THE DAY AFTER YESTERDAY

Yes, och fy fan vad jag inte skulle ha vart ut igår, för min hals protesterar nå så fruktansvärt idag. :P Men det är nog värt det, för det var en trevlig kväll i Helens v7a :) Vi hamna ju såklart på donken också när vi kommit till mora, men har nog fan ALDRIG tagit sån jävla tid att äta en cheese. Fick ju för fan tugga 4563132 gånger för att kunna svälja. Min hals är rejält tajt nu kan jag säga ;) Haha!

Och idag står våfflor på schemat, hos bästaste Farmor Mimmi! ♥

Ne om man sku leta rätt på nått å trycka i sig då. Hm yoghurt eller nått annat flytande får de bli.

TjinG


MOORNIING!

Japp, vaknade för ungefär 2.5 timme sen. Helt otroligt va? Men det är tack vare min hals, mm vad jag älskar den just nu. Haha. Har setat och letat dunderkurer på google mot superhalsont. Och nog dök det upp en och en annan, så ska alldeles strax åka och handla lite ingridienser, så får vi se hur det går!

Fick för mig att rostat bröd skulle riva bort lite skit, sagt och gjort åt jag rostat bröd till frulle, och mjaa, tro om det inte blev lite bättre? Och kolsyrat vatten verkar också funka okej. Men jag ska lägga in recepten på dunderkuren om den funkar sen!

Om jag får någon bukt med det här så lutar det åt Malung en vända ikväll. Hoppas hoppas :)

Kostar 200 in. Dyrt eller inte dyrt? Vissa säger att dom tycker att det är mycket pengar. Men nej, jag kan faktiskt inte hålla med dem om det. För det är faktiskt uppemot 10 dansband på en kväll som spelar, och 200 är väl då ingenting?! Tänk BARA LASSE STEFANZ i Idre tog ju 200 i inträde, och DET är dyrt! För ett band. Så Nej, jag tycker 200 inte är speciellt mycket att bråka om när det är 10 band :) Men får se om jag ska gå in eller inte, kan ju vara minst lika kul utanför :)

Nej nu ska jag åka och inhandla lite kuckelimuck-dunder-medecin!
TjinG

MHHHAAA!

GÖR MIG FRIIIIISK! Någon?


TORSDAG KVÄLL

Och här sitter jag. Ensam. Sjuk. Och känner mig verkligen ensamast i världen också. :O Gillar inte att vara ensam för länge, jag börjar tänka så mycket då.. Och är det nått jag hatar så är det att ha 1000 tankar i huvudet. Jag vill bara vara. Men men. Som sagt, sitter här ensam, uppkrupen i en fotölj, Precis tittat på en film i min ensamhet. Det stormar, regnar och lever fan ute. Ska jag vara ärlig, så är jag faktiskt skiträdd när det är storm, och än värre när jag får lov å vara själv. Inte ätit nått just idag, lite yoghurt, men inte alls hungrig. Låter lite som att jag är deprimerad, Men aa, det kan nog stämma. Jag är deprimerad ikväll.

Vad är det för tankar som snurrar då? Jo allt möjligt faktiskt.. Om mig själv. Mitt liv, det som varit, hur det kommer bli, vem jag är, vem jag är för andra osv osv.. Och vad personer egentligen tycker om mig.

GAH jag vill inte vara sjuk mer, Jag vill inte tänka mer, jag vill ha råd att ha ett EGET hem, ett eget liv, 
Och jag vill hitta någon att tycka om.

Men i höst får jag i alla fall göra nått annat, nått jag förhoppningsvis trivs med. Och det ska i alla fall bli kul och spännande!

Undrar lite varför man inte kan stå för vad man säger och känner? Utan bara kastar ur sig saker och skyller på annat sen. Det är väl lättast så säkert. Men vad vet jag. Ingenting faktiskt.

Mm, jag gillar verkligen låten! Sån känsla den karln har i rösten.


Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again ~
Johnossi-What's the point

SICK&TIRED!

Men vad gör det om hundra år?

Ja huua, förkyld. Var fan ett tag sen nu. Men lika jobbigt ändå, vara hemma från jobbet och förlora massa pengar :( Usch!

Har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist? Tror jag :P

På jobbet i förrgår fick vi gå ner i krematoriet på studiebesök! As-spännande! Fick se när han brände en, och när han skyffla ut benen, och när han körde in en till kista. Fick gå in i lik-kylarna också. Lite mysko känsla att stå där inne omringad av kistor med döa människor. Men ändå, lite spänning i de hela :P
När han skyffla ut den första ur ugnen så var det enda som var kvar, förutom benen, hjärnan. Det är tydligen det absolut sista som brinner på en människa :S Så den låg där som ett svart russin ungefär xD Sen berätta han massor, riktigt duktig å prata den där tomas :) Och innan vi skulle gå ut så kom det en bil med en kista som inte lukta mumma, så har första gången i mitt liv känt en svag pust av liklukt :O Uuuuääk! Men en riktigt intressant runda blev det!

Var till Camilla i bonäs igår och hälsa på. Och nog har hon fått de fint allt :) De blir nog bra de där.

Om man ska gå å försöka sig på att äta nått? Tror det får bli så! Lite yoghurt ska nog slinka ner. :)
TjinG

HEJDÅ

Jaa nu har hon, min barndomsvän, "granne", bästa kompis, - Camilla Collin-flyttat ifrån klapparheden. Visserligen bara ut till Bonäs. Men ändå. Det där huset, alla minnen allt vi gjort. Att bara kunna gå bort och springa in till henne när som liksom. Usch fan, det känns AS konstigt att det inte är Camillas bil, och hennes pappas bilar som står där längre. Att det är andra som bor där nu. Fy! Men men, lifes going on anyway. Får helt enkelt börja cykla till Buuunääs sen då. :P

Vart ju Idre igår tillslut :) Men kvällen vart väl kanske inte som jag planerat. Så hoppas på en riktig PARTY kväll ikväll istället :) Men jag tror inte Helen är speciellt sugen på alkohol för tillfället, hon är inte allt för pigg ;) Men som sagt, hoppas att övriga är på för en till kväll. :)

Nu ska jag nog gå och fixa lite dunderfrukost, :) Hade ju helst vela springa bort till Camilla och få hennes korv stroganoff, men så blir ju inte fallet dårå. :P TjinG

CRASH

Ja jag tror nog att min kropp håller på å krachar totalt :S Helt utan anledning kändes de idag som att jag vrickat vänsterfoten ordentligt. Men grejen är den att jag hade knappt ens gått nått :S Kan fortfarande inte gå normalt. Hoppas det blir bättre under natten eller nått. :) Jag är så jävla konstig. Vem fan sträcker en muskel genom att ta nässpray och vrickar foten när man sitter still?

I möra äre ÄNTLIGEN Fredag! Och Idreeee i helgen! Får se bara om vi tar oss dit imon med, då det inte vart någon personalfest. Skulle vart kul å vara där både Fre-Lör :P Men som sagt, det ordnar vi på någe vis!

Så sjukt trött så må fan gå och ta tag i nått å göra innan jag somnar sittandes här. Har ju en del på min lilla lista som ska göras så. Göra kycklingsallad, Tvätta, plocka ur diskmaskin, städa med mera med MERA... Önskar jag hade fått lägga mig istället. :(

TjinG


PETA IN EN PINNE I BRASAN

hämta ett par öl och revbens spjäll.
Håller på att ta hem lite musik till helgen & Idreyran. :) Får la bli lite gamla partygodingar ;) Fan så taggad man blir då när man håller på med de här. Gah.

Igår ringde jag å beställde klipptid också! Äntligen. Fast har lite beslutsångest kring frillan bara, men det ordnar nog sig. Det är piercingen i örat som ställer till det. Får väl ta en till i andra då xD Haha nejdå. Men har ändå tänkt göra de så. Vilken frilla de blir får ni se sen :P

Och nu har mam o pap dragit till Rämma. Så är ensam här ända tills på söndag. Ska tvinga Jessica att sova här så jag slipper sova själv. Hatar å sova ensam hemma, lyssnar på alla konstiga ljud :P Känslig som man är..

Nu ska jag ta o käka någe, sen ta en låång cykeltur tror jag! :) TjinG


BLIXTAR OCH DUNDER MAGISKA UNDER

Ja dra mig baklänges till Mörsil vilket sjuhelvetes väder det var inatt! Vaknade vid 4 och trodde fan det var disco i rummet. Blinkade och lyste å hade sig. Mysigt! Synd bara att vi inte gick upp på altanen å kollade :O Men det skulle visst dra in ett till oväder under dagen idag, som skulle vara ÄNNU VÄRRE. Och då jävlar anamma ska jag fan ha kameran i högsta hugg!

Hemma idag också. Får se om jag kanske blir nå bättre. För imon tänker jag i alla fall jobba! Så tråkigt å vara hemma. :O Speciellt när man inte är sjuk-sjuk. Utan bara för att man har ont nånstans. För då har jag ju ändå massa energi.. Men men. Nu ska jag ta å käka lite! TjinG

EN VECKA SENARE..

Och jorden har snurrat ännu sju varv, även fast jag inte skrivit ;) Men jag lever och mår helt okej!

Har hunnit lyckas med nått jag inte trodde var möjligt, Att sträcka/slita (?) en muskel genom att dra in en dos näs-spray xD HAHA! Jag vaknade i fredags natt, var lite täppt i näsan, gick för att ta mig nässpray, tog det och drog upp de i näsan, i samma ögonblick knäpper de till i skulderbladet/axeln. Och vips hade jag en gratis nackspärr! Känns ungefär som att ha nackspärr, fast det stramar neråt i höger skulderblad och i axeln också. Men börjar bli bättre och bättre nu :) Får se om jag ska vara hemma en dag till och se till att bli helt bra innan jag börjar jobba igen.

Helgen var rätt så lugn faktiskt :) I fredags satt vi hos Emma och drack lite å så. När vi väl kom dit xD Jävla krångel med cyklar och don innan vi kom iväg :O Så blev rätt sent innan vi kom :P Men men, Trevligt vare i alla fall! Mer sånt :)
Lördagen vart lugn.

Nu har mamma och pappa semester också. HM! Hoppas dom drar till Rämma så man får vara ifrån dom ett tag. Orkar inte med dom.

Men nu så ska vi till Helen en vända! TjinG!

DET HAR HÄNT IGEN

Japp, min telefon har tagit sig sitt årliga sommardopp! I år fick det bli i en vattenpöl. ;) Börjar bli en tradition det där. 3 gånger har det hänt nu :P HAHA

Första gången, hamna den i en 10 liters hink med vatten. Blev liggandes i ett x-antal sekunder innan jag reagerade på att den låg där. Torkade den i någon timme och provstarta, funka perfa. Gång nummer 2 i ordningen så var det Handfatet som fick sig en påhälsning, dock var inte handfatet tomt, utan fyllt med vatten. Detta hände under en av mina fyllor, så ja, den blev även denna gång liggandes en stund innan jag reagerade. Torkade i 1 timme, (skulle ju ut på galej så fick ju lov att ha med den tyckte jag, så hoppades på att den skulle ha torkat på 1 timme) Sagt och gjort, den startade ännu en gång helt utmärkt!
Och kvällens dopp då. Klev ur bilen hos Helen. Och skulle bära en dvd in till henne, Så höll en sladd på att åka ner i backen, så på nå vänster släppte jag väl telefonen för att fånga upp sladden. Skrammel i backen, studs studs raaakt i DEN STÖRSTA jävla vattenpölen också. Jag drog en djup suck, börjde mig ner, och plocka upp telefonen och tänkte, nog har du överlevt det mesta, men den här gången är du nog död. Tog in den o plocka i sär den i alla fall. Nu när jag kom hem provstarta jag den, och guess WHAAAAAT?? Den starta som så många gånger förr, helt perfa! Jag älskar min gamla trobetjänare. :) Sviker mig aldrig!

Ojojoj vad mycket telefonsnack det blev nu xD HAHA! Jag som bara tänkte skriva att den överlevt ännu ett bad. Men så kan det gå när man är pratgla! nu vet ni i alla fall hela min telefons livshistora ;)

Helgen har varit bra :) Fredagen blev de boggberget :) Och lördagen skulle vi till Rättvik, men det blev att slockna framför en film istället xD Skönt ändå.

Och jag har ännu en gång fått känna på hur det är att skämmas över någon/några. Jag fattar inte. Fy fan. Du kan ta dina lösa/obetydliga jävla hot och slänga nånstans åt helvete! Jag tar inte sån skit mer nu. Jag orkar inte det. För att man inte gör som du vill. Ännu en gång, är man bra i era ögon någon gång?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Idag kom det. Beskedet jag väntat på länge. Telefonen ringde, jag svarade, och i andra änden så var det SCoTT. Skolan jag sökt i Orsa. Guess whaaat?! JAG KOM IN! Fattar ni hur lycklig jag är eller? :D AHHH! UNDERBART! Weeeey weey! Massör, Spa, Träning, Turism- Here I Come! :) Hoppas att jag ska trivas där bara, men det gör jag nog :) Så i veckan blir det att kontakta CSN och grejja!

Nu ikväll har jag haft fullt upp å hjälpa Helen att flytta hit till Mora, Utmelandsbacken. Helt underbart fin lägenhet alltså! Liten, söt och jävligt snygg :P Kommer nog tillbringa mycket av min tid där känner jag på mig :) :P

Oj jävlar, är klockan 23.oO? Redan!? Vars tog tiden vägen? Tyckte nyss hon var 21.3o ju. Aja, dags att sussa lite då kanske. Tänkte ju lägga in lite bilder från midsommar, men får bli en annan dag, i möra kanske. Har ingen ork till de just nu :P

Natti natt ♥

RSS 2.0