Money money money

Ja den här dagen började fint för fröken Angelica.
Åkte med pappa till hans jobb vid kvart i sju och hämtade hem bilen som stått där och tinat över natten (och attans så skitig den var under snön! Kunde det inte rinna av tillsammans MED all is och snö?!) Sen for jag raka spåret hem, ner i mitt rum och tände lite ljus och kröp ner i sängen igen. Åh så skönt det är att få lägga sig igen och veta att man inte BEHÖVER vara uppe så tidigt :) Så där gona jag ner mig, myste på och somnade så småningom igen. Mamma smyger in i rummet vid tio tiden med ett kuvert och säger försiktigt; Go morgon, du har fått brev från försäkringskassan, jag tror att du har fått pengarna nu sa hon med ett leende. Åh tänkte jag. Låg och drog mig lite en stund, sen öppnade jag kuvertet. Det var INTE så bra som jag trodde. Det där jävla brevet förstörde hela min morgon!

Ska ta det här i korta drag lite från början. Pappren man fyller i från försäkringskassan för att få pengar förstod jag mig inte riktigt alls på när jag skulle skriva i. Eftersom att det är så himla viktigt att man gör rätt osv så kontaktade Helen,(hon hade samma fråga som mig) försäkringskassan och frågade dom hur vi skulle göra. Och för att vara extra säkra gick vi till arbetsförmedlingen också och bad om hjälp. MEN likförbannat stod det i detta jävla brev att jag fyllt i fel på pappret, och det tar dom alltså två veckor att komma underfund med att jag gjort fel för det första. Och för det andra, tar det yttligare två veckor från det att jag skickar tillbaka pappret med rätt anteckningar tills jag får mina jävla pengar. SÅ, den 8 mars får jag mina pengar. Förhoppningsvis. När jag egentligen skulle ha fått dom IDAG! 
VADFAN, här frågar man liksom dom som ska kunna det där, dom som har HAND OM SKITEN om hjälp, och får fel ändå!? Snacka om att helvetet bröt lös här hemma i morse. Knölade ihop den det där jävla brevet och kastade det långt åt helvete. Fy fan. Att dom ens har mage å göra så!? Så ska skälla ut dom och fråga vad fan dom håller på med.

Som tur är så har jag en snäll pappa som ställer upp. Så jag får låna dom där 2500 som jag egentligen skulle ha fått från försäkringskassan, så får jag betala igen när dom pengarna kommer. Men som sagt, det är väldigt bra att dom gör papper som dom själva inte ens kan med! JÄVLA STÖLL! (Haha, korta drag var det jaa. Eller nått)

Men eftermiddagen blev bra iaf, Pannkakor hos världens bästa farmor Mimmi, och sen cirkelträning på det. :) Så nu ska jag sova och hoppas att bli väckt av något trevligare imorgon. Godnatt på er. :)

Rena sängkläder och frusna bromsar.

Nuuuuu är det faktiskt RENT och fint i mitt rum. Luktar gott gör det också. Rena sängkläder har man med, så sköööönt. Mina favoritlakan, hade dom innan, så jag tvättade dom och hade i dom i sängen igen. Jag bara ÄLSKAR dom. Alldeles mjuka och gosiga. Som på hotell ;)
Så nu har jag krupit ner i min nybäddade säng, och som sagt så luktar rummet riktigt rent, och så har jag tänt lite ljus. Myspyys! Kommer sova gott resten av natten känner jag :)

Helen skulle komma och hälsa på här ikväll, men så ringde hon och fråga vad det var för fel om både ABS och Antispinn lampan lyste och bilen inte rörde på sig. Hm, det visade sig att hennes bromsar frusit fast totalt. Och det endast under 20 minuter. :S Så stackarn fick åka ända från flygplatskorsningen till morkarlby, till hennes syster med en bil som ett hjul stod helt still på. Men jag hämtade henne så hon fick komma hit en stund medans bilen tinade och sen skjutsade jag dit henne igen. Jävla bilar. Hörde även från en annan idag att hans bromsar också frusit lika jävla fort också. :S Knepigt. Hoppas innerligt att mina bromsar vill mig väl och låter bli att frysa ihop!

Och justifan, jävlaaar vad fränt att Sverige fick ett guld och ett broms i SAMMA lopp! Härligt grabbar! Haha, känner att jag nästan börjar bli föör insatt i OS. Nej fy fan.

Nu mina kära vänner så ska jag sova som fan!



Mysigt vaaa va vaa

Puss och kram skumbanan


Städaaa

är nog inte min favoritsyssla. Inte då idag i alla fall. Går trööögt. Men sköönt sen när det är fint iaf :) Känns typ som att jag städar bort 1 sak i timmen. Så jääääkla seeg idag. Och så har skitvädret anlänt. Eller ja skit och skit, snö tycker jag väl om, men om det kunde snöa lite fint sådär istället för att det ska storma och blåsa så det snöar åt alla håll och kanter. Snöar ju för fan åt alla håll förutom NERÅT. Aja.

Bara att rycka tag i den här skiten på riktigt en gång för alla! Plocka, damma, städa, putsa, tvätta, skura, plocka, damma, städa, putsa, tvätta, skura, plocka, damma, städa, putsa, tvätta, skura

Uppsala

Klockan 07.05 för att vara rätt så exakt så hämtade Helen upp mig. Sen bar det av neröver i "snökaoset". Helen agerar numera budbil till uppsala åt TRYCKET i mora. Idag leverades det plåt. Skitsamma. I vilket fall som helst tänkte vi att det kunde väl bli en okej resa trots bara en bandspelare, för det finns faktiskt radio, som sagt tänkte vi. Hm. Tror vi hann höra på 3 låtar sen gav den upp. Happ, tyst ända till gävle typ. Då tänkte vi fan det sitter ett band i bandspelarn, vi kan väl ha på det då så det låter iaf. Åh vad va det då tro? HAHA jo ÄLSKADE BARNVISOR. Blev till att lyssna på det en stund. Eller ja, till och från mest hela tiden i 9 timmar.

Men sen mina damer och herrar, när vi kommit tillbaka mot Mora igen efter dom där 9 jävla timmarna med BARNVISOR i öronen, så knappar smart-angelicapersson på EN just det EN knappjävel och radion funkade klockrent. VAH!? Så där har vi setat i 9 timmar UTAN radio när det bara var att trycka på en knapp!? Smartass. Men nästa tur så får vi väl hoppas att det blir en annan bil som åtminstonde har barnvisor på CD istället för kasettband.

Åh just det, bakluckan på bilen gick inte att stänga, så den var bara igenputtad. HEJJA TRYCKET! Och nu vet alla vad dom lyssnar på hela dagarna, HUJEDA MIG SÅNT BARN HAN VAR EJ VÄRRE TÄNKAS KAN! Bullfest bullfest bullfest HELA DAN!
Var en rätt så rolig tripp ändå faktiskt ;) Haha.

Stod igår i mitt horoskåp att jag skulle få ett kärleksbrev idag som skulle göra mig glad och alldeles pirrig i magen. Men nått sånt dök aldrig upp. Så fick Johanna nys om att jag inte fått något, då skrev hon ett till mig. Haha hjärtegull! ♥
Kvällen har tillbringats i Bonäs med Camilla, FREDAGSMYS! Hela allihopa samlade framför tvn :) Åsa,Kurt,Camilla, Camillas mormor och så jag. Trevligt. Och nu blir det fan sööööööööööööva!
Puss och Kram skumbanan




Fuckingjävlaaapråtteskålshuvudsk*ksfiskf***afköävcmvss äckel radio.
Tacck, nu fick jag ur mig alla mina aggritioner från dagen.


Avslutar inlägget med det gulliga brevet. PUSS


Rubrik var det ja.

Huvudvärken en aning bättre efter promenaden! Lite gladare också efter att ha fått gått å rensa tankarna lite och fått sig en dos av Johanna :)

Ska snart hämta och skjutsa Jessica till busstationen. Sen hem och umgås med nästa goding en stund. Camilla :)

Åh glömde berätta att helgen har varit superskön. Rämma båda dagarna med sol, skidor och skoter. Underbart. Tror nästan att jag åker upp nån mer dag i veckan och tar en skidtur till om vädret tillåter :) Nee om man ska ta å byta om lite och fara då?

Puss


Monday

Vaknar klockan elva och har störtont i huvudet. Ligger i sängen till kvart i ett och funderar över livet. Går upp och äter frukost. Hm, intressant dag. Inte. Usch. Mår skit idag :O

Vad är meningen med livet? Hm. Jag kan inte bara sitta här och slösa bort det? Hur ska jag få tillbaka livsgnistan igen.. "/ Att vissa kan suga så MYCKET energi ur en. Fattar inte. Önskar jag kunde radera allt från förr. Då menar jag verkligen allt som har med dessa personer att göra. GUD SÅ SKÖNT DET SKULLE VARA! Bort bort booort.

Försöker verkligen att hålla humöret uppe och inte tänka på det. Men tankarna spårar in på det spåret automatiskt. Inte nog med att man kämpar ifrån det på dagen, nej då får man lov att drömma om skiten också. Fy fan. Det har förstört min dag i alla fall. Usch usch äcklad ledsen och sårad av den här skiten. Borde ha räckt med en knäpp med fingrarna att få bort det ur huvudet.

Måste hitta livsgnistan igen, försöka få ordning på mitt liv och hitta någon att älska. Men för att kunna hitta någon måste jag få bort all skit i mitt huvud för att kunna börja om. För detta ska fan inte få förstöra mer än det gjort redan.

Men har iaf de bästa vännerna man kan ha, som får en på bra humör igen. ♥
Sorry för mitt negativa inlägg (igen). Men man får lov å skriva ur sig skiten ibland :) Puss och kram skumbanan!


01.14

är klockan. Borde nog ha somnat för längesen. Men har kollat på film och skrattat och skrikit ikapp med Jessica tills för en stund sen. Åh vi kan ha våra störda anfall vi två. Verkligen. :) Haha. Gjorde nog min dag.

Men hur som helst. Så har jag kommit underfund med att det är under dom här sena timmarna mina tankar börjar gå som 1000000 ångvältar inne huvudet och jag blir bara förvirrad och nere. Så, ännu en gång, VARFÖR sitter jag uppe såhär sent JÄMT!? bajs.

Och kvällen slutade som de alla andra flesta fredagskvällar, bråk. Man får höra hur dålig man är. Jag vet inte när jag fick höra att jag var bra eller gjort någonting bra sist? hm. Kanske när du var här. Kanske inte. Jag vet ärligt talat inte alls när jag hörde det senast. Bara att få höra någonting bra om sig själv från någon annan kan göra en dag så mycket lättare för mig. Och för många andra också.

Ah jo, livet är bra stört va? Ibland så. Rätt ofta numera.

I veckan ska jag i alla fall få träffa Sara Halvarsson. Vilket kommer bli underbart skönt! Få träffas och prataaaa prata prataaaa massor om allt. Saknat det. Verkligen. Så det kommer bli super! Längtar redan.

Ska ta och slå ögonen ifrån denna grymma värld. Godnatt.

Somewhere far in there, I still wish, you where here.


Jag suger och spyr

för jag är en vampyr!

Vad ska man hitta på å skriva ikväll då tro? Kan väl börja med gårdagen då. För idag har det inte hänt ett skit!
Igår så följde jag med Camilla till Falu lasarett en vända. Hon gjorde allergitest och sen for vi ner på stan en sväng :) Gick och åt mat å sen kikade vi i lite affärer. Lyckades även spendera pengar som jag inte ens har. Köpte en supersnigg klänning för 99 kronor. Skulle ha kostat 299. Så snacka om CAATCHIIING! :) Träffade Jessica gjorde vi också. Hon har praktik på Carlings så vi kika in, trevligt å träffas lite. Även om det bara var en snabbis! :) Sen for vi hem. Snip snopp slut.

Och sen har jag funderat lite. Och det finns nog en som jag nog kommer vara lite sådär små svag för jämt. Det där lilla suget i magen liksom. Eller i alla fall för en lång framtid skulle jag tro. Vad äre med dig människa!?
Konstigt va. Tjottahejti konstigt. :) Men jag gillart tror jag!

Fan vad dryg jag är! :D Godnatt med eeeer!


RSS 2.0