TJUGONDE

danföredanföredanföredanföredanföredopparedagen.
Har nästan inte gjort någonting idag. Sov länge, gick ut och gick med Helen och sen åt vi och satt å pratade. Sen gick vi hem hit igen å så åt vi igen. haha! och sen tog jag mig en dusch också. Å nu ikväll har vi sett lite tv, å vart till hästarna en snabbvisit.

Meen, igår var de andra bullar! Då vart det bak av julgodis för hela slanten! Det blev Snickers, Arraksbollar, Marsipanfigurer och Gravad lax. Det sist nämnda är kanske inte riktigt julgodis. Eller, jo de är det bannemig!


Grymt sa grisen ;)

Två Styx.

Försökte mig även på att göra en Cupido, men det gick inge bra!

I alla fall så blev snickersen kalaaasgoda! Kommer nog ta slut inom kort. Så nu får ni allt komma hit å smaka några bitar! Sen har jag ju lussebullar i frysen från förra veckans bakerier.. :)

Men nu blir det natti natt för mig!


TJAT

Här sitter man, mitt i natta å tänker att jag ska snart gå å lägga mig. Tänkte så för 1 timme sen också. Haha! Fastnade i julklappsletande på tradera.. Ajaj. :)

Idag blev det fikamys på stan med Camilla, Helen och Johanna å sen va vi å kollade på utlottningen "handla och vinn". Men vann man nått då? Nej. Det där med vinstlycka har jag nog tappat nånstans. MEN jag har hittat en jacka som jag bara såååååå vill ha! Har varit mycket tjat om vad jag vill ha nu i de senaste inläggen, men så får det väl vara nu i juletider? :) Inte för att jag tror att den som ska se vad jag vill ha läser min blogg (Mam&Pap) men ändå :P


Den svarta. :)
Näe för sista gången, NU SKA jag gå å lägga mig!!!


HOOODILADIIIHIIIII


JULLOV! Äntligen! Som jag längtat. Blev en ganska bra sista dag på praktiken också, fick superbra omdöme, presenter och de bästa av allt, vi fick avsluta de hela med ett kurbad! :) Hääärligt! Så trots en sådär praktikplats så avslutades den bra i alla fall.




Fick paket från partylite idag, hoho, mina lyktor! :) Göööörsnygggggga!



Och jag kan typ offra vad som helst för att få ett par skor från iron fist.. T.ex. dom här..

PUSSSSS på dom.. Men men, lär väl aldrig ha råd med dom, fattig student som jag är :P haha!
Näe om man sku ta å sova lite då kanske?


HEJSAN HOPPSAN


Här satt man å var down, men vet ni vad man gör då? Man tittar på skor. Och dör lite.. Se själva..








Nya fotbollsskor?


snyggaste gummistövlarna ever!! Hm nå, visst blev man gladare? Å kärare.. Mhhhhhmmmmmmm ahh vill ha! Skorna är från märket iron fist om nån undrar :)


SJÄTTEITOLFTE


Ja jag vet, nu har jag varit sådär superdålig IGEN å uppdatera. Lika bra att ni vänjer er. haha :) Sitter här å äter på ett kokt ägg. Japp, för det har jag lärt mig äta igen. Slutade tycka om de när jag va liten å så har jag trott att de va lika äckligt som då fram tills för nån dag sen, då tog jag mig för å smaka igen, å faktiskt, de va ju gott :) Allting känns så himla bra just nu! Vet inte varför. Kanske för att det snöar?
Har vart å tränat 2 ggr på nya gymmet också, varav en gång ett pass zumba. Riktigt rolig träning! Va så kul att man glömde bort tiden :) Så har jag pratat med dom å hoppas att dom ska fixa mitt "abonnemang" så jag fortsätter med mina 199 i månaden istället för 299. Fräscht å fint gym har de då blivit. Så nu vore de väl själva fan om man inte skulle orka dra sitt feta arsle dit lite oftare!

Å Helen har flyttat hit till H-heden också, känns superbra! Hon bor kvarteret neranför mig, furuvägen, så nu kan vi springa över till varandra kors å tvärs :)

Hm förutom en sak så känns allt bra, å de är den där förbaskade praktiken! Vaaaantrivs nå så fruktansvärt.. Dock är personalen supertrevlig, men tråkigt att vi bara får stå å massera 80% av dagarna, när vi ändå sagt till. Armarna å handlederna börjar på å protestera lite nu faktiskt. Men får väl stå ut den lilla tid som är kvar av den här praktiken.
Fick i alla fall Frans&Bryn färgning idag på praktiken, nöjd!


Dock ser ögonbrynen lite tilltuffsade ut innan färgen på huden försvunnit. Men känns fräscht med lite färg! Å snart blir det håret också :) Fortsätta med lila eller ska jag bli röd igen måntro?? Det är frågan det..

Å sen har jag ju köpt världeeens skönaste fleecetröja/jacka! mmm jag bor i dom numera :)

100 kronor st på intersport, så jag köpte två :) En rosa å en svart. :)
(skitiga speglar, jag vet!)

Näe nu ska jag krypa till kojs å nanna lite. Natti natt :)


RSS 2.0