BRRRRR


Nu är hösten verkligen här! Börjar bli kallt i lägenheten också innan värmen har hunnit ikapp. Nu skulle man minsann haft någon o gosa ner sig med i soffan under en filt med massa tända ljus framför en film. Men ja, ensam i kolmörkret går också.. Får väl lov å göra det i alla fall :P

Blev i vilket fall som helst bara slipning av min "byrå" ikväll, får bli målning på söndag eller nått.

Har setat å läst mina gamla blogg inlägg, å vad ska man säga? hahh ung å dum :) Ganska roande ändå faktiskt :P

Blir jobb i Tällberg i morgon också. Ska göra en behandling som jag aldrig har gjort förr på en kund, endast fått den förklarad för mig i telefonen nu på kvällen. Hur skall detta gå? Supernervös är nog bara förnamnet. Men det lär väl funka som allt annat. Ne nu kallar visst sängen på mig, vi hörs! 
 
Avslutar med en bild.


<3


DUKTIG

Japp idag ska jag leka duktig. Ska åka hem till Selja å Måla lite möbler å tvätta lite. Å påvägen ska jag åka till Hanna och så ska vi ringa ett viktigt samtal. Å om det hinns med en promenad också! Kanske hälsa på Camilla en sväng med. Sen är jag ju bjuden på middag hos min käre kusin idag :) Får se vad det blir för delikat då.. Spännande.

Helen; Dom hittade jag på stadiums hemsida :) Kanske ska köpa dom nästa vecka :)

Testkörde även min diskmaskin igår, funkade gööörbra! Så jäla gött å slippa diska för hand.
Nej om jag skulle ta å göra ett ryck nu då så de blir nå gjort :)
C U


TUESDAY

Vart en kort dag i skolan idag, slutade tolv. Så skööönt! Å i morgon är de långdag igen. Slutar nio typ. Men så börjar jag iaf kvart över två så det är okej i alla fall. Ska assistera dom andra bara.

Har förövrigt varit och hämtat ut min vänskaps ring hos Claes. Den som jag hittade i lådan som vi har spån till kaninburen i. För det var ju så att mamman tappade den i vintras när hon skulle göra rent i kaninburen, så hon hade över allt spån i en låda och silade igenom det med en finmaskig sil säkert 5 gånger utan framgång. Å så vips när jag hällde ut spånet i sommarburen i somras så klingade det till, å där var den! Då mamma fick en ny vänskaps ring i julklapp så fick jag denna i hittelön :P Så lämnade in den för förminskning å nu sitter den på mitt finger. Göööörfin :)



Haha värsta livshstorien blev det ju, aja.

Mina träningsskor har nu gett upp, så jag har sett ett par som jag blev väldigt förtjust i. Så tänker lägga dom på nån slags önskelista å hoppas att jag blir rik..

Inte så pjåkiga va? Ser sköna ut. Men det ser min säng också ut nu, så natti natt!


ALFAPEET


Beroende? Japp. Farligt beroende framkallande. Men skojj :D Alfapet på telefonen är det självklart jag pratar om. Önskar bara jag hade fler vänner att spela med! Vänner som man känner igen alltså.

Aow, just ja, fick en del fina presenter i Lördags på inflyttningsfesten :)


Hade en trevlig kväll i alla fall :) Hihi.

Har haft våra första SPA kunder idag. 5 stycken närmare bestämt. 5 timmar på rad, åfan jag överlevde det också :P Gick riktigt bra förutom att hälften av leran slutade nog på golvet. svart överallt :P
Nästa vecka är det dags för ALGINPACKNINGAR! RING Å BOKAA! 0250-55 22 86 :)

 Nä ska fortsätta mitt Alfapetspelande tills jag somnar nu jag..
Nattinatt!


MMMMMMM



Gött moos!

Hanna har varit här å bakat bullar medans jag har städat. Det kallar jag en vän ;) Haha. Vaniljbullar med mandelmassa och vit choklad som fyllning. Vanligtvis gillar jag inte mandelmassa alls, men den gör dessa bullar magiska, krämiga å goda! mm!

Receptet är, tjaa, som ett vanligt recept på vaniljbullar bara att man hyvlar på mandelmassa å river vit choklad på fyllningen också. Rekomenderas att prova! Det är nomnom :) Eller om Hanna nu har någon hemlig detalj som jag har missat, det vet jag inte. :P

Nej nu sova så jag orkar upp i morgon bitti å städa & fixa i ordning här hemma till morgondagens inflyttningsfest! Å det ska jag hinna innan jag ska till Tällberg å jobba. Hade inte haft lust. Alls faktiskt. Men men, det är ju pengar i alla fall.

Nattinatt!


ONSDAG


En dag närmare helgen. Dagen i skolan var helt okej idag. Mycket skratt. Men sitta å rita å hitta på saker en hel dag? Hm, nja, ibland känns det lite som att gå på en förskola. Men det är vad jag tycker.
När jag kom hem så fick jag ett rejält ryck å diskade upp alla burkar, bunkar å allt annat tjaffs som jag har packat upp. Å plockade rätt på allt som låg å drällde i köket. Så nu ser i alla fall ett rum i den här lägenheten okej ut. Man får liksom beta av rum för rum för att få nån ordning. I morgon blir det garderoben å alla kläder som ligger i säckar som får sig en omgång. Och vardagsrummet om jag har orken kvar till det. Ska ju ha drop in massage i skolan till 19.30 imon kväll för att få ihop pengar till klasskassan.

Jessica å Micke kom precis å hälsade på mig en sväng, å bullar hade dom med sig också! Så blev en snabb kvällsfik innan dom skulle vidare. Myspys! Gillar att få besök.

Neej, nu är reklamen slut, å breaking news med Filip & Fredrik börjar igen!
C U!


FÖR INATTTT


Dags för tredje natten här då. Första natten sov jag = noll. Nästan, för inte blev det många timmar för fröken i alla fall. Många nya ljud å man ligger å lyssnar på allt å spänner sig för minsta lilla ljud, usch, lite jobbig natt rent av. Å igår, andra natten, sov jag lite bättre i alla fall, för då öppna hon fönstret lite lite, så hon kunde lyssna på regnet istället för alla ljud. Det funkade mycket bra. :) Meen, nu regnar det inte, så hur ska det nu gå för fröken Persson inatt? Hon som ska upp tidigt i morgon för å åka till skolan, så inatt måtte hon få sova!

Å hon plockar å plockar, men får aldrig nån riktig ordning här. Känns det som. :S bahh. Får göra ett till ryck efter skolan i morgon.

Neej nu mot sängen!
 Natti natt!


ASPVÄGEN 40D HINDRIKSHEDEN


Exakt där bor jag numera! :)
Var ett tag sen hon skrev nått här nu såg jag.. Dags för lite uppdatering då? Det jag har roat mig med den senaste tiden har varit att packa flyttlådor, köra flyttlådor, Packa upp flyttlådor, packa flyttlådor, köra flyttlådor and so on.. Å inte är ja färdig än heller. KAOS kan man väl lite lätt kalla det tillstånd som råder i min lägenhet nu? Lådor å grejer ÖVERALLT!!! Å min lust att fixa till detta har flytt sin kos lite plötsligt..

What a messsssss!


Sov här första natten inatt, kändes ganska, tja, konstigt? Sov ju inte så speciellt bra i alla fall. Lyssnat efter minsta lilla ljud hela natten känns det som. Inte blev de bättre av att ventilationen surrar mer än en jetmotor. Nästan i alla fall. Men jag vänjer mig antar jag.
Hah! Å jag har det ju så bra så jag kan snylta av grannarnas internet, hihi! Funkar super. Dom får skylla sig själva när dom är så osmarta å har oskyddat! :P Men jag ska skaffa eget internet sen. Inte direkt prio 1 på min lista just nu. Får se hur bra jag klarar mig ekonomiskt först å främst. Och nu när detta funkade så bra är det verkligen inte prio 1.

Nej, dags å ta tag i det här! Sätta igång lite bra musik å plockaaa..


RSS 2.0