FREEEDAAAG


Trött chey... Flänger runt å stressar hit å dit. Bahh.
Tränat på lite behandlingar idag i skolan. Å man blir nååådigt trött av å få två 1 timmes behandlingar på en dag. Helslut. Men men, bara å bita i, för snart kommer Helen så ska vi ut å gå en sväng. Sen ska jag bannemej träffa min johanna innan hon åker till sicilien imorgon. Sååå avundsjuk.

Björn Rosenström spelar på bowlingen i Rättvik ikväll. Det hade vart kul.. Men jaa, får väl se om de blir lugna puckar eller fartfyllda. :P

ska stänga ögonen nån sekund å vila innan promenaden.
Pussheey


MUSIK&MOTOR HELGEN, 1 VECKA FÖRSENT

Torsdag. Sen var det Fredag va? Wiiiihoooo så är man ledig tills på Onsdag. Fy FAN vad skönt!
Är bra med slö nu efter denna dag. Usch å fy. Har nog inte tagit igen mig riktigt efter helgen tror jag?
Just ja helgen. Blev inga kort tagna som vanligt. Jag är tamefan tvärkass på de där med å ta kort när man är ut på party..

Men ialla fall så var helgen suuper! På Fredagskvällen blev de en cykeltur halvvägs upp på byn med Johanna, sen gömde vi cyklarna på de i särklass tvärsäkraste stället ever! Kameraövervakat å allt ;) Men var, de kan ni ta å lista ut själva! Sen så mötte vi upp Helen på byn å så gick vi runt där en vända. And guess what?

 Där stod du, mitt framför nyllet på mig. Ohh, det skar som en blixt genom hela mig tror jag? Bahh. Satt där alldeles mitt emot mig. Och nog fanns det kvar, det där gamla "blickspelet" vi hade förr. :) Hm, har nog banne mig sett dig en gång i halvåret nu, fan rekordmånga gånger det.. Haha!

Ja sen blev de vidare på fest med Nordin o co. Kul kul! å sist men inte minst parken. Dock vart det svinkallt där på kvällen! Brrrrrrrr vad jag frös då alltså! Blev en hel del liftande denna helg också. Haha, GALET! Men fy fan så skoj.
Lördagen blev inte sämre den heller, snarare bättre ;) Hihihi.
 Byn, kolla alla grymma bilar, sen parken. Stiftade bekantskap med en goooooo göteborgare. ;)
 Å så hem. Liftining såklart! Haha, det var liksom lite utav vårat koncept den här helgen. 
Å så vakna man på söndagen- POFF! så var allt över i en pust. Shit vad denna helg gick fort. Alldeles FÖÖÖÖR fort! Vill ha den igen. Å igen. Å igen!

Och snart helg igen som sagt.. Då blir det middag med Hanna o Co sen lite utgång i Mora för att avsluta denna partysommar. :) Eller ja, avsluta å avsluta, blir ju en inflyttningsfest hos mig inom snar framtid också. 1 september är lyan min!

Nä tro om man ska göra ett ryck å duscha o sen krypa ner i lopplådan? Troo dee. Men först ett filmklipp som jag såg nyss. Den där Percyyyyy han kan han!


2011-08-11


Åå är så mjuk å len av allt skrubbande :) Ganska lyxigt å få flera SPA behandlingar om dagen på skoltid. ;) Har fått massa annsikts behandlingar också, så finnarna lär väl spruta fram nu till helgen antar jag.. För visste ni de, får man finnar av en produkt i början så är de ett bra tecken, då rensas ju skiter ur.

Försökt sig på att packa lite också då. Beger ju sig till Älvdalen i morgon. Musik & Motor står på schemat!
 Plockat ihop nån grej sådär, men usch så tråkigt de va! Så jag slutade ;) Fortsätta imorgon. Blir väl nån stresspackning förstår jag där man glömt hälften. Tur hon har en packningslista!
Får väl se om jag tar nått kort, är ju sämmmst på det i alla fall. Men nått ska de väl bli hoppas jag.

Gå å sova lite då kanske så att man är pigg o gla i morgon?
Nattinatt


SPA


Nu har vi dragit igång med SPA, jag är faktiskt ganska laddad och har fått tillbaka intresset igen. Känns kul :) Ska bli roligt när man kan alla produkter å så.  Idag fick vi utföra första behandlingen på varandra efter att ha fått en introduktion av susanne igår. Det blev en turkisk scrubb! Skööööönt var de iaf :) De är ju det mest fantastiska, att vi kommer få alla KERSTIN FLORIANs SPA behandlingar. LYX på SKOLTID kallas det ;) Blir ju spännande hur mycket produkter man inbillar sig att man behöver nu då.. Haha!



En o en annan produkt det där. Och peng. Allt detta sammanlagt är värt ca 150 000 kronor. Tänk vad pengar. Och tänk att vi får prova allt i denna guldgruva? Som sagt, ganska så taggad nu trots allt inför denna kurs!
SPA terapeut here we go :)


Är världens tröttaste! Segheten kommer nu efter att jag igår natt endast sov 3 timmar. Var ju iväg till Rättvik i tisdags kväll/natt. Så får styra mot sängen snart. Men magen kurrar så först får det bli lite fil. :)

Nattinatt!


FILM

Just tittat på filmen som gick på 4an. Smekmånaden. Jag vill också vara kär. Ha fjärilar i magen. Men det kommer väl en dag när jag själv spelar huvudrollen i den där romantiska komedin. Hoppas jag :)

RSS 2.0