Haha det va bra segt innan man var på banan igen vill jag lova. Men ah, det gick tillslut tydligen :P

Det var ett gäng med bilder. Som förövrigt är tagna av Helen :) Suuuuuuperduuunder kul har det iaf varit! Och jävlar vad jag önskar att de anordnade fler sådana där kvällar i Älvdalen som drar så mycket folk! Det hade vart toppen!
Men jag offrade dock en grej under fredagens galenheter, hm, mina nyyya superbraiga foundation från make up store, låg i min väska, som i sin tur hade råkat hamna halvt utanför bilen, vilket vi upptäckte ungefär vid läde. Så aa, det var bara glaskross kvar utav den. BRA ANGELICAA! Men mitt puder låg i samma väska, och det var HELT intakt, stämpel o allt fanns kvar. Fattar inte hur det kunde hålla och inte en tjock jävla glasflaska? Mysteriuum.. Blir att punga fram 250 spänn till då o fixa sig en ny! Jävla fan vad arg man blir ibland.

Onsdagskväll idag vilket innebär bra tv nu kl 21.00! Greys greys greys!
CIAO


Oj oj oj

Ja jävlar i min lilla låda vilken jävla HELG det har varit! Kanoners! Haft superkul hela helgen! I fredags var de kalas som gällde, med lekar och alkohol med mera. Sen drog vi vidare till Rot, på billy opel. Och jävlar i min själ vilket ös det var! haha, ja. Blev kanske några för mycket för mig där. Men de får man leva med! Och lördagen, började seeegt, sket i gesunda backen, för de var ju så kallt! :P Så jag Helen Jessica Camilla jessicas kompis och Alex käka lite pizza o sådär. Sen så åkte jag och Helen runt i bilen lite med Alex bara. Och så vips var vi i Färnäs. Där det bjöds på whisky och mintu, och därmed spårade min andra kväll också ur! Men de var så lätt VÄRT alltså :)

När jag vaknade i morse, visste jag nog ärligt talat inte riktigt i vilken del av mora jag befann mig i. I nusnäs av allla jävla ställen!? ;o Vad hände liksom. Aa dagen har i alla fall varit en av de segaste i mitt liv! Setat upp och sovit till o från i 3-4 timmar. Shit. Den här helgen tog hårt på mig kan jag säga. Inte nog med att man inte vet var man är, så upptäcker jag dessutom att mina ben är så fyllda med blåmärken så jag är lika fläckig som lilla gubben! Och min arm är blå. Jag måste haft en rolig helg! Och tack alla ni som gjorde den så jävla BÄST! Puss på er. ♥

Fundera fundera fundera.. Shit, varför måste jag vara så tveksam jämt. Och så jävla osäker. hm. fundera fundera fundera fundera.. Vrida och vända..

RSS 2.0